NYHET! WinZip®23

Komprimera, skydda, dela och hantera alla dina filer – snabbt och enkelt med världens främsta komprimeringsverktyg.

  • Packa upp alla vanliga filformat
  • Komprimera filer för att minska storleken på bilagor i e-post
  • Skydda filer med kryptering på banknivå
  • Kom åt och hantera filer på din dator, på ditt nätverk och i molnet
  • Anslut till Dropbox, Google Drive, OneDrive och mycket annat...
PROVA GRATIS
OS Win 10 / 8 / 7 / Vista

Systemkrav

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 eller senare

NYTT! Automatisera WinZip Express
Namnge och spara dina favoritinställningar för WinZip Express och återanvända dem vid ett senare tillfälle. Återanvänd inställningar så ofta som du önskar utan att behöva komma ihåg vilka inställningar du tidigare använt. Användare av WinZip Pro och Enterprise kan också schemalägga automatisk körning av sparade inställningar.
NYTT! Dela med hjälp av Windows Charms
Utöka WinZips delningsmöjligheter för mejl, sociala medier och direktmeddelanden med funktionen Windows Charms.(Windows inbyggda delningstjänst.)
NYTT! Korta ner delade URL:er
Låt inte textanpassning i meddelanden förstöra dina delade fillänkar. Genom att använda tjänsten ZipShare kan WinZip automatisera processen att frivilligt korta ner URL:er för delade filer innan WinZip infogar URL:n i ett direktmeddelande, ett meddelande i sociala medier eller e-postmeddelande.
FÖRBÄTTRAT! Få en länk till My Cloud File
Ett behändigt sätt att dela filer sparade i molnet – när kryssrutan för "Spara länk till urklipp" är markerad i Spara till Moln-fönstret, placeras en länk till den uppladdade (sparade) filen i Urklipp. Länken kan sedan klistras in i andra appar, såsom Skype eller Word.
Stöd för Slack
Nu kan Enterprise-användare dra nytta av WinZips fildelningsfunktioner med företagslösningen från Slack. Dela och komprimera filer via Slacks snabbmeddelandefunktion och välj kontakter från kontaktlistan i Slack. Arbetsflödet strömlinjeformas och onödiga steg undviks.
Endast i Enterprise-versionen.
Kom åt alla dina konton
Om du har jobbkonton och privata konton på samma moln- eller snabbmeddelandetjänster kan du nu lägga till och komma åt allihop i WinZip. Du behöver inte längre logga in och ut beroende på vilka konton du använder. Lägg till upp till 16 konton, ge dem unika namn så att du kan hålla isär dem och få enkel åtkomst till dina filer från vilken som helst av alla de tjänster som WinZip stöder 23.
Endast Pro och Enterprise.
Kombinerad adressbok
Nu kan du enkelt välja mottagare efter både namn och e-postadress när du skickar e-post, och dela direkt från WinZips interna e-postprogram till alla dina kontakter med den nya kombinerade adressboken. Lägg till kontaktinformation från dina e-postkonton, flera olika tjänster för sociala medier och lokala kontaktkataloger, så behöver du inte gå utanför WinZip för att hitta den adress du behöver.
Skapa enskilda zip-filer för strömlinjeformad delning
Ibland vill du bara kunna komma åt en enda fil i en stor zip-fil som innehåller flera olika filer. Med WinZip 23har du möjligheten att flytta markerade filer till enskilda zip-filer, med möjlighet till kryptering. Det betyder att du inte längre behöver hämta en hel zip-fil när du använder din telefon för att komma åt filer i molnet. Du kan helt enkelt ladda ned den enskilda fil i zip-filen som du behöver.
Håll reda på de filer du delar med ZipShare
Oavsett om du delar filer från WinZip eller från ZipShare kan du nu enkelt hålla reda på vilka filer du har delat. Och du kan använda antingen ZipShare eller någon annan molntjänst för att lagra delade filer. Med instrumentpanelen Delade filer i Filpanelen kan du visa och hantera delade filer från WinZip. Visa en lista med delade filer (även filer du delat på ZipShare), öppna och visa delade filer, dela filer igen eller ta bort delade filer.
Funktionen Skicka vad
