NYHET! WinZip®23

Enkel og grei komprimering, beskyttelse, deling og administrerng av filer, hvor som helst, med verdens ledende komprimeringsverktøy.

  • Pakk ut alle vanlige filformater
  • Pakk filer for å redusere størrelsen på e-postvedlegg
  • Beskytt filer med samme sikkerhetsnivå som bankene
  • Åpne og administrer filer på PC, nettverk og i nettskyen
  • Koble til Dropbox, Google Drive, OneDrive og mer ...
PRØV DEN GRATIS
OS Win 10 / 8 / 7 / Vista

Systemkrav

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 eller nyere

NYHET! Sett en utløpsdato på filer og mapper
Ikke la gamle filer rote til lagringsplassen din. Nå kan dine lokale- og nettverks-filer og mapper, inkludert Zip filer, få en dato for planlagt sletting. Fra "Utløpende filer", velg de filene og mappene du vil planlegge en dato for, spesifiser antall dager før utgang og klikk på "planlegg". WinZip vil fjerne dem for deg når utløpsdatoen nås. Å planlegge sletting av skyfiler og mapper krever enten WinZip Pro eller Enterprise.
NYHET! Velg å se passordinntastingen
Forhindre passord skriving feil. WinZips nye "øye" -ikon lar deg vise eller skjule passordet ditt når du skriver det inn i passordfeltet. Du velger når du skal gjøre passordoppføringen synlig.
NYHET! Se datoen tatt og datoen modifisert
Sorter dine bilder etter når de ble tatt. Når du ser på forhåndsvisning av bilder kan du nå se dem etter hvilken dato de ble tatt eller modifisert på. Dette hjelper deg å skille mellom når filene ble kopiert og når blidet ble tatt.
NYHET! Gi nytt navn til flere filer samtidig
Ikke gi filene dine nye navn en etter en. Bruk WinZips "gruppe navneendring" for å gi nytt navn til en gruppe med filer med en handling.
NYHET! Skyv for å skjule filer og handlingspaneler
Tablet og Notebook brukere; se mer informasjon i Zip panelet. Med den nye muligheten til å skyve panelet for filer og handlings panelet ut av veien kan mer informasjon vises på Zip panelet.
FORBEDRET! Planlegg fil og mappe rensing ved bruk av bakgrunnsverktøy
Bestem din egen timeplan og utførelse for WinZips bakgrunnsverktøy. La dem jobbe med systemet ditt når du ikke gjør det.
FORBEDRET! Styr filer med WinZips innebygde filstyring
WinZips filstyrings egenskaper er nå lettere å forstå og mer effektive. Når du nå er i WinZips filstyring, vil båndknappene og handlingspanelets knapper fokusere på fil/mappe oppgaver.
Konvertering av bildeformat
Nå kan du raskt og enkelt redusere bildefilstørrelser og konvertere bilder fra ett format til et annet, for eksempel fra jpg til png. Legg til i en zip-fil eller lagre på skrivebordet ditt til annet bruk.
WinZip Express - kopier til utklippstavlen
WinZip Express lar deg dele filer på mange måter, nå også med utklippstavlen! Legg enkelt til en skykobling for en hvilken som helst fil på utklippstavlen der du deretter kan lime den inn i andre apper som du deler
Adressebokalternativer
Du kan nå sende en melding via e-postprogrammet i WinZip til en engangsmottaker uten å legge den til i kontaktlisten din. Det finnes også et nytt alternativ der du aldri legger til mottakere som er lagt inn manuelt. Dette er spesielt nyttig under et jobbsøk eller en gjentatt aktivitet hvor en melding sendes til en mottaker du sannsynligvis aldri vil kommunisere med igjen.
Skjul knapper på båndet i Enterprise-versjon
I Enterprise-versjonen av WinZip blir deaktiverte knapper ikke lenger vist, og de kan derfor ikke klikkes på. Nå er det slutt på forvirringen rundt hva som er og ikke er tilgjengelig, og man sparer unødvendige arbeidssykluser og tid til brukerstøtte.
Kun Enterprise-versjon.
Konfigurasjon av grensesnittet
Nå kan Enterprise-brukere som hovedsakelig er interessert i komprimeringsfunksjonaliteten, benytte det klassiske grensesnittet som skjuler filene og handlingsruten og bare viser båndet. Dette kan gjøres ved første gangs installason, og brukerne kan senere endre innstillinger hvis de foretrekker å bruke funksjoner i tillegg til komprimering.
Kun Enterprise-versjon.
"Flytt" filer lettere
En ny Flytt-knapp ved siden av Legg til-knappen gjør det enklere for deg å legge til eller flytte filer til en zip-fil.
Files-rutefaner
