NIEUW! WinZip®23

Comprimeer, beveilig, deel en beheer al uw bestanden snel en eenvoudig met het populairste zip-programma ter wereld.

  • Pak alle belangrijke compressie-indelingen uit
  • Zip bestanden om de grootte van e-mailbijlagen te verminderen
  • Beveilig bestanden met versleuteling op bankniveau
  • Open en beheer bestanden op uw pc, netwerk en in uw clouds
  • Maak verbinding met Dropbox, Google Drive, OneDrive en meer...
GRATIS UITPROBEREN
Besturingssysteem Win 10/8/7/Vista

Systeemvereisten

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 of hoger

NIEUW! Stel verloopdatums in voor bestanden en mappen
Voorkom dat uw opslag overloopt met oude bestanden. U kunt nu plannen dat uw bestanden en mappen, lokaal of op het netwerk, worden verwijderd, inclusief Zip-bestanden. Kies de bestanden en mappen waarvoor u verwijdering wilt instellen bij 'Bestanden laten verlopen', geef het aantal dagen tot het verlopen op en klik op 'Klaarzetten'. Op de verloopdatum worden de bestanden door WinZip verwijderd. Voor het instellen van het verwijderen van bestanden en mappen heeft u WinZip Pro of Enterprise nodig.
NIEUW! Optie voor weergave van wachtwoordinvoer
Voorkom fouten bij het typen van wachtwoorden. Met het nieuwe 'oog'-pictogram van WinZip kunt u uw wachtwoord weergeven of verbergen bij het typen in het wachtwoordveld. U kiest wanneer u de wachtwoordinvoer zichtbaar wilt maken.
NIEUW! Slepen en neerzetten voor 'Aan Zip toevoegen' in het Bestandsvenster van WinZip
Het is eenvoudig om bestanden toe te voegen aan Zip-bestanden die worden weergegeven in het Bestandsvenster van WinZip. Sleep de bestanden naar een Zip-bestand in het Bestandsvenster van WinZip en zet ze neer. Ze worden direct toegevoegd.
NIEUW! Aanvullende EXIF-gegevens uit bestanden verwijderen
Voorkom dat u per ongeluk persoonlijke gegevens deelt. Verwijder verborgen persoonlijke gegevens (EXIF) uit bestanden voordat u ze deelt. Gebruik WinZip voor het beveiligen van een van de volgende typen bestanden en voorkom dat deze verborgen persoonlijke gegevens bevatten: DOC/DOCX, GIF, JPG (JPEG), PDF, PNG, PSD, PPT/PPTX en XLS/XLSX. 
NIEUW! Genomen op en Datum gewijzigd weergeven
Sorteer uw foto's op de datum waarop ze zijn genomen. Bij het weergeven van een voorbeeld van uw afbeeldingen kunt u ze nu bekijken op de datum waarop ze zijn genomen of gewijzigd. Hierdoor kunt u een onderscheid maken tussen de datum waarop de bestanden zijn gekopieerd en de datum waarop de foto is gemaakt.
NIEUW! De naam van meerdere bestanden tegelijk wijzigen
U hoeft de naam van uw bestanden niet één voor één te wijzigen. Gebruik de functie voor het wijzigen van een groep namen in één enkele actie.
NIEUW! Direct Access-technologie voor sneller weergeven en uitpakken
De Direct Access-technologie van WinZip biedt een merkbaar snellere weergave en sneller uitpakken van grote Zip-bestanden die in de cloud zijn opgeslagen.
NIEUW! WinZip Express automatiseren
Geef uw favoriete WinZip Express-instellingen een naam en sla ze op, zodat u ze later opnieuw kunt gebruiken. Gebruik deze instellingen zo vaak opnieuw als u wilt zonder dat u hoeft te onthouden welke instellingen u eerder heeft gebruikt. Gebruikers met WinZip Pro en Enterprise kunnen ook instellen dat WinZip Express automatisch wordt uitgevoerd met deze opgeslagen instellingen.
NIEUW! Delen met Windows Charms
Breid de functies voor het delen met WinZip verder uit: naast e-mail, sociale media en chatberichten, kunt u nu ook delen via de functie voor Windows Charms. (De ingebouwde functie voor delen van Windows.)
NIEUW! Gedeelde URL's verkorten
Voorkom dat tekstomloop de bestandskoppelingen in uw berichten afbreekt. Met behulp van de ZipShare-service kunt u het proces automatiseren waarbij URL's naar gedeelde bestanden automatisch worden verkort voordat WinZip de URL invoegt in een chatbericht, een bericht op sociale media of een e-mailbericht.
NIEUW! Vegen om het Bestands- en Actiedeelvenster te verbergen
Gebruikers met een tablet of notebook kunnen meer informatie weergeven in het Zip-deelvenster. Nu beschikken ze over de nieuwe mogelijkheid om het Bestandsvenster en Actiedeelvenster 'weg te vegen', zodat er meer informatie kan worden weergegeven in het Zip-deelvenster.
VERBETERD! Opschonen van bestanden en mappen plannen met Achtergrond-tools
Stel uw eigen schema en uitvoertijd in voor de achtergrond-tools van WinZip. Zij voeren het werk aan uw systeem uit als u niet met uw systeem werkt.
VERBETERD! Bestanden beheren met het ingebouwde bestandsbeheer van WinZip
De bestandsbeheerfuncties van WinZip zijn nu eenvoudiger te begrijpen en effectiever. Nu wordt de focus van de knoppen op het lint en in het Actiedeelvenster verlegd naar bestands-/mapbewerkingen wanneer u zich in het bestandsbeheer van WinZip bevindt.
VERBETERD! Stel een koppeling naar een bestand in de cloud in
Een handige manier om bestanden te delen die in de cloud zijn opgeslagen: wanneer u het selectievakje 'Bestandskoppeling kopiëren naar het klembord' inschakelt in het dialoogvenster Opslaan op pc of cloud, wordt een koppeling naar het geüploade (opgeslagen) bestand op het klembord geplaatst. U kunt de koppeling vervolgens in andere toepassingen zoals Skype of Word kopiëren.