Fungerer sammen med førende
e-mailprogrammer

WinZip Courier 9.5

Din e-mailløsning til afsendelse af store filer

  • Gennembryder grænserne for e-mailstørrelse
  • Pak nemt, og krypter vedhæftede filer til sikker levering
  • Del filer ubesværet fra din e-mail vha. førende skytjenester
  • Konvertér til PDF, tilføj vandmærker, og tilpas størrelsen på dine billeder
Download gratis prøveversion
Del store filer
Send trygt e-mails med store filer. Courier integreres med din e-mail, inklusive Microsoft Outlook, Yahoo! Mail, Gmail, Outlook.com, Office 365 og Zoho og pakker automatisk store vedhæftninger, så du ikke behøver bekymre dig om begrænsede e-mailstørrelser, manglende levering og afviste e-mails.
Beskyttelse af dine personlige oplysninger
Sørg for beskyttelse af dine vedhæftninger med adgangskoder og effektiv AES-kryptering. Courier giver også FIPS 140-support, når den bruges sammen med WinZip Enterprise. Sletning og destruktion af midlertidige filer sikrer, at de vedhæftninger, der deles via e-mail forbliver sikre.
Konverter og del
Konverter uden besvær Microsoft Office-filer til PDF. Føj vandmærker til billeder, og rediger billedstørrelser, så de kan deles nemt og sikkert. Konverter, mens dine vedhæftninger pakkes, eller overfør en enkelt ikke-pakket vedhæftning til øjeblikkelig deling.
Del via skytjenester
Hvis en fil stadig er for stor efter pakning til at kunne vedhæftes en e-mail, uploades zip-filen automatisk af Courier til ZipShare eller en hvilken som helst af dine tilsluttede skytjenester, og der tilføjes et link til filen i din e-mail. Modtageren skal blot klikke på dette link for at hente filen.