Files-rutefanene gjør det mulig å åpne, vise og administrere ulike mapper samtidig, i stedet for å måtte bruke flere vinduer i Windows Utforsker. Se lokale mapper, nettverksmapper og skybaserte mapper på en enkel måte, og bare dra og slipp filer fra den ene fanen til den andre for å kopiere dem.
Mappetrær
Alternativet for mappetrær i Files-ruten gir deg mulighet til å se og navigere gjennom din kombinerte mappelayout for datamaskin, nettverk og skyen, noe som gjør valg av mappe raskt og enkelt.
Sveip i Files-ruten
Utvid eller gjenopprett Files-ruten bare ved å sveipe.
Legg til en nettverksplassering
Nå kan du få tilgang til en nettverksplassering fra et annet domene uten å forlate WinZip. Alle nettverk du har tilgang til, kan legges til i WinZip Files-ruten, selv om den ikke er med i listen over tilgjengelige nettverk i Windows, under Nettverk-mappen.
Se bildeinformasjon i Preview-ruten
Få all den informasjonen du trenger om et bilde, direkte i WinZip 23. Klikk på den nye Image Information-knappen i Preview-ruten for å vise en dialog som inkluderer høyde, bredde, piksler per tomme, pikseldybde/farger, filstørrelse med mer.
Gjelder bare Pro og Enterprise
Komprimer filer uansett hvor de er
Finn raskt frem til og velg filer du vil komprimere, ved hjelp av den praktiske Places-listen, som viser filer på PC-en din, nettverket ditt, datamaskinene i Windows HomeGroup og alle andre støttede skytjenester.
Robust filbehandling
Spar tid ved å bruke File Management-båndet til å gjøre unna mange vanlige oppgaver i en fei. Opprett mapper på PC, i nettverk eller i nettskyen på en enkel måte. Slett filer og mapper på en sikker måte. Kopier, flytt, slett og gi navn til flere filer eller gjenopprett dem på en enkel måte. Rediger og oppdater filer, også de som er lagret i nettskyen. Koble en mappe eller en nettverksplassering til en stasjon, kopier en bane- eller nettsky-link til utklippstavlen m.m. Få rask tilgang til de mest brukte filbehandlingsfunksjonene med Manage Files-knappen
Bakgrunnsverktøyer
Gjenopprett plass i systemet ditt og lagre eller slett filer med bakgrunnsverktøy som minner deg på eldre filer som kan komprimeres, slettes eller flyttes til nettskyen; ubrukte filer i Temp-mapper som kan fjernes og slettes på en sikker måte; og filer i papirkurven som kan slettes, makuleres eller gjenopprettes.
Previewer
Se miniatyrbilder av en bestemt fil, enten i en zip, på en datamaskin, i et nettverk eller i en nettsky som støtter miniatyrbilder. Klikk på Expand-ikonet i miniatyrbildevisningen for å se et større bilde i den nye Preview-ruten. Forhåndsvis innholdet i bilder og dokumenter; roter og endre størrelse på bilder; bruk et bilde som bakgrunn på datamaskinen din og del den forhåndsviste filen via e-post, direktemeldinger eller på sosiale medier. Bla gjennom filene i Previewer ved å dra fingeren over berøringsskjermen.
Gjelder bare Pro og Enterprise
Konverter filer til PDF
Konverter Microsoft Office-filer til PDF og plasser dem i en zip-fil eller lagre den konverterte filen lokalt eller i nettskyen. Del dokumenter, regneark og presentasjoner med hvem du vil. Opprett en skrivebeskyttet PDF for ekstra beskyttelse.
Opprett delingsklare bilder
Konverter høyoppløste bilder til størrelser som er mer praktiske å dele, når du legger dem i zip-filen. Dette gjør det mulig å dele hele album på en enkel måte, samtidig som du beholder originalfilene i full kvalitet. Reduser og forstørre bilder og lagre dem lokalt eller i nettskyen. Legg til vannmerker på bildene dine om du vil.
Forhåndsvis filer og mapper
Søk i innholdet i en zip-fil før du avgjør om du trenger å lagre innholdet. Den avanserte funksjonen "Unzip and Try" (Pakk ut og prøv) gjør det mulig å undersøke relaterte komponenter som ligger inni en zip-fil (f.eks. en HTML-side med tilhørende grafikk).
Endre grensesnittet slik at det passer oppgaven du skal utføre
Endre WinZip-grensesnittet på en enkel måte for å skjule eller vise funksjonene du trenger. WinZip 23 viser zippefunksjonene som standard, men du kan lett bytte til File Management-ruten når du vil jobbe med filene. WinZips konfigurerbare innstillinger er nå lettere å finne og justere. Foretrekker du WinZip slik den så ut før? Det er bare å klikke for å bruke det gamle menybåndet.