NYHET! WinZip®22

Komprimera, skydda, dela och hantera alla dina filer – snabbt och enkelt med världens främsta komprimeringsverktyg.

  • Packa upp alla vanliga filformat
  • Komprimera filer för att minska storleken på bilagor i e-post
  • Skydda filer med kryptering på banknivå
  • Kom åt och hantera filer på din dator, på ditt nätverk och i molnet
  • Anslut till Dropbox, Google Drive, OneDrive och mycket annat...
PROVA GRATIS
OS Win 10 / 8 / 7 / Vista

Systemkrav

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 eller senare

NYHET! Fråga om att packa upp vid öppning
Nu kan du omedelbart packa upp Zip-filer i Utforskaren, från Filpanelen i WinZip, menyfliksområdet i WinZip eller Arkiv-menyn. Packa enkelt upp filer till den mapp de kommer från, till mappen Dokument eller till en mapp du väljer.
NYHET! Packa upp till en mapp i Filpanelen
Med en enda klickning på en knapp kan du packa upp filer till den mapp som är markerad i Filpanelen.
NYHET! Snabbare start
Nu kan du fokusera på uppgiften, och inte på om WinZip-programmet har startat: WinZip startar nu på halva tiden. Arbeta snabbare och eliminera risken för att öppna flera WinZip-fönster.
NYHET! Konvertering av bildformat
Du kan snabbt och enkelt minska storleken på bildfiler och konvertera bilder mellan olika format, till exempel från jpg till png. Lägg till dem i en Zip-fil eller spara till ditt skrivbord för att använda dem flera gånger.
NYHET! Ta bort personliga data från filer
Ta enkelt bort personliga data (EXIF) från olika filer så att din information inte följer med när filerna delas. Säkra alla dessa filtyper för att garantera att de inte innehåller ytterligare data som, även om de normalt inte är synliga, kan vara personliga: DOC/DOCX, GIF, JPG (JPEG), PDF, PNG, PSD, PPT/PPTX och XLS/XLSX.
NYHET! Stöd för POSIX TAR
Nu kan du öppna och packa upp POSIX TAR-filer i det uppdaterade komprimerade formatet.
NYHET! WinZip Express - kopiera till Urklipp
Med WinZip Express kan du dela filer på många sätt, nu även med Urklipp! Placera en molnlänk för vilken fil som helst i Urklipp, där du kan klistra in den i andra program för delning.
NYHET! Alternativ för Adressboken
Du kan nu skicka ett meddelande via WinZip-e-post till en engångsmottagare och inte lägga till den i kontaktlistan. Det finns nu också möjlighet att välja att aldrig lägga till mottagare som angetts manuellt. Detta är speciellt användbart vid jobbsökning eller någon annan repetitiv aktivitet där du skickar ett meddelande till en mottagare du antagligen aldrig mer kommer att kommunicera med.
NYHET! Företagsomfattande lösenordsskydd
Företag kan återställa krypterade filer som lämnats kvar av tidigare anställda eller vid teknisk granskning, snabbt och enkelt, och undvika stopptid.
Endast i Enterprise-versionen.
NYHET! Dölj knappar i menyfliksområdet i Enterprise
I Enterprise-versionen av WinZip visas inte längre knappar för funktioner som inaktiverats, och som därför inte går att klicka på. Ingen mer förvirring om vad som är tillgängligt och inte, vilket sparar onödigt arbete och felaktiga supportärenden.
Endast i Enterprise-versionen.
NYHET! Stöd för Slack
Nu kan Enterprise-användare dra nytta av WinZips fildelningsfunktioner med företagslösningen från Slack. Dela och komprimera filer via Slacks snabbmeddelandefunktion och välj kontakter från kontaktlistan i Slack. Arbetsflödet strömlinjeformas och onödiga steg undviks.
Endast i Enterprise-versionen.
NYHET! Gränssnittskonfiguration
Nu kan Enterprise-användare som mest är intresserade av komprimeringsfunktionerna använda det klassiska gränssnittet, som döljer Filpanelen och åtgärdspanelen och bara visar menyfliksområdet. Detta kan förenklas vid installationen, och användarna kan ändra inställningarna senare om de vill använda fler funktioner än komprimering.
Endast i Enterprise-versionen.
NYHET! Jobbguiden hoppar över EDP-arbetsfiler
Enterprise-användare kan nu använda Jobbguiden för att säkerhetskopiera personliga filer i en skyddad Windows-miljö (Windows informationsskydd, WIP) utan att behöva undertrycka arbetsfiler manuellt.
Endast i Enterprise-versionen.
BÄTTRE! Kryptering av Zip-filer
Du kan nu enkelt kryptera en befintlig Zip-fil med ett musklick på en knapp på menyfliken Verktyg Menyfliken Verktyg i WinZip gör det enkelt att välja alla filer eller de markerade filerna i en öppen Zip-fil och kryptera dem i ett enda steg. Det är en tidsbesparande teknik som dessutom ger betydligt mindre utrymme för fel.
BÄTTRE! Krypteringsalternativ för nya filer
Vid uppdatering av en Zip-fil som innehåller krypterade filer använder WinZip automatiskt kryptering på de nya filerna. En fråga om lösenordet för den ursprungliga filen skyddar mot obehörig åtkomst.
BÄTTRE! Lösenordsskydd
Krypterade filer i en komprimerad fil går inte att ta bort utan lösenordet. Denna nya standardinställning minimerar risken för att filer tas bort av misstag.
BÄTTRE! Flytta filer på ett enklare sätt
Den nya knappen Flytta bredvid knappen Lägg till gör det tydligare för dig när du lägger till eller flyttar filer till en Zip-fil.