Med den här praktiska funktionen kan du dela alla filer eller bara de markerade filer du vill skicka. När du har granskat eller ändrat innehållet i din zip-fil och klickar på Skicka valda filer kan du välja mellan att skicka de enskilda, markerade filerna eller hela zip-filen.
Dela konverterade filer
Undvik att samla på dig digitalt bråte genom att dela filer utan att behöva spara dem först. När du tidigare använde konverteringsfunktionerna i WinZip, till exempel konverterade till PDF eller lade till vattenstämplar, behövde du skriva över den befintliga filen eller spara den konverterade filen, och sedan leta upp, dela och ta bort den. Nu behöver du bara dela den konverterade filen med e-post, snabbmeddelanden, sociala medier eller Urklipp, och den tillfälliga filen tas bort efter delningen.
Länkdelning från molnet
Med bara ett klick kan du dela en länk till filer och mappar i dina molntjänster. Dela din länk med e-post, snabbmeddelanden, sociala medier eller Urklipp.
E-post i WinZip
Den inbyggda e-postfunktionen i WinZip har nu stöd för IMAP för Gmail och Outlook (Hotmail). Den har även stöd för Gmails tvåstegsautentisering.
Dela var som helst
WinZip 23 kan du dela direkt till YouTube, Facebook, Twitter och LinkedIn. Du kan också på ett säkert sätt dela till många ledande molntjänster och flera snabbmeddelandetjänster, till exempel Twitter IM, Office 365 Groups, Google Talk/Google+ Hangouts och Jabber.
Skanna och dela
Du kan snabbt förvandla ett foto eller ett dokument till en bild eller PDF-fil klar för delning med den nya funktionen Skanna och dela i WinZip. Börja skanna direkt från WinZip. Sedan kan WinZip komprimera och spara den inskannade filen lokalt, på nätverket eller på en molntjänst. Du kan också dela den med e-post, sociala medier eller snabbmeddelande. Och du kan kryptera den om du vill skydda den inskannade informationen när du delar den. Det är enkelt att dela foton, dokument, kvitton och mycket annat. Nytt stöd för flatbäddsskanner betyder att du kan skanna flera bilder till en enda PDF-fil utan att behöva använda en dokumentmatare.
Endast Pro och Enterprise.
Fota och dela
Strömlinjeforma delning av foton genom att snabbt få foton direkt från kameran till delning via WinZip.
Endast Pro och Enterprise.
Enkel delning
Med SmartShare är det enkelt att dela: välj bara en fil och ett mål. Välj en fil på din dator, från en molntjänst eller i en zip-fil och välj sedan att dela filen med e-post, sociala medier eller snabbmeddelanden: WinZip ordnar resten. Det är enkelt att dela med Skype-meddelanden och andra program, med automatiska länkar som kan klistras in från Urklipp. WinZip Pro-användare kan dela en fil direkt från filgranskaren till sociala medier med bara en klickning.
Anslut till ledande molntjänster
WinZip kan ansluta direkt till ZipShare, Box, OneDrive, Dropbox, Google Drive, CloudMe, SugarSync och MediaFire, så du kan organisera alla dina molnfiler samtidigt. Använd WinZip för att komprimera och spara stora filer i molnet eller hämta filer och länkar som du vill dela. Skydda dina filer och spara värdefullt onlinelagringsutrymme genom att komprimera och kryptera dem först.
ZipShare
Få direktåtkomst till fildelningstjänsten ZipShare. Detta kraftfulla webbprogram gör det enkelt att dela stora filer, oavsett var du är och oavsett vilken enhet du använder. Du kommer åt ditt ZipShare-konto direkt från WinZip 23. Anslut till dina molnkonton och dela enkelt komprimerade filer via e-post. Komprimera och dela alla typer av filer tillsammans med ett meddelande till Facebook, Twitter och LinkedIn. Skicka filer på upp till 500 MB gratis med ZipShare eller uppgradera till ZipShare Pro och skicka upp till 5 GB.
Skicka stora filer med e-post med bara en klickning
WinZip 23 kan du skicka stora filer och mappar med e-post med vilken som helst av de molntjänster som stöds. Dina filer överförs automatiskt till din standardmolntjänst och en länk till dem placeras i din utgående e-post.