NIEUW! WinZip®23

Comprimeer, beveilig, deel en beheer al uw bestanden snel en eenvoudig met het populairste zip-programma ter wereld.

  • Pak alle belangrijke compressie-indelingen uit
  • Zip bestanden om de grootte van e-mailbijlagen te verminderen
  • Beveilig bestanden met versleuteling op bankniveau
  • Open en beheer bestanden op uw pc, netwerk en in uw clouds
  • Maak verbinding met Dropbox, Google Drive, OneDrive en meer...
GRATIS UITPROBEREN
Besturingssysteem Win 10/8/7/Vista

Systeemvereisten

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 of hoger

NIEUW! Ondersteuning voor Slack
Enterprise-gebruikers kunnen nu profiteren van de functies voor delen in WinZip met behulp van bedrijfsoplossing Slack. Deel bestanden en zip-bestanden via Slack IM en kies contactpersonen vanuit de functie voor contacten van Slack, zodat uw workflow wordt gestructureerd en overbodige stappen verleden tijd zijn.
Alleen in Enterprise.
Toegang tot al uw accounts
Als u werk- en persoonlijke accounts in dezelfde cloud of voor dezelfde IM-services gebruikt, kunt u ze nu allemaal toevoegen aan WinZip en er vanuit WinZip toegang toe krijgen. U hoeft zich niet langer aan en af te melden afhankelijk van welke accounts u wilt gebruiken. U kunt maximaal 16 accounts toevoegen, deze een unieke naam geven zodat u ze makkelijk kunt herkennen en toegang krijgen tot uw bestanden via de vele services die worden ondersteund door WinZip 23.
Alleen in Pro en Enterprise.
Gecombineerd adresboek
U kunt geadresseerden nu eenvoudig op naam en op e-mailadres selecteren wanneer u rechtstreeks vanuit de interne e-mailfunctie van WinZip e-mails stuurt aan of bestanden deelt met een van uw contacten in het nieuwe gecombineerde adresboek. Voeg de contactgegevens van uw e-mailaccounts, meerdere sociale-mediaservices en uw lokale adreslijsten toe. U hoeft dus WinZip nooit meer te verlaten om het gewenste adres te vinden.
Maak afzonderlijke zip-bestanden voor gestructureerd delen
Soms heeft u maar één bestand nodig uit een grote zip met heel veel bestanden. Met WinZip 23 beschikt u over de flexibiliteit om de geselecteerde bestanden te verplaatsen naar afzonderlijke zip-bestanden met optionele versleuteling. Dat betekent dat u niet lang een volledig zip-pakket hoeft te downloaden als u uw telefoon gebruikt om bestanden in de cloud te openen: u hoeft alleen het afzonderlijke zip-bestand te downloaden dat u nodig heeft.
Houd de bestanden die u deelt bij met ZipShare
Het maakt niet uit of u bestanden deelt vanuit WinZip of ZipShare, u kunt nu eenvoudig bijhouden welke bestanden u heeft gedeeld. En u kunt ZipShare of een andere cloudservice gebruiken voor het opslaan van gedeelde bestanden. In het dashboard Gedeelde bestanden van het Bestandsvenster kunt u gedeelde bestanden vanuit WinZip bekijken en beheren. Geef een lijst met gedeelde bestanden weer (zelfs bestanden die u in ZipShare heeft gedeeld), open en bekijk gedeelde bestanden, deel bestanden opnieuw of verwijder gedeelde bestanden.
De functie Wat verzenden?
Deel alle of alleen de geselecteerde bestanden die u wilt verzenden met deze handige functie. Na het beoordelen of wijzigen van de inhoud van uw zip en nadat u op Verstuur Geselecteerde Bestanden heeft geklikt, kunt u kiezen of u de afzonderlijke, geselecteerde bestanden wilt verzenden, of alles in de zip.
Geconverteerde bestanden delen
Behoud het overzicht dankzij de mogelijkheid om bestanden te kunnen delen zonder dat u ze eerst hoeft op te slaan. Voorheen moest u bij het gebruik van de conversieopties van WinZip, zoals voor het converteren naar een PDF of het toevoegen van een watermerk, eerst het bestaande bestand overschrijven of het geconverteerde bestand opslaan, het zoeken, delen en verwijderen. U kunt nu het geconverteerde bestand eenvoudig per e-mail, IM, sociale media of het klembord delen. Het tijdelijke bestand wordt na het delen verwijderd.
