UUTTA! WinZip®24

Pakkaa, suojaa, jaa ja hallitse kaikkia tiedostojasi nopeasti ja helposti maailman suosituimmalla pakkausohjelmalla.

  • Pura kaikki tärkeimmät tiedostomuodot
  • Pakkaa tiedostoja sähköpostiliitteen pienentämiseksi
  • Suojaa tiedostoja pankkitason salauksella
  • Käytä ja hallitse tiedostoja tietokoneellasi, verkossa ja pilvipalveluissa
  • Yhdistä Dropboxiin, Google Driveen, OneDriveen jne...
KOKEILE ILMAISEKSI
OS Win 10 / 8 / 7 / Vista

Järjestelmävaatimukset

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 tai uudempi
UUTTA! Etsi tiedostoja nopeammin
Älä enää etsi tiedostoja vääristä paikoista. Käytä WinZipin uutta sisäänrakennettua hakuominaisuutta, jolla voi nopeasti etsiä tiedostoja paikallisesta sijainnista, verkosta tai pilvestä, vaikka et muistaisi, mihin ne tallensit.
UUTTA! Yhdistä useita PDF-tiedostoja yhdeksi PDF-tiedostoksi
Yhdistä PDF-tiedostot WinZip Prolla tai Enterprisella. Voit muuntaa useita PDF-tiedostoja yhdeksi PDF-tiedostoksi, jonka voi tallentaa, pakata zip-tiedostoon tai jakaa. Voit jopa järjestää PDF-tiedoston sivujärjestystä sekä yhdistää ja suojata ne WinZipin PDF-turvallisuusominaisuuksilla.
Lisääminen Zip-tiedostoon vetämällä ja pudottamalla WinZipin Tiedostot-ruudussa
Lisää tiedostoja helposti WinZipin Tiedostot-ruudulla näytettäviin Zip-tiedostoihin. Lisääminen on yksinkertaista: vedä ja pudota tiedostot Zip-tiedostoon WinZipin Tiedostot-ruudussa.
Nopeampi näyttäminen ja purkaminen suorakäyttötekniikalla
WinZipin suorakäyttötekniikka vähentää huomattavasti avaamisaikaa ja pilvipalvelussa olevien suurten Zip-tiedostojen purkamisaikaa.
Purkamiskehote avattaessa
Nyt voit purkaa välittömästi jokaisen Zip-tiedoston Explorerissa tai WinZipin Tiedostot-ruudusta, WinZip-valintanauhasta tai Tiedosto-valikosta. Pura helposti tiedostot niiden alkuperäiseen kansioon, Asiakirjat-kansioosi tai haluamaasi kansioon.
Purkaminen tiedostopaneelin kansioon
Napsauttamalla yhtä painiketta voit purkaa minkä tahansa tiedoston Tiedostot-ruudun valittuun kansioon.
Nopeampi käynnistys
Nyt voit keskittyä tehtävään huolehtimatta siitä, onko WinZip-sovellus käynnistynyt, koska se käynnistyy puolet nopeammin. Työskentelet nopeammin ja poistat riskin useamman WinZip-ikkunan avaamiseen.
POSIX TAR -tuki
Voit nyt avata ja purkaa POSIX TAR -tiedostoja päivitetyssä pakkausmuodossa.
Korvaa Zip-tiedostot niiden sisällöllä
Pura Zip-tiedostoryhmä nopeasti ja helposti ja korvaa tiedostot alkuperäisillä tiedostoilla.
Luo jaettu Zip-tiedosto Explorerista
Jaa suuret Zip-tiedostot murehtimatta aikakatkaisuista tai epäonnistuneista latauksista. Kätevä ominaisuus luo moniosaisen Zip-tiedoston jakamisen helpottamiseksi.
MP3-pakkaus
Parannetun häviöttömän MP3-pakkauksen avulla voit säilyttää enemmän musiikkia puhelimessasi ja pilvipalveluissa sekä jakaa soittolistat helpommin. WinZip 24 pakkaa MP3-tiedostot keskimäärin 15–20 % ilman laatuhävikkiä parannetun Zipx-muodon ansiosta.
Pura mitä tahansa
Pura sisältöä alan laajimmasta pakkaustiedostotyyppien pakkaustiedostotyyppien valikoimasta, kuten Zip, Zipx, RAR, 7Zip, BZ2, LHA/LZH, VHD/VDMK, XZ ym. Kun purat salattuja tiedostoja, WinZip pyyhkii automaattisesti kaikki väliaikaisesti puretut kopiot väärinkäytön estämiseksi.
Pura tiedostot mistä tahansa sijainnista
Löydät helposti useimmin käyttämäsi tiedostot ja kansiot tietokoneelta, verkosta ja pilvipalveluista dynaamisesti päivittyvästä Usein käytetyt kansiot -osiosta.
Purkaminen muista sovelluksista
WinZip Express antaa sinun käyttää suosittuja WinZip-ominaisuuksia, vaikka käyttäisit muita sovelluksia. Voit käyttää sitä Explorerin, Microsoft Officen, skannerin (vain Pro), valokuvien (vain Pro) ja Microsoft Outlookin kanssa pakataksesi, salataksesi, jakaaksesi ym.* WinZip Express -työkalut tukevat nyt Office 2016:tta.
Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä
Kosketustuen ansiosta voit käyttää WinZipiä tehokkaasti sormillasi kaikilla kosketusnäytöllisillä laitteilla ja tietokoneilla. WinZip on optimoitu 2-in-1-tietokoneita varten. Sen asettelu vaihtuu automaattisesti riippuen siitä, käytätkö järjestelmää tablet- vai kannettava-tilassa.

*WinZip Express ei ole yhteensopiva Windows XP:n kanssa.