NIEUW! WinZip®23

Comprimeer, beveilig, deel en beheer al uw bestanden snel en eenvoudig met het populairste zip-programma ter wereld.

  • Pak alle belangrijke compressie-indelingen uit
  • Zip bestanden om de grootte van e-mailbijlagen te verminderen
  • Beveilig bestanden met versleuteling op bankniveau
  • Open en beheer bestanden op uw pc, netwerk en in uw clouds
  • Maak verbinding met Dropbox, Google Drive, OneDrive en meer...
GRATIS UITPROBEREN
Besturingssysteem Win 10/8/7/Vista

Systeemvereisten

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 of hoger

NIEUW! Verwijder persoonlijke gegevens uit bestanden
Verwijder eenvoudig persoonlijke gegevens (EXIF) uit verschillende bestanden, zodat uw informatie niet aanwezig is wanneer deze worden gedeeld. Beveilig alle volgende bestandstypen en zorg dat ze geen aanvullende data bevatten die persoonlijk van aard kunnen zijn, hoewel ze meestal niet zichtbaar zijn: DOC/DOCX, GIF, JPG (JPEG), PDF, PNG, PSD, PPT/PPTX, en XLS/XLSX.
NIEUW! Ondernemingswijde wachtwoordbeveiliging
Ondernemingen kunnen snel en eenvoudig versleutelde bestanden herstellen die zijn achtergelaten door vroegere werknemers of tijdens forensisch onderzoek, zodat uitvaltijd grotendeels kan worden vermeden.
Alleen in Enterprise.
VERBETERD! Zip-bestanden versleutelen
U kunt nu eenvoudig een bestaand zip-bestand versleutelen met een klik op een knop op het lint Extra. Met het tabblad Extra op het lint van WinZip is het heel gemakkelijk om alle of geselecteerde bestanden in een geopend zip-bestand te kiezen en ze in één stap te versleutelen. Dankzij deze tijdbesparende techniek wordt de kans op fouten aanzienlijk verminderd.
VERBETERD! Versleutelingsopties voor nieuwe bestanden
Bij het bijwerken van een zip-bestand dat versleutelde bestanden bevat, wordt door WinZip automatisch versleuteling toegepast op de vervangende bestanden. Er wordt naar het wachtwoord van de oorspronkelijke bestanden gevraagd, zodat onbevoegde toegang niet mogelijk is.
VERBETERD! Wachtwoordbeveiliging
Versleutelde bestanden in een zip-bestand kunnen niet worden verwijderd zonder dat u het wachtwoord kent. Dankzij deze nieuwe standaardinstelling wordt de kans op het per ongeluk verwijderen van bestanden tot een minimum beperkt.
Flexibele bestandsconversie
Of u nu naar PDF converteert, het formaat van foto's aanpast, watermerken toevoegt of bestanden versleutelt, u kunt instellingen selecteren en wijzigen voor, tijdens en na het maken van uw zip-bestand. Pas de wijzigingen toe op alle bestanden in de zip of alleen op de afzonderlijke bestanden die u heeft geselecteerd.
Uw privégegevens veilig stellen
Bescherm uw bestanden tegen onbevoegde toegang door beveiliging op bankniveau toe te passen via FIPS-197-gecertificeerde 128- of 256-bits AES-codering. Voor extra beveiliging kunt u uw eigen wachtwoordbeleid definiëren door complexiteitsvereisten in te stellen die WinZip voor u afdwingt.
Watermerken toevoegen
Bescherm u tegen onbevoegd kopiëren, zorg voor traceerbaarheid en bescherm uw intellectuele eigendom door aangepaste watermerken toe te voegen aan afbeeldingen en PDF's. U beheerst de transparantie van uw watermerk en kiest hoe en waar het verschijnt. Voeg voor meer beveiliging aan uw watermerk een datum/tijd-stempel toe.