NIEUW! WinZip®23

Comprimeer, beveilig, deel en beheer al uw bestanden snel en eenvoudig met het populairste zip-programma ter wereld.

  • Pak alle belangrijke compressie-indelingen uit
  • Zip bestanden om de grootte van e-mailbijlagen te verminderen
  • Beveilig bestanden met versleuteling op bankniveau
  • Open en beheer bestanden op uw pc, netwerk en in uw clouds
  • Maak verbinding met Dropbox, Google Drive, OneDrive en meer...
GRATIS UITPROBEREN
Besturingssysteem Win 10/8/7/Vista

Systeemvereisten

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 of hoger

NIEUW! Conversie van afbeeldingsindelingen
U kunt snel en eenvoudig de grootte van afbeeldingsbestanden verminderen en afbeeldingen converteren van de ene indeling in een andere, zoals van jpg naar png. Voeg bestanden toe aan een zip-bestand of sla ze op het bureaublad op voor meervoudig gebruik.
NIEUW! Kopiëren naar Klembord in WinZip Express
Met WinZip Express kunt u bestanden op allerlei manieren delen, en nu ook via het Klembord. Zet snel een cloudkoppeling naar elk willekeurig bestand op het Klembord, waar vanaf u het in apps kunt plakken voor delen.
NIEUW! Opties voor het adresboek
U kunt nu via de e-mailfunctie van WinZip een bericht verzenden naar een eenmalige geadresseerde en deze niet aan uw lijst met contactpersonen toevoegen. Er is ook een nieuwe optie om nooit geadresseerden toe te voegen die handmatig worden ingevoerd. Dit is met name handig wanneer u een baan zoekt of voor andere zich herhalende activiteiten, waarbij u een bericht verzendt aan een geadresseerde met wie u waarschijnlijk nooit een tweede keer zult communiceren.
NIEUW! Knoppen op het lint van Enterprise verbergen
In de Enterprise-versie van WinZip worden de knoppen voor uitgeschakelde functies niet langer weergegeven; u kunt er dan ook niet op klikken. Er bestaat niet langer verwarring over welke functies wel en niet beschikbaar zijn, zodat u onnodige handelingen en overbodige klachten bij de helpdesk voorkomt.
Alleen in Enterprise.
NIEUW! Configuratie van de gebruikersinterface
Enterprise-gebruikers die hoofdzakelijk in de compressiefuncties zijn geïnteresseerd kunnen nu gebruikmaken van de klassieke interface, waarbij de deelvensters Bestanden en Acties worden verborgen en alleen het lint wordt weergegeven. Dit kan worden ingesteld bij de eerste setup en gebruikers kunnen deze instellingen later wijzigen als ze meer functies dan alleen compressie willen gebruiken.
Alleen in Enterprise.
VERBETERD! Bestanden eenvoudiger ‘verplaatsen’
Met een nieuwe knop Verplaatsen naast de knop Toevoegen, wordt het duidelijker om bestanden ofwel toe te voegen aan ofwel te verplaatsen naar een zip-bestand.
Tabbladen in het Bestandsvenster
Met de tabbladen in het Bestandsvenster kunt u verschillende mappen tegelijkertijd openen, bekijken en beheren. U hoeft dan niet te werken met verschillende mappen in Windows Verkenner. U kunt handig alle lokale, netwerk- en cloudmappen weergeven en bestanden heel eenvoudig slepen en neerzetten tussen het ene tabblad en het andere om ze te kopiëren.
Mapstructuur
Met de optie Mapstructuur in het Bestandsvenster kunt u door de gecombineerde mappen op uw computer, het netwerk en in de cloud bladeren, zodat het selecteren van mappen snel en eenvoudig verloopt.
Vegen in het Bestandsvenster
U kunt het Bestandsvenster eenvoudig uitbreiden of herstellen door te vegen.
Een netwerklocatie toevoegen
U kunt nu toegang krijgen tot een netwerklocatie vanuit een ander domein zonder WinZip te verlaten. U kunt elk netwerk waartoe u toegang heeft toevoegen aan het Bestandsvenster van WinZip, zelfs als het niet is opgenomen in de lijst met beschikbare netwerken in de netwerkmap van Windows.
Alle informatie bekijken in het voorbeeldvenster
