NYHET! WinZip®22

Enkel og grei komprimering, beskyttelse, deling og administrerng av filer, hvor som helst, med verdens ledende komprimeringsverktøy.

  • Pakk ut alle vanlige filformater
  • Pakk filer for å redusere størrelsen på e-postvedlegg
  • Beskytt filer med samme sikkerhetsnivå som bankene
  • Åpne og administrer filer på PC, nettverk og i nettskyen
  • Koble til Dropbox, Google Drive, OneDrive og mer ...
PRØV DEN GRATIS
OS Win 10 / 8 / 7 / Vista

Systemkrav

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 eller nyere

NYHET! Fjern persondata fra filer
Fjern enkelt persondata (EXIF) fra ulike filer, slik at informasjonen ikke kommer med når du deler filene Sikre alle filer med følgende filtyper for å sørge for at de ikke inneholder tilleggsdata som, selv om de ikke er synlige, kan være personrelatert: DOC/DOCX, GIF, JPG (JPEG), PDF, PNG, PSD, PPT/PPTX og XLS/XLSX.
NYHET! Passordbeskyttelse i hele bedriften
Bedrifter kan gjenopprette krypterte filer fra tidligere ansatte eller under rettslige undersøkelser, raskt og enkelt, for å unngå betydelig nedetid.
Kun Enterprise-versjon
FORBEDRET! Zip-filkryptering
Du kan nå enkelt kryptere en eksisterende zip-fil med ett klikk på en knapp på Verktøy-båndet. WinZip-verktøyfanen på båndet gjør det enkelt å velge alle eller utvalgte filer i en eksisterende åpen zip-fil, og kryptere dem i én operasjon. Denne tidsbesparende teknikken bidrar til å eliminere feil.
FORBEDRET! Krypteringsalternativer for nye filer
Når du oppdaterer en Zip-fil som inneholder krypterte filer, bruker WinZip automatisk kryptering på erstatningsfilene. Å spørre om passordet for den opprinnelige filen beskytter mot uautorisert tilgang.
FORBEDRET! Passordbeskyttelse
Krypterte filer i en zip-fil kan ikke slettes uten at du kjenner passordet. Denne nye standarden minimerer feilaktig sletting av filer.
Fleksibel filkonvertering
Enten du skal konvertere PDF-filer, endre størrelsen på bilder, legge til vannmerker eller kryptere noe kan du velge eller endre innstillingene før, under eller etter at du har opprettet zip-filen. Bruk endringene på alle filene i zip-en eller bare på de enkeltfilene du angir.
Beskytt den private informasjonen din
Beskytt filene dine mot uautorisert tilgang ved å underlegge dem sikkerhet på banknivå med FIPS 197-sertifisert 128- eller 256-bit AES-kryptering. Hvis du trenger en enda sikrere løsning, kan du angi din egen passordpolicy ved å definere kompleksitetskrav som WinZip skal håndheve for deg.
Legg vannmerker
Unngå uautorisert kopiering, legg til sporing og beskytt åndsverket ditt ved å legge til egendefinerte vannmerker på bilder og PDF-filer. Du velger selv gjennomsiktigheten av vannmerket og velger hvordan og hvor det skal ligge. Legg til et dato- og klokkeslett-stempel på vannmerket for å få enda høyere sikkerhet.