NYHET! WinZip®23

Enkel og grei komprimering, beskyttelse, deling og administrerng av filer, hvor som helst, med verdens ledende komprimeringsverktøy.

  • Pakk ut alle vanlige filformater
  • Pakk filer for å redusere størrelsen på e-postvedlegg
  • Beskytt filer med samme sikkerhetsnivå som bankene
  • Åpne og administrer filer på PC, nettverk og i nettskyen
  • Koble til Dropbox, Google Drive, OneDrive og mer ...
PRØV DEN GRATIS
OS Win 10 / 8 / 7 / Vista

Systemkrav

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 eller nyere

NYHET! Sett en utløpsdato på filer og mapper
Ikke la gamle filer rote til lagringsplassen din. Nå kan dine lokale- og nettverks-filer og mapper, inkludert Zip filer, få en dato for planlagt sletting. Fra "Utløpende filer", velg de filene og mappene du vil planlegge en dato for, spesifiser antall dager før utgang og klikk på "planlegg". WinZip vil fjerne dem for deg når utløpsdatoen nås. Å planlegge sletting av skyfiler og mapper krever enten WinZip Pro eller Enterprise.
NYHET! Velg å se passordinntastingen
Forhindre passord skriving feil. WinZips nye "øye" -ikon lar deg vise eller skjule passordet ditt når du skriver det inn i passordfeltet. Du velger når du skal gjøre passordoppføringen synlig.
NYHET! Dra og slipp "Legg til i Zip" i WinZips panel for filer
Legg lett til Zip filer som vises i WinZips panel for filer. Du trenger ganske enkelt å dra og slippe filene dine på en Zip fil i WinZips panel for filler og de blir lagt til!
NYHET! Fjern ekstra EXIF data fra filer
Slutt å dele personlig informasjon ved et uhell. Fjern skjult personlig data (EXIF) fra filer før de blir delt. Bruk WinZip for å sikre de følgende typene filer for å sørge for at de ikke inneholder personlig data: DOC/DOCX, GIF, JPG (JPEG), PDF, PNG, PSD, PPT/PPTX, and XLS/XLSX.
NYHET! Se datoen tatt og datoen modifisert
Sorter dine bilder etter når de ble tatt. Når du ser på forhåndsvisning av bilder kan du nå se dem etter hvilken dato de ble tatt eller modifisert på. Dette hjelper deg å skille mellom når filene ble kopiert og når blidet ble tatt.
NYHET! Gi nytt navn til flere filer samtidig
Ikke gi filene dine nye navn en etter en. Bruk WinZips "gruppe navneendring" for å gi nytt navn til en gruppe med filer med en handling.
NYHET! Direkte tilgangsteknologi for raskere display og utpakking
WinZips direkte tilgangsteknologi gir en merkbar reduksjon i hvor lang tid det tar å vise og pakke ut store Zip filer som er lagret i skyen.
NYHET! Automatisk WinZip Express
Navngi og lagre dine favoritt innstillinger for WinZip Express og bruk dem igjen ved en senere anledning. Bruk innstillingene dine igjen så ofte du vil uten å måtte huske hvile innstillinger du brukte tidligere. WinZip Pro og Enterprise brukere kan også bestemme når WinZip Express skal kjøre på automatisk lagrede innstillinger.
NYHET! Del med Windows Charms
Utvid WinZips egenskaper for deling i e-post, sosialemedier og meldinger ved å inkludere bruken av Windows Charms funksjonen. (Windows innebygde deletjeneste).
NYHET! Forkort delte URLer
Ikke la delingen av tekst i meldinger ødelegge dine delte fillenker. Ved å bruke ZipShare tjenesten kan WinZip automatisere prosessen det er å korte ned URLer til delte filer før WinZip setter inn URLen i en melding, på sosialemedier eller i en e-post.
NYHET! Skyv for å skjule filer og handlingspaneler
Tablet og Notebook brukere; se mer informasjon i Zip panelet. Med den nye muligheten til å skyve panelet for filer og handlings panelet ut av veien kan mer informasjon vises på Zip panelet.
FORBEDRET! Planlegg fil og mappe rensing ved bruk av bakgrunnsverktøy
Bestem din egen timeplan og utførelse for WinZips bakgrunnsverktøy. La dem jobbe med systemet ditt når du ikke gjør det.
FORBEDRET! Styr filer med WinZips innebygde filstyring
WinZips filstyrings egenskaper er nå lettere å forstå og mer effektive. Når du nå er i WinZips filstyring, vil båndknappene og handlingspanelets knapper fokusere på fil/mappe oppgaver.
FORBEDRET! Få en link til min sky lagring
En enkel måte å dele filer lagret i skyen - når "lagre linken på utklippstavlen" boksen er krysset av i "lagre i skyen" dialogen vil en link til den opplastede (lagrede) filen bli plassert på utklippstavlen. Linken kan så bli limt inn i andre apper, sånn som Skype eller Word.