UUTTA! WinZip®23

Pakkaa, suojaa, jaa ja hallitse kaikkia tiedostojasi nopeasti ja helposti maailman suosituimmalla pakkausohjelmalla.

  • Pura kaikki tärkeimmät tiedostomuodot
  • Pakkaa tiedostoja sähköpostiliitteen pienentämiseksi
  • Suojaa tiedostoja pankkitason salauksella
  • Käytä ja hallitse tiedostoja tietokoneellasi, verkossa ja pilvipalveluissa
  • Yhdistä Dropboxiin, Google Driveen, OneDriveen jne...
KOKEILE ILMAISEKSI
OS Win 10 / 8 / 7 / Vista

Järjestelmävaatimukset

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 tai uudempi

UUTTA! Aseta tiedostojen ja kansioiden voimassaolopäivät
Älä anna vanhojen tiedostojen viedä tallennustilaasi. Nyt voit ajastaa poistettavaksi sekä paikalliset että verkkotiedostosi ja -kansiosi, kuten Zip-tiedostot. Valitse Expire Files (Tiedostojen voimassaolo) -kohdasta ajastettavat tiedostot ja kansiot, määritä päivien määrä ennen vanhenemista, ja napsauta Schedule (Ajasta). WinZip poistaa kohteet puolestasi, kun ne vanhenevat. Pilvitiedostojen ja -kansioiden ajastamiseen poistettavaksi vaaditaan joko WinZip Pro tai Enterprise.
UUTTA! Salasanan näyttämismahdollisuus syötettäessä
Estä salasanojen kirjoittamisen virheet. WinZipin uusi silmämunan kuvake antaa sinulle salasanan näyttämisen tai piilottamisen kirjoittaessasi sen salasanakenttään. Voit valita, milloin salasanamerkintä tulee näkyviin.
UUTTA! Lisääminen Zip-tiedostoon vetämällä ja pudottamalla WinZipin Tiedostot-ruudussa.
Lisää tiedostoja helposti WinZipin Tiedostot-ruudulla näytettäviin Zip-tiedostoihin. Lisääminen on yksinkertaista: vedä ja pudota tiedostot Zip-tiedostoon WinZipin Tiedostot-ruudussa.
UUTTA! Ylimääräisen EXIF-tiedon poistaminen tiedostoista
Estä henkilökohtaisten tietojen jakaminen tahattomasti. Poista piilotetut henkilökohtaiset tiedot (EXIF) tiedostoista ennen niiden jakamista. Vahvista WinZipiä käyttämällä kaikki seuraavat tiedostotyypit piilotettujen henkilökohtaisten tietojen varalta: DOC/DOCX, GIF, JPG (JPEG), PDF, PNG, PSD, PPT/PPTX ja XLS/XLSX. 
UUTTA! Tallennus- ja muokkauspäivämäärän näyttäminen
Lajittele valokuvat tallennuspäivän mukaan. Kun esikatselet kuvia, voit tarkastella niitä tallennus- tai muokkauspäivän mukaan. Näin voit erottaa tiedoston kopiointipäivän ja tiedoston alkuperäisen tallennuksen päivämäärän.
UUTTA! Nimeä uudelleen useita tiedostoja kerralla
Älä nimeä tiedostojasi uudelleen yksi kerrallaan. Nimeä tiedostoryhmä uudelleen käyttämällä WinZipin Nimeä ryhmä -toimintoa.
UUTTA! Nopeampi näyttäminen ja purkaminen suorakäyttötekniikalla
WinZipin suorakäyttötekniikka vähentää huomattavasti avaamisaikaa ja pilvipalvelussa olevien suurten Zip-tiedostojen purkamisaikaa.
UUTTA! Automatisoi WinZip Express
Nimeä ja tallenna WinZip Express -suosikkiasetuksesi ja käytä niitä uudelleen myöhemmin. Voit käyttää asetuksia uudelleen aina kun haluat. Sinun ei tarvitse muistaa aiemmin käytettyjä asetuksia. WinZip Pro- ja Enterprise-käyttäjät voivat myös ajastaa WinZip Expressin käyttämään tallennettuja asetuksia automaattisesti.
UUTTA! Jaa käyttämällä Windowsin oikopolkuja
Lisää Windowsin oikopolkutoiminto WinZipin jakamistoimintoihin sähköpostia, sosiaalista mediaa ja pikaviestiohjelmia käytettäessä. (Windowsin sisäänrakennetut jakamispalvelut)
UUTTA! Lyhennä jaetut URL-osoitteet
Älä anna viestien tekstin rivityksen rikkoa jaettuja tiedostolinkkejäsi. Käyttämällä ZipShare-palvelua WinZip voi tehdä prosessista automaattisen ja haluttaessa lyhentää jaettujen tiedostojen URL-osoitteet ennen kuin WinZip lisää URL-osoitteen pikaviestiin, sosiaalisen median viestiin tai sähköpostiin.
UUTTA! Piilota tiedostot ja toimintaruudut liu’uttamalla
Tabletin tai kannettavan käyttäjät saavat lisätietoja Zip-ruudusta. Koska Tiedostot- ja Toiminnot-ruudut voidaan piilottaa nyt näkyvistä, Zip-ruudussa voidaan näyttää enemmän tietoa.
PARANNETTU! Tiedostojen ja kansioiden puhdistuksen ajastaminen taustatyökaluilla
Aseta oma aikataulu ja suoritukset WinZipin taustatyökaluille. Anna niiden käyttää järjestelmääsi, kun et itse käytä sitä.
PARANNETTU! Hallinnoi tiedostoja WinZipin sisäänrakennetulla tiedostojen hallinnalla
WinZipin tiedostojen hallintaominaisuudet ovat nyt helpommin ymmärrettäviä ja tehokkaampia. Kun olet WinZipin Tiedoston hallinta -ruudussa, valintanauhan ja Toiminnot-ruudun painikkeet keskittyvät tiedosto- ja kansiotoimintoihin.
PARANNETTU! Hanki linkki My Cloud -tiedostoon
Kätevä tapa jakaa pilvipalveluun tallennettuja tiedostoja – kun Tallenna linkki leikepöydälle -valintaruutu on valittu Tallenna pilvipalveluun valintaikkunassa, linkki ladattuun (tallennettuun) tiedostoon asetetaan leikepöydälle. Linkki voidaan sen jälkeen liittää muihin sovelluksiin, kuten Skypeen tai Wordiin.