NYHET! WinZip®24

Enkel og grei komprimering, beskyttelse, deling og administrerng av filer, hvor som helst, med verdens ledende komprimeringsverktøy.

  • Pakk ut alle vanlige filformater
  • Pakk filer for å redusere størrelsen på e-postvedlegg
  • Beskytt filer med samme sikkerhetsnivå som bankene
  • Åpne og administrer filer på PC, nettverk og i nettskyen
  • Koble til Dropbox, Google Drive, OneDrive og mer ...
PRØV DEN GRATIS
OS Win 10 / 8 / 7 / Vista

Systemkrav

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 eller nyere

NYHET! Fjern ekstra EXIF data fra filer
Slutt å dele personlig informasjon ved et uhell. Fjern skjult personlig data (EXIF) fra filer før de blir delt. Bruk WinZip for å sikre de følgende typene filer for å sørge for at de ikke inneholder personlig data: DOC/DOCX, GIF, JPG (JPEG), PDF, PNG, PSD, PPT/PPTX, and XLS/XLSX.
Fjern persondata fra filer
Fjern enkelt persondata (EXIF) fra ulike filer, slik at informasjonen ikke kommer med når du deler filene Sikre alle filer med følgende filtyper for å sørge for at de ikke inneholder tilleggsdata som, selv om de ikke er synlige, kan være personrelatert: DOC/DOCX, GIF, JPG (JPEG), PDF, PNG, PSD, PPT/PPTX og XLS/XLSX.
Passordbeskyttelse i hele bedriften
Bedrifter kan gjenopprette krypterte filer fra tidligere ansatte eller under rettslige undersøkelser, raskt og enkelt, for å unngå betydelig nedetid.
Kun Enterprise-versjon
Zip-filkryptering
Du kan nå enkelt kryptere en eksisterende zip-fil med ett klikk på en knapp på Verktøy-båndet. WinZip-verktøyfanen på båndet gjør det enkelt å velge alle eller utvalgte filer i en eksisterende åpen zip-fil, og kryptere dem i én operasjon. Denne tidsbesparende teknikken bidrar til å eliminere feil.
Krypteringsalternativer for nye filer
Når du oppdaterer en Zip-fil som inneholder krypterte filer, bruker WinZip automatisk kryptering på erstatningsfilene. Å spørre om passordet for den opprinnelige filen beskytter mot uautorisert tilgang.
Passordbeskyttelse
Krypterte filer i en zip-fil kan ikke slettes uten at du kjenner passordet. Denne nye standarden minimerer feilaktig sletting av filer.
Fleksibel filkonvertering
Enten du skal konvertere PDF-filer, endre størrelsen på bilder, legge til vannmerker eller kryptere noe kan du velge eller endre innstillingene før, under eller etter at du har opprettet zip-filen. Bruk endringene på alle filene i zip-en eller bare på de enkeltfilene du angir.
Beskytt den private informasjonen din
Beskytt filene dine mot uautorisert tilgang ved å underlegge dem sikkerhet på banknivå med FIPS 197-sertifisert 128- eller 256-bit AES-kryptering. Hvis du trenger en enda sikrere løsning, kan du angi din egen passordpolicy ved å definere kompleksitetskrav som WinZip skal håndheve for deg.
Legg vannmerker
Unngå uautorisert kopiering, legg til sporing og beskytt åndsverket ditt ved å legge til egendefinerte vannmerker på bilder og PDF-filer. Du velger selv gjennomsiktigheten av vannmerket og velger hvordan og hvor det skal ligge. Legg til et dato- og klokkeslett-stempel på vannmerket for å få enda høyere sikkerhet.