NYHET! WinZip®23

Komprimera, skydda, dela och hantera alla dina filer – snabbt och enkelt med världens främsta komprimeringsverktyg.

  • Packa upp alla vanliga filformat
  • Komprimera filer för att minska storleken på bilagor i e-post
  • Skydda filer med kryptering på banknivå
  • Kom åt och hantera filer på din dator, på ditt nätverk och i molnet
  • Anslut till Dropbox, Google Drive, OneDrive och mycket annat...
PROVA GRATIS
OS Win 10 / 8 / 7 / Vista

Systemkrav

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 eller senare

NYTT! Ta bort ytterligare EXIF-information från filer
Sluta dela personlig information av misstag. Ta bort dold personlig information (EXIF) från filer innan de delas. Använd WinZip för att säkerställa att samtliga av följande filtyper inte innehåller dold personlig information: DOC/DOCX, GIF, JPG (JPEG), PDF, PNG, PSD, PPT/PPTX och XLS/XLSX.
Ta bort personliga data från filer
Ta enkelt bort personliga data (EXIF) från olika filer så att din information inte följer med när filerna delas. Säkra alla dessa filtyper för att garantera att de inte innehåller ytterligare data som, även om de normalt inte är synliga, kan vara personliga: DOC/DOCX, GIF, JPG (JPEG), PDF, PNG, PSD, PPT/PPTX och XLS/XLSX.
Företagsomfattande lösenordsskydd
Företag kan återställa krypterade filer som lämnats kvar av tidigare anställda eller vid teknisk granskning, snabbt och enkelt, och undvika stopptid.
Endast i Enterprise-versionen.
Kryptering av Zip-filer
Du kan nu enkelt kryptera en befintlig Zip-fil med ett musklick på en knapp på menyfliken Verktyg Menyfliken Verktyg i WinZip gör det enkelt att välja alla filer eller de markerade filerna i en öppen Zip-fil och kryptera dem i ett enda steg. Det är en tidsbesparande teknik som dessutom ger betydligt mindre utrymme för fel.
Krypteringsalternativ för nya filer
Vid uppdatering av en Zip-fil som innehåller krypterade filer använder WinZip automatiskt kryptering på de nya filerna. En fråga om lösenordet för den ursprungliga filen skyddar mot obehörig åtkomst.
Lösenordsskydd
Krypterade filer i en komprimerad fil går inte att ta bort utan lösenordet. Denna nya standardinställning minimerar risken för att filer tas bort av misstag.
Flexibel filkonvertering
Oavsett om du konverterar till PDF, ändrar storlek på foton, lägger till vattenstämplar eller krypterar kan du välja och ändra inställningar innan du har skapat din zip-fil, medan du skapar den eller efter att du har skapat den. Använd ändringarna för alla filer i din zip-fil eller bara på de enskilda filer du markerat.
Skydda din privata information
Skydda dina filer från obehörig åtkomst med säkerhet på samma nivå som banker, med FIPS 197-certifierad 128- eller 256-bitars AES-kryptering. Om du behöver extra säkerhet kan du lägga upp en egen lösenordspolicy genom att ange krav på komplexiteten. WinZip ser till att kraven följs.
Lägg till vattenstämplar
Avskräck från icke auktoriserad kopiering, lägg till spårbarhet och skydda dina immaterialrättigheter genom att lägga till anpassade vattenstämplar i bilder och PDF-filer. Du styr vattenstämpelns genomskinlighet och väljer hur och var den visas. Du kan lägga till en datum- och tidsstämpel i din vattenstämpel för att få ännu högre säkerhet.