Fungerar med ledande
e-postprogram

WinZip Courier 9.5

E-postlösningen för att skicka stora filer

  • Korsa gränserna för e-poststorlek
  • Komprimera och kryptera bilagor enkelt för säker leverans
  • Dela sömlöst från din e-post med ledande molntjänster
  • Konvertera till PDF, lägg till vattenstämplar och ändra storlek på bilder
Hämta gratis provversion
Dela stora filer
Skicka stora filer med e-post utan att behöva oroa dig. Courier integreras med ditt e-postprogram, inklusive Microsoft Outlook, Yahoo! Mail, Gmail, Outlook.com, Office 365 och Zoho, så att stora bilagor komprimeras automatiskt. Du behöver inte bekymra dig om storleksbegränsningar för e-post, misslyckade leveranser och studsande mejl.
Skydda din integritet
Skydda konfidentiella bilagor med lösenord och kraftfull AES-kryptering. Courier har också stöd för FIPS 140 vid användning tillsammans med WinZip Enterprise. Radering ("tuggning") av tillfälliga filer garanterar att bilagor som delas med e-post är säkre.
Konvertera och dela
Konvertera enkelt Microsoft Office-filer till PDF. Lägg till vattenstämplar i bilder och ändra storlek på bilder för enkel, säker delning. Konvertera när dina bilagor komprimeras, eller använd komprimeringen på en enstaka, okomprimerad bilaga för omedelbar delning.
Dela via molntjänster
För filer som fortfarande är för stora för e-post efter komprimering laddar Courier automatiskt upp Zip-filen på ZipShare eller någon av dina anslutna molntjänster och lägger till en länk till filen i ditt e-postmeddelande. Mottagarna kan bara klicka på länken, så hämtas filen.