NYHET! WinZip®22

Enkel og grei komprimering, beskyttelse, deling og administrerng av filer, hvor som helst, med verdens ledende komprimeringsverktøy.

  • Pakk ut alle vanlige filformater
  • Pakk filer for å redusere størrelsen på e-postvedlegg
  • Beskytt filer med samme sikkerhetsnivå som bankene
  • Åpne og administrer filer på PC, nettverk og i nettskyen
  • Koble til Dropbox, Google Drive, OneDrive og mer ...
PRØV DEN GRATIS
OS Win 10 / 8 / 7 / Vista

Systemkrav

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 eller nyere

NYHET! Du blir spurt om du vil pakke ut ved åpning
Nå kan du umiddelbart pakke ut zip-filer i Utforsker, eller fra WinZip Files-ruten, WinZip-menybåndet eller filmenyen. Du kan enkelt pakke ut filer til mappen den kom fra, Dokumenter-mappen eller en mappe du selv velger!
NYHET! Pakk ut i en Files-rutemappe
Med et enkelt klikk på en knapp kan du pakke ut en hvilken som helst fil i den valgte mappen i Files-ruten.
NYHET! Raskere oppstart
Nå kan du fokusere på den oppgaven du har foran deg og ikke på om WinZip-programmet har startet eller ikke, for WinZip tar nå bare halvparten av tiden å starte opp. Arbeid raskere og eliminer risikoen for å åpne flere WinZip-vinduer.
NYHET! Konvertering av bildeformat
Nå kan du raskt og enkelt redusere bildefilstørrelser og konvertere bilder fra ett format til et annet, for eksempel fra jpg til png. Legg til i en zip-fil eller lagre på skrivebordet ditt til annet bruk.
NYHET! Fjern persondata fra filer
Fjern enkelt persondata (EXIF) fra ulike filer, slik at informasjonen ikke kommer med når du deler filene Sikre alle filer med følgende filtyper for å sørge for at de ikke inneholder tilleggsdata som, selv om de ikke er synlige, kan være personrelatert: DOC/DOCX, GIF, JPG (JPEG), PDF, PNG, PSD, PPT/PPTX og XLS/XLSX.
NYHET! POSIX TAR-støtte
Du kan nå åpne og pakke ut POSIX TAR-filer i det oppdaterte komprimeringsformatet.
NYHET! WinZip Express - kopier til utklippstavlen
WinZip Express lar deg dele filer på mange måter, nå også med utklippstavlen! Legg enkelt til en skykobling for en hvilken som helst fil på utklippstavlen der du deretter kan lime den inn i andre apper som du deler
NYHET! Adressebokalternativer
Du kan nå sende en melding via e-postprogrammet i WinZip til en engangsmottaker uten å legge den til i kontaktlisten din. Det finnes også et nytt alternativ der du aldri legger til mottakere som er lagt inn manuelt. Dette er spesielt nyttig under et jobbsøk eller en gjentatt aktivitet hvor en melding sendes til en mottaker du sannsynligvis aldri vil kommunisere med igjen.
NYHET! Passordbeskyttelse i hele bedriften
Bedrifter kan gjenopprette krypterte filer fra tidligere ansatte eller under rettslige undersøkelser, raskt og enkelt, for å unngå betydelig nedetid.
Kun Enterprise-versjon
NYHET! Skjul knapper på båndet i Enterprise-versjon
I Enterprise-versjonen av WinZip blir deaktiverte knapper ikke lenger vist, og de kan derfor ikke klikkes på. Nå er det slutt på forvirringen rundt hva som er og ikke er tilgjengelig, og man sparer unødvendige arbeidssykluser og tid til brukerstøtte.
Kun Enterprise-versjon
NYHET! Støtte for Slack
Nå kan Enterprise-brukere benytte WinZips fildelingsfunksjoner ved hjelp av Slack Enterprise-løsningen. Del filer og zip-filer via Slack IM og velg kontakter fra Slacks Contacts; effektiviserer arbeidsflyten og eliminerer unødvendige operasjoner.
Kun Enterprise-versjon
NYHET! Konfigurasjon av grensesnittet
Nå kan Enterprise-brukere som hovedsakelig er interessert i komprimeringsfunksjonaliteten, benytte det klassiske grensesnittet som skjuler filene og handlingsruten og bare viser båndet. Dette kan gjøres ved første gangs installason, og brukerne kan senere endre innstillinger hvis de foretrekker å bruke funksjoner i tillegg til komprimering.
Kun Enterprise-versjon
NYHET! Jobbveiviseren hopper over over EDP-arbeidsfiler
Enterprise-brukere kan bruke jobbveiviseren til å ta sikkerhetskopi av personlige filer i et Windows-beskyttet miljø (WIP) uten manuelt å måtte trekke ut filer som er undertrykke arbeidsfiler arbeid.
Kun Enterprise-versjon
FORBEDRET! Zip-filkryptering
Du kan nå enkelt kryptere en eksisterende zip-fil med ett klikk på en knapp på Verktøy-båndet. WinZip-verktøyfanen på båndet gjør det enkelt å velge alle eller utvalgte filer i en eksisterende åpen zip-fil, og kryptere dem i én operasjon. Denne tidsbesparende teknikken bidrar til å eliminere feil.
FORBEDRET! Krypteringsalternativer for nye filer
Når du oppdaterer en Zip-fil som inneholder krypterte filer, bruker WinZip automatisk kryptering på erstatningsfilene. Ved at du blir spurt om passordet for den opprinnelige filen, beskyttes det mot uautorisert tilgang.
FORBEDRET! Passordbeskyttelse
Krypterte filer i en zip-fil kan ikke slettes uten at du kjenner passordet. Denne nye standarden minimerer feilaktig sletting av filer.
FORBEDRET! "Flytt" filer lettere
En ny flytteknapp ved siden av legg til-knappen gjør det enklere for deg å legge til eller flytte filer til en zip-fil.