Toimii johtavien
sähköpostiohjelmien kanssa

WinZip Courier 9.5

Sähköpostiratkaisu suurten tiedostojen lähettämiseen

  • Älä murehdi sähköpostien kokorajoista
  • Pakkaa ja salaa liitteet turvallista toimitusta varten
  • Jaa suoraan sähköpostistasi käyttämällä johtavia pilvipalveluja
  • Muuta tiedostoja PDF-muotoon, lisää tunnisteleimoja ja rajaa kuvia
Lataa ilmainen kokeiluversio
Jaa suuria tiedostoja
Lähetä suuret tiedostot vailla ongelmia. Courier voidaan integroida sähköpostiisi, kuten Microsoft Outlook, Yahoo! Mail, Gmail, Outlook.com, Office 365 tai Zoho. Suuret liitteet pakataan automaattisesti, jotta sinun ei tarvitse huolehtia sähköpostien kokorajoista, toimitusongelmista tai palautetuista viesteistä.
Suojaa yksityisyyttäsi
Suojaa luottamukselliset liitteet salasanoilla ja tehokkaalla AES-salauksella. Courier tarjoaa myös FIPS 140 -tuen, kun sitä käytetään yhdessä WinZip Enterprisen kanssa. Väliaikaisten tiedostojen pyyhkiminen/tuhoaminen suojaa sähköpostitse jaetut liitteet.
Muunna ja jaa
Muunna Microsoft Office -tiedostot helposti PDF-muotoon. Lisää vesileimoja kuviin ja muuta kuvien kokoa helppoa ja turvallista jakamista varten. Muunna liitteitä pakattaessa tai muunna yksi pakkaamaton liite nopeaa jakamista varten.
Jaa pilvipalvelujen välityksellä
Jos tiedosto on vielä pakkaamisen jälkeen liian suuri sähköpostia varten, Courier lataa automaattisesti Zip-tiedoston ZipShareen tai johonkin yhdistetyistä pilvipalveluistasi, ja lisää sähköpostiin linkin tiedostoon. Vastaanottajan tarvitsee vain napsauttaa tätä linkkiä tiedoston hakemiseksi.