NYHET! WinZip®23

Komprimera, skydda, dela och hantera alla dina filer – snabbt och enkelt med världens främsta komprimeringsverktyg.

  • Packa upp alla vanliga filformat
  • Komprimera filer för att minska storleken på bilagor i e-post
  • Skydda filer med kryptering på banknivå
  • Kom åt och hantera filer på din dator, på ditt nätverk och i molnet
  • Anslut till Dropbox, Google Drive, OneDrive och mycket annat...
PROVA GRATIS
OS Win 10 / 8 / 7 / Vista

Systemkrav

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 eller senare

NYTT! Ställ in giltighetsdatum för filer och mappar
Låt inte gamla filer överhopa ditt lagringsutrymme. Nu kan de filer och mappar som du har såväl lokalt som på nätverk, även zip-filer, schemaläggas för borttagning. Välj de filer och mappar som du vill schemalägga från "Avsluta filer", ange antal dagar tills de ska upphöra och klicka på "Schemalägg". WinZip kommer att radera dem vid förfallotidpunkten. För att schemalägga borttagning av filer och mappar som är uppladdade i molnet, krävs antingen WinZip Pro eller Enterprise.
NYTT! Möjlighet att visa lösenordsinmatning
Förhindra att lösenord skrivs in. WinZips nya ögonikonen låter dig visa eller dölja ditt lösenord när du skriver det i lösenordsfältet. Du väljer när du ska göra lösenordsregistreringen synlig.
NYTT! Visa taget datum och modifierat datum
Sortera dina foton efter taget datum. Du kan nu visa bilder enligt taget eller modifierat datum när du förhandsgranskar dem. Detta hjälper dig att urskilja mellan det datum som filerna kopierades och det datum bilden togs.
NYTT! Byt namn på flera filer samtidigt
Byt inte namn på dina filer var för sig. Använd WinZips "Byt namn gruppvis" för att med en åtgärd byta namn på en grupp av filer.
NYTT! Dra för att dölja filer och åtgärdsfönster
Användare av surfplattor och bärbara datorer, se mer information i Zipfönstret. Mer information kan visas i Zipfönstret med den nya funktionen att dra fil- och åtgärdsfönster ur vägen.
FÖRBÄTTRAT! Schemalägg rensning av filer och mappar med hjälp av bakgrundsverktyg
Ställ in eget schema och körning av WinZips bakgrundsverktyg. Låt de arbeta i systemet när du inte gör det.
FÖRBÄTTRAT! Hantera filer med WinZips inbyggda filhantering
WinZips filhanteringsfunktioner är nu enklare att förstå och mer effektiva. Nu fokuserar knapparna i åtgärdsfönstret och flikarna fil-/mappåtgärder när du använder WinZips filhantering.
Konvertering av bildformat
Du kan snabbt och enkelt minska storleken på bildfiler och konvertera bilder mellan olika format, till exempel från jpg till png. Lägg till dem i en Zip-fil eller spara till ditt skrivbord för att använda dem flera gånger.
WinZip Express - kopiera till Urklipp
Med WinZip Express kan du dela filer på många sätt, nu även med Urklipp! Placera en molnlänk för vilken fil som helst i Urklipp, där du kan klistra in den i andra program för delning.
Alternativ för Adressboken
Du kan nu skicka ett meddelande via WinZip-e-post till en engångsmottagare och inte lägga till den i kontaktlistan. Det finns nu också möjlighet att välja att aldrig lägga till mottagare som angetts manuellt. Detta är speciellt användbart vid jobbsökning eller någon annan repetitiv aktivitet där du skickar ett meddelande till en mottagare du antagligen aldrig mer kommer att kommunicera med.
Dölj knappar i menyfliksområdet i Enterprise
I Enterprise-versionen av WinZip visas inte längre knappar för funktioner som inaktiverats, och som därför inte går att klicka på. Ingen mer förvirring om vad som är tillgängligt och inte, vilket sparar onödigt arbete och felaktiga supportärenden.
Endast i Enterprise-versionen.
Gränssnittskonfiguration
Nu kan Enterprise-användare som mest är intresserade av komprimeringsfunktionerna använda det klassiska gränssnittet, som döljer Filpanelen och åtgärdspanelen och bara visar menyfliksområdet. Detta kan förenklas vid installationen, och användarna kan ändra inställningarna senare om de vill använda fler funktioner än komprimering.
Endast i Enterprise-versionen.
Flytta filer på ett enklare sätt
Den nya knappen Flytta bredvid knappen Lägg till gör det tydligare för dig när du lägger till eller flyttar filer till en Zip-fil.
Flikar på Filpanelen
