NIEUW! WinZip®22

Comprimeer, beveilig, deel en beheer al uw bestanden snel en eenvoudig met het populairste zip-programma ter wereld.

  • Pak alle belangrijke compressie-indelingen uit
  • Zip bestanden om de grootte van e-mailbijlagen te verminderen
  • Beveilig bestanden met versleuteling op bankniveau
  • Open en beheer bestanden op uw pc, netwerk en in uw clouds
  • Maak verbinding met Dropbox, Google Drive, OneDrive en meer...
GRATIS UITPROBEREN
Besturingssysteem Win 10/8/7/Vista

Systeemvereisten

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 of hoger

NIEUW! U wordt gevraagd om uit te pakken bij het openen
U kunt nu elk zip-bestand direct uitpakken in Verkenner, of vanuit het Bestandsvenster, het lint of het bestandsmenu van WinZip. Het is heel eenvoudig bestanden uit te pakken naar de bronmap, de map Documenten of elke door u gewenste map.
NIEUW! Uitpakken naar een map in het Bestandsvenster
Met één klik op een knop kunt u elk bestand uitpakken naar de geselecteerde map in het Bestandsvenster.
NIEUW! Sneller opstarten
U kunt zich nu volledig richten op de taak die u wilt uitvoeren en wordt niet vertraagd door het opstarten van WinZip, omdat de toepassing nu maar de helft van de tijd nodig heeft om te starten. Werk sneller en vermijd het risico dat u meerdere WinZip-toepassingsvensters opent.
NIEUW! Conversie van afbeeldingsindelingen
U kunt snel en eenvoudig de grootte van afbeeldingsbestanden verminderen en afbeeldingen converteren van de ene indeling in een andere, zoals van jpg naar png. Voeg bestanden toe aan een zip-bestand of sla ze op het bureaublad op voor meervoudig gebruik.
NIEUW! Verwijder persoonlijke gegevens uit bestanden
Verwijder eenvoudig persoonlijke gegevens (EXIF) uit verschillende bestanden, zodat uw informatie niet aanwezig is wanneer deze worden gedeeld. Beveilig alle volgende bestandstypen en zorg dat ze geen aanvullende data bevatten die persoonlijk van aard kunnen zijn, hoewel ze meestal niet zichtbaar zijn: DOC/DOCX, GIF, JPG (JPEG), PDF, PNG, PSD, PPT/PPTX, en XLS/XLSX.
NIEUW! Ondersteuning voor POSIX TAR
U kunt nu POSIX TAR-bestanden in de bijgewerkte compressie-indeling openen en uitpakken.
NIEUW! Kopiëren naar Klembord in WinZip Express
Met WinZip Express kunt u bestanden op allerlei manieren delen, en nu ook via het Klembord. Zet snel een cloudkoppeling naar elk willekeurig bestand op het Klembord, waar vanaf u het in apps kunt plakken voor delen.
NIEUW! Opties voor het adresboek
U kunt nu via de e-mailfunctie van WinZip een bericht verzenden naar een eenmalige geadresseerde en deze niet aan uw lijst met contactpersonen toevoegen. Er is ook een nieuwe optie om nooit geadresseerden toe te voegen die handmatig worden ingevoerd. Dit is met name handig wanneer u een baan zoekt of voor andere zich herhalende activiteiten, waarbij u een bericht verzendt aan een geadresseerde met wie u waarschijnlijk nooit een tweede keer zult communiceren.
NIEUW! Ondernemingswijde wachtwoordbeveiliging
Ondernemingen kunnen snel en eenvoudig versleutelde bestanden herstellen die zijn achtergelaten door vroegere werknemers of tijdens forensisch onderzoek, zodat uitvaltijd grotendeels kan worden vermeden.
Alleen in Enterprise.
NIEUW! Knoppen op het lint van Enterprise verbergen
In de Enterprise-versie van WinZip worden de knoppen voor uitgeschakelde functies niet langer weergegeven; u kunt er dan ook niet op klikken. Er bestaat niet langer verwarring over welke functies wel en niet beschikbaar zijn, zodat u onnodige handelingen en overbodige klachten bij de helpdesk voorkomt.
Alleen in Enterprise.
NIEUW! Ondersteuning voor Slack
Enterprise-gebruikers kunnen nu profiteren van de functies voor delen in WinZip met behulp van bedrijfsoplossing Slack. Deel bestanden en zip-bestanden via Slack IM en kies contactpersonen vanuit de functie voor contacten van Slack, zodat uw workflow wordt gestructureerd en overbodige stappen verleden tijd zijn.
Alleen in Enterprise.
NIEUW! Configuratie van de gebruikersinterface
Enterprise-gebruikers die hoofdzakelijk in de compressiefuncties zijn geïnteresseerd kunnen nu gebruikmaken van de klassieke interface, waarbij de deelvensters Bestanden en Acties worden verborgen en alleen het lint wordt weergegeven. Dit kan worden ingesteld bij de eerste setup en gebruikers kunnen deze instellingen later wijzigen als ze meer functies dan alleen compressie willen gebruiken.
Alleen in Enterprise.
NIEUW! Taakwizard slaat EDP-bewerkbestanden over
Enterprise-gebruikers kunnen nu de taakwizard gebruiken om eenvoudig een back-up te maken van persoonlijke bestanden in een WIP-omgeving (Windows Protected Environment) zonder dat ze werkbestanden handmatig hoeven te verwijderen.
Alleen in Enterprise.
VERBETERD! Zip-bestanden versleutelen
U kunt nu eenvoudig een bestaand zip-bestand versleutelen met een klik op een knop op het lint Extra. Met het tabblad Extra op het lint van WinZip is het heel gemakkelijk om alle of geselecteerde bestanden in een geopend zip-bestand te kiezen en ze in één stap te versleutelen. Dankzij deze tijdbesparende techniek wordt de kans op fouten aanzienlijk verminderd.
VERBETERD! Versleutelingsopties voor nieuwe bestanden
Bij het bijwerken van een zip-bestand dat versleutelde bestanden bevat, wordt door WinZip automatisch versleuteling toegepast op de vervangende bestanden. Er wordt naar het wachtwoord van de oorspronkelijke bestanden gevraagd, zodat onbevoegde toegang niet mogelijk is.
VERBETERD! Wachtwoordbeveiliging
Versleutelde bestanden in een zip-bestand kunnen niet worden verwijderd zonder dat u het wachtwoord kent. Dankzij deze nieuwe standaardinstelling wordt de kans op het per ongeluk verwijderen van bestanden tot een minimum beperkt.
VERBETERD! Bestanden eenvoudiger ‘verplaatsen’
Met een nieuwe knop Verplaatsen naast de knop Toevoegen, wordt het duidelijker om bestanden ofwel toe te voegen aan ofwel te verplaatsen naar een zip-bestand.