NIEUW! WinZip®24

Comprimeer, beveilig, deel en beheer al uw bestanden snel en eenvoudig met het populairste zip-programma ter wereld.

  • Pak alle belangrijke compressie-indelingen uit
  • Zip bestanden om de grootte van e-mailbijlagen te verminderen
  • Beveilig bestanden met versleuteling op bankniveau
  • Open en beheer bestanden op uw pc, netwerk en in uw clouds
  • Maak verbinding met Dropbox, Google Drive, OneDrive en meer...
GRATIS UITPROBEREN
Besturingssysteem Win 10/8/7/Vista

Systeemvereisten

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 of hoger
NIEUW! Sneller in bestanden zoeken
Zoek niet langer op de verkeerde plek naar bestanden. Gebruik de nieuwe ingebouwde zoekfunctie van WinZip om snel lokaal opgeslagen bestanden op te sporen, of bestanden op uw netwerk of in uw cloudopslag, zelfs wanneer u zich niet meer kunt herinneren waar u ze ook al weer had gelaten.
NIEUW! Voeg meerdere PDF-bestanden tot één PDF samen
Gebruik WinZip Pro of Enterprise om PDF's samen te voegen. U kunt meerdere PDF-bestanden omzetten in één PDF-bestand, dat u kunt opslaan, zippen of delen. U kunt zelf de volgorde van pagina's in uw PDF bepalen, en de bestanden vervolgens combineren en beveiligen met de PDF-beveiligingsfuncties van WinZip.
Slepen en neerzetten voor 'Aan Zip toevoegen' in het Bestandsvenster van WinZip
Het is eenvoudig om bestanden toe te voegen aan Zip-bestanden die worden weergegeven in het Bestandsvenster van WinZip. Sleep de bestanden naar een Zip-bestand in het Bestandsvenster van WinZip en zet ze neer. Ze worden direct toegevoegd.
Direct Access-technologie voor sneller weergeven en uitpakken
De Direct Access-technologie van WinZip biedt een merkbaar snellere weergave en sneller uitpakken van grote Zip-bestanden die in de cloud zijn opgeslagen.
U wordt gevraagd om uit te pakken bij het openen
U kunt nu elk zip-bestand direct uitpakken in Verkenner, of vanuit het Bestandsvenster, het lint of het bestandsmenu van WinZip. Het is heel eenvoudig bestanden uit te pakken naar de bronmap, de map Documenten of elke door u gewenste map.
Uitpakken naar een map in het Bestandsvenster
Met één klik op een knop kunt u elk bestand uitpakken naar de geselecteerde map in het Bestandsvenster.
Sneller opstarten
U kunt zich nu volledig richten op de taak die u wilt uitvoeren en wordt niet vertraagd door het opstarten van WinZip, omdat de toepassing nu maar de helft van de tijd nodig heeft om te starten. Werk sneller en vermijd het risico dat u meerdere WinZip-toepassingsvensters opent.
Ondersteuning voor POSIX TAR
U kunt nu POSIX TAR-bestanden in de bijgewerkte compressie-indeling openen en uitpakken.
Zip-bestanden vervangen door hun inhoud
Pak een groep zip-bestanden uit en vervang de bestanden snel en eenvoudig door de bestanden in de native indeling.
Een gesplitst Zip-bestand maken in Verkenner
U kunt gemakkelijk grote zip-bestanden distribueren zonder u zorgen te hoeven maken over time-outs of mislukte uploads of downloads. Met deze handige functie wordt een zip-bestand met meerdere delen gemaakt, die makkelijker kunnen worden gedeeld.
MP3-compressie
Bewaar meer muziek op uw telefoon of in een cloudservice en maak het eenvoudiger om afspeellijsten te delen met de verbeterde MP3-compressie zonder gegevensverlies. Met WinZip 24 worden uw MP3-bestanden met gemiddeld 15 – 20% gecomprimeerd zonder kwaliteitsverlies dankzij het verbeterde Zipx-formaat.
Alles uitpakken
Pak inhoud uit de grootste selectie aan gecomprimeerde bestandstypen uit, waaronder Zip, Zipx, RAR, 7Zip, BZ2, LHA/LZH, VHD/VDMK, XZ en nog veel meer. Wanneer u versleutelde bestanden uitpakt, wist WinZip automatisch alle tijdelijk uitgepakte exemplaren om misbruik te voorkomen.
Zip bestanden vanaf elke locatie
Het is eenvoudig om uw meestgebruikte bestanden en mappen te vinden op uw pc, het netwerk en in de cloud met Veelgebruikte mappen, dat automatisch wordt bijgewerkt.
Zip vanuit andere toepassing
Met WinZip Express kunt u veelgebruikte WinZip-functies gebruiken, zelfs wanneer u werkt in andere toepassingen. Gebruik het in combinatie met de Verkenner, Microsoft Office, uw scanner (alleen Pro), uw foto's (alleen Pro) en Microsoft Outlook voor zippen, versleutelen, delen en meer.* De WinZip Express-gereedschappen bieden nu ondersteuning voor Office 2016.
Een gebruiksvriendelijke interface voor elk apparaat
Aanraakondersteuning ('touch') brengt de mogelijkheden van WinZip naar bijna elk scherm en apparaat. WinZip is bovendien geoptimaliseerd voor 2-in-1-computers en kan automatisch van indeling wisselen, afhankelijk van of u uw systeem in tablet- of laptopstand gebruikt.

*WinZip Express is niet compatibel met Windows XP.