Werkt met toonaangevende
e-mailtoepassingen

WinZip Courier 9.5

De toonaangevende oplossing voor het verzenden van grote bestanden per e-mail via zippen en uitpakken.

  • Doorbreek de beperkingen voor de grootte van e-mails
  • Eenvoudig bijlagen zippen en versleutelen voor veilige bezorging
  • Deel naadloos vanuit uw e-mailtoepassing via toonaangevende clouddiensten
  • Converteer naar PDF, voeg watermerken toe en wijzig het formaat van afbeeldingen
Download een gratis proefversie
Grote bestanden delen
E-mail grote bestanden op vertrouwde wijze. Courier kan worden geïntegreerd in uw e-mailtoepassing, zoals Microsoft Outlook, Yahoo! Mail, Gmail, Outlook.com, Office 365 en Zoho voor het automatisch zippen van grote bijlagen. U hoeft zich dus niet langer zorgen te maken over limieten voor de grootte van e-mails, berichten die niet aankomen of die u weer terugontvangt.
Bescherm uw privacy
Beveilig vertrouwelijke bijlagen met wachtwoorden en krachtige AES-versleuteling. Courier biedt ook FIPS 140-ondersteuning bij gebruik in combinatie met WinZip Enterprise. De functie voor het wissen van tijdelijke bestanden zorgt voor de beveiliging van bestanden die via e-mail worden gedeeld.
Bewerk en deel
Converteer Microsoft Office-bestanden eenvoudig naar PDF. Voeg watermerken toe aan afbeeldingen en wijzig het formaat van afbeeldingen voor eenvoudig en veilig delen. Pas conversie toe bij het zippen van uw bijlagen of pas deze toe op afzonderlijke niet-gezipte bijlagen voor direct delen.
Delen via clouddiensten
Als bestanden na het zippen nog steeds te groot zijn om per e-mail te verzenden, uploadt Courier het Zip-bestand automatisch naar ZipShare of een andere verbonden clouddienst. Het voegt vervolgens een koppeling naar het bestand toe aan uw e-mail. Geadresseerden hoeven alleen maar op de koppeling te klikken om het bestand op te halen.