Voeg WinZip toe aan uw lijst met toegestane e-mailadressen

Voeg WinZip toe aan uw adreslijst, zodat u onze e-mails altijd ontvangt.

Zoek uw provider voor webmail hieronder en voer de stapsgewijze instructies uit voor het toevoegen van
winzip-announce@winzip.com en winzip@email-winzip.com aan uw adresboek.

Als uw e-mailprovider niet hieronder wordt vermeld, neemt u rechtstreeks contact op met uw provider.

Gebruikers van Google Mail®:

1. Open uw e-mailbericht.
  2. Klik op de pijl naar beneden naast Beantwoorden, rechtsboven in het bericht.
  3. Kies in het menu dat wordt geopend Toevoegen aan lijst met contacten.
  4. Ons e-mailadres wordt automatisch toegevoegd aan uw contactenlijst.

Ga naar de ondersteuningspagina van Google Mail als u problemen ondervindt.

Yahoo!®-gebruikers:

1. Open uw e-mailbericht.
  2. Klik op het pictogram Toevoegen naast het adres van de afzender.
  3. Ons e-mailadres wordt automatisch in het veld voor het e-mailadres geplaatst, in het pop-upvak voor het toevoegen van een contact.
  4. Voeg overige contactgegevens toe.
  5. Klik op Opslaan.
  6. Ons e-mailadres wordt automatisch toegevoegd het adresboek van Yahoo!.

Ga naar de ondersteuningspagina van Yahoo! Mail als u problemen ondervindt.

Gebruikers van AOL®-webmail:

1. Open uw e-mailbericht.
  2. Klik op 'More details' boven in het e-mailbericht.
  3. Wijs het adres van de afzender aan.
  4. Ons e-mailadres wordt automatisch in het veld voor het e-mailadres geplaatst, in het pop-upvak voor het toevoegen van een contact.
  5. Voeg overige contactgegevens toe.
  6. Klik op de optie voor het toevoegen van het contact.
  7. Ons e-mailadres wordt automatisch toegevoegd het adresboek van AOL.

Ga naar de ondersteuningspagina van AOLals u problemen ondervindt.

Gebruikers van Windows Live Hotmail®:

1. Open uw e-mailbericht.
  2. Klik op de optie Markeren als veilig boven in het bericht.
  3. Ons e-mailadres wordt automatisch toegevoegd aan de lijst met veilige afzenders.

Ga naar de ondersteuningspagina van Windows Live Hotmail als u problemen ondervindt.

EarthLink®-gebruikers:

1. Open uw e-mailbericht.
  2. Klik op het menu Message van uw postvak en kies de optie voor het toevoegen van afzenders aan uw adresboek.
  3. Ons e-mailadres wordt automatisch toegevoegd het adresboek van Earthlink.

Ga naar de ondersteuningspagina van Earthlink als u problemen ondervindt.

Gebruikers van Microsoft Outlook® 2003/2007:

1. Open uw e-mailbericht.
  2. Klik op Acties in de menubalk.
  3. Klik op Ongewenste e-mail in de vervolgkeuzelijst.
  4. Klik op de optie om de afzender toe te voegen aan de lijst met veilige afzenders.
  5. Ons e-mailadres wordt automatisch toegevoegd aan de lijst met veilige afzenders.
  6. Klik op Ongewenste e-mail in de vervolgkeuzelijst.

Ga naar de ondersteuningspagina van Outlook als u problemen ondervindt.

Gebruikers van AOL®:

1. Open uw e-mailbericht.
  2. Klik op het pictogram Adres toevoegen.
  3. Ons e-mailadres wordt automatisch in het veld voor het e-mailadres en de naam geplaatst, in het pop-upvak voor het toevoegen van een contact.
    Controleer of de informatie correct is.
  4. Klik op de knop Opslaan.
  5. Ons e-mailadres wordt automatisch toegevoegd het adresboek van AOL.

Ga naar de ondersteuningspagina van AOL als u problemen ondervindt.