NIEUW! WinZip®24

Comprimeer, beveilig, deel en beheer al uw bestanden snel en eenvoudig met het populairste zip-programma ter wereld.

  • Pak alle belangrijke compressie-indelingen uit
  • Zip bestanden om de grootte van e-mailbijlagen te verminderen
  • Beveilig bestanden met versleuteling op bankniveau
  • Open en beheer bestanden op uw pc, netwerk en in uw clouds
  • Maak verbinding met Dropbox, Google Drive, OneDrive en meer...
GRATIS UITPROBEREN
Besturingssysteem Win 10/8/7/Vista

Systeemvereisten

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 of hoger
NIEUW! Sneller in bestanden zoeken
Zoek niet langer op de verkeerde plek naar bestanden. Gebruik de nieuwe ingebouwde zoekfunctie van WinZip om snel lokaal opgeslagen bestanden op te sporen, of bestanden op uw netwerk of in uw cloudopslag, zelfs wanneer u zich niet meer kunt herinneren waar u ze ook al weer had gelaten.
NIEUW! Voeg meerdere PDF-bestanden tot één PDF samen
Gebruik WinZip Pro of Enterprise om PDF's samen te voegen. U kunt meerdere PDF-bestanden omzetten in één PDF-bestand, dat u kunt opslaan, zippen of delen. U kunt zelf de volgorde van pagina's in uw PDF bepalen, en de bestanden vervolgens combineren en beveiligen met de PDF-beveiligingsfuncties van WinZip.
NIEUW! Profiteer van verbeterde Zipx-compressie
WinZip heeft de ZSTD-compressiemethode voor Zipx toegevoegd. Met ZSTD kan WinZip veel bestandstypen sneller comprimeren en decomprimeren. Daarbij behaalt u een compressiepercentage dat beter is dan de methoden DEFLATE en DEFLATE64.
NIEUW! Pin favorieten vast in het Bestandsvenster
Pin favoriete bestanden vast in het Bestandsvenster van WinZip, zodat u ze snel kunt openen. Het Bestandsvenster vormt een handige manier om uw bestanden te beheren, zippen en uit te pakken. U kunt nu uw favoriete lokale, netwerk-, en cloudbestanden vastpinnen in het gedeelte voor snelle toegang en kunt ze in één klik openen.
NIEUW! Shelluitbreidingen worden ondersteund in het Bestandsvenster
U kunt direct in het Bestandsvenster bewerkingen met shelluitbreidingen uitvoeren. U kunt uw Verkenner eenvoudig beter laten werken: voeg gewoon shelluitbreidingen toe aan het contextmenu van Verkenner. Nu het Bestandsvenster van WinZip deze uitbreidingen ondersteunt, hoeft u niet langer het venster te verlaten om de bewerkingen uit te voeren die voorheen alleen in Verkenner beschikbaar waren.
NIEUW! Back-uptaken samenstellen vanuit Verkenner
Gebruik WinZip Pro of Enterprise om back-uptaken samen te stellen vanuit het contextmenu van Verkenner. Selecteer gewoonweg de taken in Windows Verkenner, selecteer WinZip-taak maken en kies wanneer en hoe vaak de taak wordt uitgevoerd. WinZip begeleidt u bij het zippen en opslaan van geselecteerde bestanden, optionele meldingen en functies voor het delen.
VERBETERD! Verspreide bestanden beter beheren
Stel een planning in zodat de opruimtools van WinZip bestanden op uw computer, netwerk of in uw cloudopslag kunnen vinden die u al een tijdlang niet heeft gebruikt. Vervolgens kunt u besluiten of u ze wilt verwijderen, zippen of verplaatsen. U kunt zelfs de nieuwe optie Negeren gebruiken. Zo kunt u voorkomen dat bestanden die u niet wilt opschonen worden gemarkeerd. Gebruikers met WinZip Pro en Enterprise kunnen eigen, op filters gebaseerde opruimtools samenstellen.
VERBETERD! Profiteer van betere prestaties voor uw zip-bestanden met Direct Access
Gebruik Direct Acces van WinZip om de prestaties van bestanden in de cloud te verbeteren, door slechts de delen van een bestand te downloaden die u nodig heeft. Hoe groter het zip-bestand, hoe beter de prestaties. Direct acces kan zelfs extra delen van zip-bestanden op de achtergrond downloaden en gereed houden terwijl u besluit welke bestanden u wilt uitpakken of weergeven.
VERBETERD! Gemakkelijk overschakelen tussen Zip en Zipx
U kunt nu een eenvoudige schakelknop op het lint gebruiken om te schakelen tussen het maken van een Zip- of een Zipx-bestand. En wanneer u klaar bent om op te slaan, kunt u kiezen of u uw bestand wilt opslaan als Zip of Zipx.
VERBETERD! Profiteer van uitgebreide ondersteuning voor de Enterprise-cloud
Gebruikers met WinZip Enterprise kunnen profiteren van uitgebreide cloudservices. WinZip is uitgegaan van grotere controle en een betere pasvorm voor uw bedrijf en heeft daarom het aantal ondersteunde cloudservices uitgebreid tot OpenStack- en SwiftStack-regio's en -referentiebestanden, en de cloudproviders Alibaba, Wasabi, HP, Oracle, Azure, WebDAV, CenturyLink, IONOS en OVH.