Med flikarna på Filpanelen kan du öppna, visa och hantera olika mappar samtidigt, istället för att behöva använda flera fönster i Utforskaren i Windows. Du kan enkelt se mappar lokalt, i nätverket och i molnet, och kopiera dem genom att bara dra och släppa dem från en flik till en annan.
Mappträd
Med alternativet Mappträd i Filpanelen kan du se och navigera genom den kombinerade mappstrukturen för din dator, nätverket och molnet, så att det går snabbt och är enkelt att välja mappar.
Svep på Filpanelen
Utöka eller återställ Filpanelen på ett enkelt sätt genom att svepa.
Lägg till en nätverksplats
Nu kan du komma åt en nätverksplats från en annan domän utan att lämna WinZip. Alla nätverk du har tillgång till kan läggas till i Filpanelen i WinZip, även om de inte ingår i listan med tillgängliga nätverk i Windows under mappen Nätverk.
Se bildinformation i Förhandsgranskningspanelen
Se all information du behöver om en bild, direkt i WinZip 23. Klicka på den nya knappen Bildinformation i Förhandsgransknngspanelen för att visa en dialogruta med höjd, bredd, bildpunkter per tum, bildpunktsdjup/färger, filstorlek och mycket annat.
Endast Pro och Enterprise
Komprimera filer från vilken plats som helst
Med den praktiska Platslistan kan du snabbt hitta och markera de filer du vill komprimera. Platslistan visar filer på ditt datornätverk, på datorer i din Windows HomeGroup och på alla molntjänster som stöds.
Robust filhantering
Spara tid genom att använda menyfliksområdet Filhantering för att snabba upp många vanliga uppgifter. Skapa nya mappar på din dator, ditt nätverk eller din molntjänst på ett enkelt sätt. Ta bort filer och mappar på ett säkert sätt. Kopiera, flytta och ta bort filer, eller döp om flera filer, och återställ dem på ett enkelt sätt. Redigera och uppdatera filer, inklusive filer som lagrats på molntjänster. Avbilda en mapp eller nätverksplats till en enhet, kopiera en sökväg eller molnlänk till Urklipp och mycket annat. Kom snabbt åt de filhanteringsverktyg du använder mest med knappen Hantera filer.
Bakgrundsverktyg
Frigör utrymme på din dator och lagra filer på ett säkert sätt eller ta bort dem med bakgrundsverktyg som påminner dig om gamla filer som kan komprimeras, tas bort eller flyttas till molnet, oanvända filer i tillfälliga mappar som kan tas bort och rensas på ett säkert sätt och filer i Papperskorgen som kan tas bort, rensas på ett säkert sätt eller återställas.
Förhandsgranskare
Se miniatyrbilder som förhandsgranskning av en markerad fil oavsett om den finns i din zip-fil, på din dator, på ditt nätverk eller på någon molntjänst med stöd för miniatyrbilder. Klicka på ikonen Expandera i miniatyrbilden för att se en större bild i den nya Förhandsgranskningspanelen. Förhandsgranska innehållet i bilder och dokument, rotera och ändra storlek på bilder, spara en bild som datorbakgrund och dela den förhandsgranskade filen med e-post, med snabbmeddelanden eller i sociala medier. Bläddra genom filer i Förhandsgranskaren med en fingerrörelse på pekskärmar.
Endast Pro och Enterprise
Konvertera filer till PDF
Konvertera Microsoft Office-filer till PDF och placera dem i en zip-fil eller spara den konverterade filen lokalt eller i molnet. Dela enkelt dokument, kalkylblad och presentationer med vem som helst. För extra skydd skapar du en skrivskyddad PDF-fil.
Skapa delningsfärdiga bilder
Konvertera på ett ögonblick högupplösta bilder till storlekar som är smidigare att dela när du lägger till dem i din zip-fil. På så sätt kan du enkelt dela hela album samtidigt som du sparar original med full kvalitet. Förminska och förstora bilder, och spara dem sedan lokalt eller i molnet. Lägg till vattenstämplar i dina foton om du vill.
Förhandsgranska filer och mappar
Bläddra igenom innehållet i en zip-fil innan du bestämmer dig för om innehållet behöver sparas. Med den avancerade 'Packa upp och prova'-funktionen kan du tillfälligt granska sinsemellan relaterade komponenter som finns inuti en zip-fil (t.ex. en HTML-sida med tillhörande grafik).
Ändra gränssnittet så att det passar din uppgift
Du kan enkelt ändra gränssnittet i WinZip så att du döljer eller visar de funktioner du behöver. WinZip 23 visas komprimeringsfunktioner som standard, men du kan enkelt växla till filhanteringspanelen när du vill arbeta med filerna. Det har blivit lättare att hitta och ändra de konfigurerbara inställningarna i WinZip. Gillar du WinZip precis som det var förut? Bara klicka, så kan du använda de välbekanta menyflikarna.