Fungerer med ledende
e-postprogrammer

WinZip Courier 9.5

E-postløsningen for å sende store filer

  • Glem størrelsesbegrensninger for e-post
  • Enkel zipping og kryptering av vedlegg for trygg levering
  • Del sømløst fra e-posten din ved bruk av ledende skytjenester
  • Konverter til PDF, legg til vannmerker og endre størrelsen på bilder
Last ned en gratis prøveversjon
Del store filer
Send store filer via e-post og føl deg trygg. Courier integreres med e-posten din, inkludert Microsoft Outlook, Yahoo! Mail, Gmail, Outlook.com, Office 365 og Zoho, og zipper automatisk store vedlegg slik at du ikke trenger å bekymre deg over størrelsesbegrensninger for e-post, at meldingene ikke leveres og kommer i retur.
Beskytt personvernet ditt
Sikre konfidensielle vedlegg med passord og kraftig AES-kryptering. Courier har også støtte for FIPS 140 når den brukes sammen med WinZip Enterprise. Sletting/makulering av midlertidige filer sikrer vedlegg som sendes via e-post.
Konverter og del
Konverter enkelt Microsoft Office-filer til PDF. Legg til vannmerker på bilder, og endre størrelsen på bilder slik at de kan deles enkelt og sikkert. Konverter mens vedleggene zippes, eller legg til et enkelt uzippet vedlegg for å kunne dele det øyeblikkelig.
Del via skytjenester
Filer som fortsatt er for store for e-post etter at de er zippet, laster Courier automatisk opp til ZipShare eller en av dine tilknyttede skytjenester, og legger en kobling til filen i e-posten din. Mottakere klikker ganske enkelt på koblingen for å motta filen.