UUTTA! WinZip®24

Pakkaa, suojaa, jaa ja hallitse kaikkia tiedostojasi nopeasti ja helposti maailman suosituimmalla pakkausohjelmalla.

  • Pura kaikki tärkeimmät tiedostomuodot
  • Pakkaa tiedostoja sähköpostiliitteen pienentämiseksi
  • Suojaa tiedostoja pankkitason salauksella
  • Käytä ja hallitse tiedostoja tietokoneellasi, verkossa ja pilvipalveluissa
  • Yhdistä Dropboxiin, Google Driveen, OneDriveen jne...
KOKEILE ILMAISEKSI
OS Win 10 / 8 / 7 / Vista

Järjestelmävaatimukset

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 tai uudempi

UUTTA! Etsi tiedostoja nopeammin
Älä enää etsi tiedostoja vääristä paikoista. Käytä WinZipin uutta sisäänrakennettua hakuominaisuutta, jolla voi nopeasti etsiä tiedostoja paikallisesta sijainnista, verkosta tai pilvestä, vaikka et muistaisi, mihin ne tallensit.
UUTTA! Yhdistä useita PDF-tiedostoja yhdeksi PDF-tiedostoksi
Yhdistä PDF-tiedostot WinZip Prolla tai Enterprisella. Voit muuntaa useita PDF-tiedostoja yhdeksi PDF-tiedostoksi, jonka voi tallentaa, pakata zip-tiedostoon tai jakaa. Voit jopa järjestää PDF-tiedoston sivujärjestystä sekä yhdistää ja suojata ne WinZipin PDF-turvallisuusominaisuuksilla.
UUTTA! Koe parempi zipx-pakkaus
Pakkaa zipx-tiedostot pienemmiksi ja nopeammin. WinZipin uusi pakkausmenetelmä zipx-formaatille pohjautuu ZSTD:hen. Voit siis käyttää sitä monen eri tiedostotyypin nopeampaan pakkaamiseen ja purkamiseen, ja pakkausnopeudet ovat parempia kuin DEFLATE- ja DEFLATE64-menetelmissä.
UUTTA! Kiinnitä suosikit tiedostopaneeliin
Kiinnitä suosikkitiedostot ja -kansiot WinZipin tiedostopaneeliin. Tiedostopaneeli on jo itsessään kätevä tapa hallinnoida tiedostoja, pakata ne zip-tiedostoihin ja purkaa ne niistä. Nyt voit kiinnittää paikalliset tiedostot, verkkotiedostot ja pilvipohjaiset tiedostot pikakäynnistysosioon, ja näet ne yhdellä klikkauksella.
UUTTA! Tiedostopaneelissa tuetaan shell extensionia
Suorita shell extension - toimenpiteitä suoraan tiedostopaneelissa. Parempi Explorer-toiminnallisuus vaatii vain shell extensionien lisäämistä Explorerin kontekstivalikkoon. Nyt kun WinZipin tiedostopaneeli tukee näitä laajennuksia, sinun ei tarvitse enää antaa sen suorittaa toimenpiteitä, jotka oli aiemmin saatavilla vain Explorerissa.
UUTTA! Luo varmuuskopioita Explorerista
Luo WinZipin tai Enterprisen avulla varmuuskopioita Explorerin kontekstivalikosta. Valitse vain tiedostot Windows Explorerissa, valitse ”Create a WinZip Job” sekä valitse milloin ja miten työ suoritetaan. WinZip opastaa zip-tiedostojen luomisessa ja valittujen tiedostojen säilyttämisessä, vapaaehtoisissa ilmoituksissa ja jako-ominaisuuksissa.
PARANNETTU! Järjestele tiedostot tehokkaammin
Aseta aikataulu WinZipin puhdistustyökaluille, jotka etsivät tiedosto-, verkko- ja pilvitiedostoja, joita et ole käyttänyt pitkään aikaan. Päätä sitten, haluatko poistaa ne, luoda niistä zip-tiedoston vai siirtää ne. Voit jopa käyttää uutta Ignore-vaihtoehtoa, jotta tiedostot, joita et halua puhdistaa, jätetään huomiotta. WinZip Pron ja Enterprisen käyttäjät voivat luoda mukautettuja ja suodatinperusteisia puhdistuksia.
PARANNETTU! Parempi zip-tiedostojen suorituskyky Direct Accessilla
Käytä WinZipin Direct Accessia tehostaaksesi pilviperusteista zip-tiedostojen suorituskykyä lataamalla tiedostosta vain osat, jotka tarvitset. Mitä suurempi zip-tiedosto, sitä parempi suorituskyky. Direct Access jopa lataa ylimääräisiä zip-tiedoston osia taustalla ja pitää ne valmiina, kun valitset tiedostoja zip-kansioon tai tarkasteltavaksi.
PARANNETTU! Vaihda helposti zip- ja zipx-tiedostojen välillä
Voit nyt käyttää yksinkertaista Ribbon-vaihdinta vaihtaaksesi zip- ja zipx-tiedoston luomisen välillä. Kun olet valmis tallennukseen, voit valita, tallennatko tiedostosi zip- vai zipx-tiedostona.
PARANNETTU! Nauti laajennetusta Enterprise-pilvituesta
WinZip Enterprisen käyttäjät saavat kokea laajennetut Enterprise-pilvipalvelut. Jotta hallinnointi on parempaa ja ohjelmisto sopii paremmin yrityksellesi, WinZipin tuetut pilvipalvelut ovat laajentuneet sisältämään OpenStackin ja Swiftstackin alueet ja pääsytietotiedostot, Alibaban, Wasabin, HP:n, Oraclen, Azuren, WebDAV:in, CenturyLinkin, IONOin ja OVH-pilvitarjoajat.