NYHET! WinZip®24

Enkel og grei komprimering, beskyttelse, deling og administrerng av filer, hvor som helst, med verdens ledende komprimeringsverktøy.

  • Pakk ut alle vanlige filformater
  • Pakk filer for å redusere størrelsen på e-postvedlegg
  • Beskytt filer med samme sikkerhetsnivå som bankene
  • Åpne og administrer filer på PC, nettverk og i nettskyen
  • Koble til Dropbox, Google Drive, OneDrive og mer ...
PRØV DEN GRATIS
OS Win 10 / 8 / 7 / Vista

Systemkrav

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 eller nyere
NYHET! Søk raskere etter filer
Slutt å søke etter filer på alle de feile stedene. Bruk WinZips nye, innebygde søkefunksjon for raskt å finne frem til filer som er lagret lokalt, på nettverket eller i skyen, selv når du ikke husker hvor du plasserte dem.
NYHET! Kombiner flere PDF-filer til én PDF
Bruk WinZip Pro eller Enterprise til å sette sammen PDF-filene dine. Du kan konvertere flere PDF-filer til én enkelt PDF-fil for å lagre, pakke eller dele. Du kan til og med bestemme rekkefølgen på sidene i PDF-filen og deretter kombinere og beskytte dem med WinZips PDF-sikkerhetsfunksjoner.
Dra og slipp "Legg til i Zip" i WinZips panel for filer
Legg lett til Zip filer som vises i WinZips panel for filer. Du trenger ganske enkelt å dra og slippe filene dine på en Zip fil i WinZips panel for filler og de blir lagt til!
Direkte tilgangsteknologi for raskere display og utpakking
WinZips direkte tilgangsteknologi gir en merkbar reduksjon i hvor lang tid det tar å vise og pakke ut store Zip filer som er lagret i skyen.
Du blir spurt om du vil pakke ut ved åpning
Nå kan du umiddelbart pakke ut zip-filer i Utforsker, eller fra WinZip Files-ruten, WinZip-menybåndet eller filmenyen. Du kan enkelt pakke ut filer til mappen den kom fra, Dokumenter-mappen eller en mappe du velger!
Pakk ut i en Files-rutemappe
Med et enkelt klikk på en knapp kan du pakke ut en hvilken som helst fil i den valgte mappen i Files-ruten.
Raskere oppstart
Nå kan du fokusere på den oppgaven du har foran deg og ikke på om WinZip-programmet har startet eller ikke, for WinZip tar nå bare halvparten av tiden for å starte opp. Arbeid raskere og eliminer risikoen for å åpne flere WinZip-vinduer.
POSIX TAR-støtte
Du kan nå åpne og pakke ut POSIX TAR-filer i det oppdaterte komprimeringsformatet.
Erstatt zip-filer med innholdet i dem
Pakk opp en gruppe med zip-filer raskt og enkelt og erstatt dem med de opprinnelige filene.
Opprett en delt zip-fil fra Windows Utforsker
Du kan enkelt distribuere store zip-filer uten å bekymre deg for tidsavbrudd eller mislykkede opplastinger/nedlastinger. Denne praktiske funksjonen oppretter en zip-fil med flere deler for enklere distribuering.
MP3-komprimering
Få plass til mer musikk på telefonen eller en skytjeneste eller del spillelister enklere med forbedret MP3-komprimering. WinZip 24 komprimerer MP3-filene dine med gjennomsnittlig 15–20 % uten at det går ut over kvaliteten, takket være det forbedrede Zipx-formatet.
Pakk ut hva som helst
Pakk ut innhold fra bransjens største utvalg av komprimerte filtyper, inkludert Zip, Zipx, RAR, 7Zip, BZ2, LHA/LZH, VHD/VDMK, XZ og mange flere. Når du pakker ut krypterte filer, vil WinZip automatisk slette alle midlertidig utpakkede kopier av dem for å forhindre misbruk.
Komprimer filer uansett hvor de er
Finn lett frem til de mest brukte filene og mappene på PC-en, i nettverket og nettskyen via Frequent Folders, som oppdateres dynamisk.
Komprimer fra andre applikasjoner
Med WinZip Express kan du bruke populære WinZip-funksjoner selv når du jobber i andre applikasjoner. Bruk den med Utforsker, Microsoft Office skanneren din (gjelder bare Pro), bilder (bare Pro) og Microsoft Outlook for å komprimere, kryptere, dele med mer.* WinZip Express-verktøyene støtter nå Office 2016.
Enhetsvennlig grensesnitt
Berøringsstøtte gir deg lett tilgang til kraften i WinZip på en hvilken som helst berøringsaktivert enhet eller datamaskin. WinZip er optimalisert for 2-i-1-datamaskiner og kan bytte utseende automatisk etter hvorvidt du bruker systemet på et nettbrett eller i notebook-modus.

* WinZip Express er ikke kompatibel med Windows XP.