Links delen vanuit de cloud
In slechts een klik kunt u eenvoudig een koppeling delen naar bestanden en mappen in uw cloudservices. Deel uw link per e-mail, IM, sociale media of het Klembord.
WinZip-e-mail
De ingebouwde-mailfunctie van WinZip biedt nu ondersteuning voor IMAP voor Gmail en Outlook (Hotmail). Deze biedt ook ondersteuning voor het verificatieproces in twee stappen van Gmail.
Delen waar u maar wilt
Met WinZip 23 kunt u direct delen op YouTube, Facebook, Twitter en LinkedIn. U kunt ook veilig delen met vele toonaangevende cloudservices en verschillende services voor IM-berichten, waaronder Twitter-IM, Office 365-groepen, Google Talk/Google+ Hangouts en Jabber.
Scannen en Delen
U kunt een foto of document snel omzetten in een afbeelding of PDF die u kunt delen met de nieuwe WinZip-functie Scannen en Delen. U kunt direct beginnen met scannen vanuit WinZip. Vervolgens kan WinZip het bestand zippen en lokaal opslaan, of op het netwerk of in een cloudservice. Of u kunt het delen per e-mail, sociale media of IM, en u kunt het versleutelen als u de gescande gegevens wilt beveiligen tijdens het delen. Het is eenvoudig om foto's, documenten, bonnen en meer te delen. Dankzij de nieuwe ondersteuning voor flatbedscanners kunt u meerdere afbeeldingen naar één PDF scannen zonder dat u een documentinvoer hoeft te gebruiken.
Alleen in Pro en Enterprise.
Klikken en Delen
Stroomlijn het snel delen van uw foto's door foto's direct vanuit uw camera te delen via WinZip.
Alleen in Pro en Enterprise.
Eenvoudig delen
Met SmartShare wordt delen eenvoudig: u hoeft alleen het bestand en de bestemming te kiezen. Selecteer een bestand op uw computer, cloudservice of in een zip-bestand en kies vervolgens de optie om het bestand te delen via sociale media, IM of e-mail, en WinZip doet de rest voor u. Delen via en Skype-berichten en andere apps is eenvoudiger met automatische koppelingen die vanaf het klembord kunnen worden geplakt. WinZip Pro-gebruikers kunnen een afbeelding rechtstreeks vanuit de Bestandsviewer op sociale mediasites in één klik delen.
Maak verbinding met belangrijke clouddiensten
WinZip maakt rechtstreekse verbinding met ZipShare, Box, OneDrive, Dropbox, Google Drive, CloudMe, SugarSync en MediaFire, zodat u al uw cloudbestanden tegelijkertijd kunt organiseren. Gebruik WinZip om grote bestanden in te pakken en in de cloud op te slaan of bestanden of links ophalen om ze te delen. Beveilig uw bestanden en bespaar kostbare online opslagruimte door ze eerst in te pakken en te versleutelen.
ZipShare
Profiteer van rechtstreekse toegang tot de nieuwe dienst voor het delen van bestanden, ZipShare. Deze krachtige webapp maakt het delen van grote bestanden gemakkelijk, ongeacht waar u bent of welk apparaat u gebruikt. Open uw ZipShare-account rechtstreeks vanuit WinZip 23. Maak verbinding met uw cloudaccounts en deel gemakkelijk gecomprimeerde bestanden via e-mail. Comprimeer en deel alle bestandstypen in berichten via Facebook, Twitter en LinkedIn. Verstuur bestanden tot 500 MB gratis met ZipShare of waardeer op naar ZipShare Pro en verzend tot 5 GB.
In één klik grote bestanden per e-mail verzenden
Met WinZip 23 kunt u grote bestanden of mappen per e-mail verzenden door één van uw ondersteunde clouddiensten te gebruiken. Zodra u op Verzenden klikt, worden uw bestanden automatisch geüpload naar uw standaardclouddienst. In uw uitgaande e-mail wordt een koppeling naar het bestand geplaatst.