U vindt alle vereiste informatie over een afbeelding direct in WinZip 23. Klik op de nieuwe knop 'Informatie over' in het voorbeeldvenster. Er wordt een dialoogvenster weergegeven met de hoogte, breedte, pixels per inch, pixeldiepte/kleuren, bestandsgrootte en meer.
Alleen in Pro en Enterprise
Zip bestanden vanaf elke locatie
U kunt snel de bestanden zoeken en selecteren die uw wilt zippen met de handige lijst Plaatsen, waarmee u bestanden op uw pc, op het netwerk, computers in uw Windows Thuisgroep en in alle ondersteunde cloudservices kunt weergeven.
Robuust bestandsbeheer
Bespaar tijd met het lint voor bestandsbeheer en voer veelgebruikte taken razendsnel uit. Maak eenvoudig nieuwe mappen op uw pc, het netwerk of in een cloudservice. Verwijder bestanden en mappen op veilige wijze. Kopieer, verplaats en verwijder groepen bestanden. U kunt zelfs de naam van meerdere bestanden tegelijk wijzigen of een groep terugzetten. Bewerk bestanden en werk ze bij, ook bestanden in een cloudservice. Wijs een map of netwerklocatie toe aan een station, kopieer een pad of een cloudkoppeling naar het klembord en veel meer. U krijgt snelle toegang tot de meestgebruikte functies voor bestandsbeheer via de knop Bestanden beheren.
Achtergrondgereedschappen
Win ruimte op uw systeem terug en sla bestanden op veilige wijze op, of verwijder deze veilig, met achtergrondgereedschappen die u herinneren aan oude bestanden die u kunt zippen, verwijderen of verplaatsen naar de cloud, ongebruikte bestanden in tijdelijke mappen die u kunt verwijderen en veilig wissen en bestanden in de Prullenbak die u kunt verwijderen, veilig wissen of terugzetten.
Previewer
Bekijk miniatuur-voorbeeldweergaven van een geselecteerd bestand, of het zich nu in een zip, op uw computer of netwerk of in een cloudservice met ondersteuning voor miniaturen bevindt. Klik op het pictogram voor uitvouwen om een grotere afbeelding weer te geven in het nieuwe voorbeeldvenster. Geef een voorbeeld weer van de inhoud van afbeeldingen en documenten, draai afbeeldingen en wijzig het formaat ervan, sla afbeeldingen op als een computerachtergrond en deel het bestand waarvan u een voorbeeld weergeeft via e-mail, IM of sociale media. Blader door bestanden in de Previewer met één vingerbeweging op touchschermen.
Alleen in Pro en Enterprise
Bestanden naar PDF converteren
Converteer Microsoft Office-bestanden naar PDF en plaats ze in een zip-bestand of sla het geconverteerde bestand lokaal of in de cloud op. Deel gemakkelijk documenten, rekenbladen en presentaties met iedereen. Maak een alleen-lezen-PDF voor extra beveiliging.
Afbeeldingen maken die klaar zijn om te delen
Converteer afbeeldingen met een hoge resolutie onmiddellijk naar een omvang die u eenvoudiger kunt delen wanneer u ze aan uw zip-bestand toevoegt. Zo kunt u volledige albums eenvoudig delen en de originelen met volledige kwaliteit behouden. Vergroot en verklein afbeeldingen en sla deze vervolgens lokaal of in de cloud op. Voeg als u dat wilt watermerken toe aan uw foto's.
Bekijk voorbeelden van bestanden of mappen
Blader door de inhoud van een zip-bestand voordat u besluit of u de inhoud wilt opslaan. Met de geavanceerde functie Uitpakken en proberen kunt u verwante onderdelen in een zip-bestand tijdelijk bekijken (zoals een HTML-pagina en de bijbehorende afbeeldingen).
Wijzig de gebruikersinterface zodat deze voldoet aan uw behoeften
Wijzig eenvoudig de WinZip-gebruikersinterface zodat de functies die u nodig heeft worden weergegeven en niet-gebruikte functies worden verborgen. WinZip 23 geeft standaard inpakfuncties weer, maar u kunt gemakkelijk overschakelen naar het deelvenster voor bestandsbeheer wanneer u met uw bestanden wilt werken. De configureerbare instellingen van WinZip kunt u nu eenvoudiger vinden en aanpassen. Liever het oude, vertrouwde WinZip? Eén keer klikken en u gebruikt weer het bekende lint.