WinZip Courier - De belangrijkste functies van WinZip Courier

Werkt met toonaangevende
e-mailtoepassingen

WinZip Courier 9

De toonaangevende oplossing voor het verzenden van grote bestanden per e-mail via zippen en uitpakken.

  • Doorbreek de beperkingen voor de grootte van e-mails
  • Eenvoudig bijlagen zippen en versleutelen voor veilige bezorging
  • Deel naadloos vanuit uw e-mailtoepassing via toonaangevende clouddiensten
  • Converteer naar PDF, voeg watermerken toe en wijzig het formaat van afbeeldingen
Download een gratis proefversie
NIEUW! E-mail grote MP3-bestanden snel en eenvoudig
Dankzij een met 15-20% verhoogde MP3-bestandscompressie kunt u MP3-bijlagen in kleiner formaat en minder tijd verzenden, via het e-mailplatform van uw keuze.
NIEUW! U besluit of u wel of niet wilt zippen
Nu kunt u de voorwaarden opgeven voor het automatisch zippen van bijlagen of u kunt instellen dat u in real-time wordt gevraagd of u een bijlage wilt zippen.
NIEUW! Maak de kans kleiner dat u bestanden overschrijft
Voeg snel de verzenddatum toe aan de standaardnaam van het Zip-bestand. U kunt snel en gemakkelijk zien welke bijlagen het nieuwst zijn en menselijke fouten uitsluiten.
NIEUW! Deel vanuit Microsoft Office in één vloeiende stap
Zip en sla bestanden, spreadsheets en presentaties rechtstreeks vanuit Microsoft Office op in de cloud. U kunt ze ook versleutelen voor extra beveiliging en ze vol vertrouwen delen.
Profiteer van de kracht van WinZip
U kunt uitgaande e-mailbijlagen automatisch zippen met behulp van de in de branche toonaangevende bestandscompressietechnologie van WinZip.
Kan worden geïntegreerd met gratis ZipShare
Courier 9 kan direct verbinding maken met ZipShare, de WinZip-service voor het delen van bestanden, zodat uw gezipte bestand automatisch kan worden geüpload en een koppeling naar uw uitgaande e-mailbericht wordt toegevoegd.
Maak gebruik van de cloud
Zijn uw bestanden nog steeds te groot om te e-mailen? Courier zorgt voor automatisch uploaden naar een van uw verbonden clouddiensten en plaatst een downloadkoppeling in uw e-mailbericht. Courier maakt verbinding met ZipShare, de WinZip-service voor het delen van bestanden, en Box, OneDrive, Dropbox, Google Drive, CloudMe, SugarSync en MediaFire.
Bescherm uw vertrouwelijke gegevens
Dankzij de ingebouwde 128- of 256-bits AES-versleuteling en wachtwoordbeveiliging van Courier wordt het eenvoudig om uw bestanden te beschermen. Gebruik de handmatige of automatische opties van Courier om het versleutelproces te beheren. Courier zorgt ook voor het wissen van tijdelijke bestanden, zodat de beveiliging van de bijlagen die u via e-mail verzendt, wordt gewaarborgd.
Converteer bestanden eenvoudig en deel gemakkelijker
Converteer bestanden direct naar PDF vanuit Microsoft Office, waaronder Word, Excel en PowerPoint. Voor extra beveiliging kunt u een alleen-lezen PDF maken die niet kan worden gekopieerd. Met Courier kunt u ook watermerken toevoegen aan uw afbeeldingen en uw creaties beschermen. Voor foto's kunt u het formaat van afbeeldingen in hoge resolutie wijzigen, zodat u ze makkelijker kunt delen. Pas conversies toe bij het zippen van uw bijlagen of pas deze toe op afzonderlijke niet-gezipte bijlagen voor direct delen.
Blader door bijlagen
Bekijk de inhoud van inkomende gezipte bijlagen zonder dat u bestanden hoeft te extraheren. In het voorbeeldvenster van Microsoft Outlook hoeft u alleen maar op het pictogram van het Zip-bestand te klikken om een lijst met de inhoud uit te vouwen. U kunt ook afzonderlijke bestanden rechtstreeks vanuit deze lijst openen of bewerken.
Conversies toepassen zonder te zippen
Pas watermerken toe, wijzig het formaat van afbeeldingen of converteer bestanden naar PDF, zelfs als u uw bijlage niet wilt zippen. U kunt bijvoorbeeld zonder te zippen een watermerk toevoegen en het formaat van een afbeelding wijzigen om het te laten voldoen aan de beperkingen voor de maximale berichtgrootte, zodat de geadresseerde de afbeelding direct kan bekijken.
Eenvoudig gedeelde koppelingen toevoegen
Voeg gedeelde koppelingen in Microsoft Outlook-berichten met tekst zonder opmaak in en in de Outlook.com-functie (Hotmail) Edit in HTML (Bewerken in HTML).