UUTTA! WinZip®22

Pakkaa, suojaa, jaa ja hallitse kaikkia tiedostojasi nopeasti ja helposti maailman suosituimmalla pakkausohjelmalla.

  • Pura kaikki tärkeimmät tiedostomuodot
  • Pakkaa tiedostoja sähköpostiliitteen pienentämiseksi
  • Suojaa tiedostoja pankkitason salauksella
  • Käytä ja hallitse tiedostoja tietokoneellasi, verkossa ja pilvipalveluissa
  • Yhdistä Dropboxiin, Google Driveen, OneDriveen jne...
KOKEILE ILMAISEKSI
OS Win 10 / 8 / 7 / Vista

Järjestelmävaatimukset

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 tai uudempi

UUTTA! Purkamiskehote avattaessa
Nyt voit purkaa välittömästi jokaisen Zip-tiedoston Explorerissa tai WinZipin Tiedostot-ruudusta, WinZip-valintanauhasta tai Tiedosto-valikosta. Pura helposti tiedostot niiden alkuperäiseen kansioon, Asiakirjat-kansioosi tai haluamaasi kansioon.
UUTTA! Purkaminen tiedostopaneelin kansioon
Napsauttamalla yhtä painiketta voit purkaa minkä tahansa tiedoston Tiedostot-ruudun valittuun kansioon.
UUTTA! Nopeampi käynnistys
Nyt voit keskittyä tehtävään huolehtimatta siitä, onko WinZip-sovellus käynnistynyt, koska se käynnistyy puolet nopeammin. Työskentelet nopeammin ja poistat riskin useamman WinZip-ikkunan avaamiseen.
UUTTA! Kuvamuodon muuntaminen
Pienennä nopeasti ja helposti kuvatiedoston kokoa ja muunna kuvat muodosta toiseen – esimerkiksi jpg:stä png:hen. Lisää Zip-tiedostoon tai tallenna työpöydälle usean käyttäjän käyttöä varten.
UUTTA! Henkilökohtaisten tietojen poistaminen tiedostoista
Poista helposti henkilötiedot (EXIF) eri tiedostoista, jotta tietojasi ei näytetä kun tiedostoja jaetaan. Suojaa seuraavat tiedostotyypit, jotta varmistetaan että ne eivät sisällä yleensä näkymätöntä lisätietoa, joka voi olla henkilökohtaista: DOC/DOCX, GIF, JPG (JPEG), PDF, PNG, PSD, PPT/PPTX ja XLS/XLSX.
UUTTA! POSIX TAR -tuki
Voit nyt avata ja purkaa POSIX TAR -tiedostoja päivitetyssä pakkausmuodossa.
UUTTA! WinZip Express kopioi leikepöydälle
WinZip Express antaa sinun jakaa tiedostoja useilla tavoilla, nyt myös leikepöydälle! Aseta helposti tiedoston pilvipalvelun linkki leikepöydälle, josta voit liittää sen jaettavaksi muihin sovelluksiin.
UUTTA! Osoitekirjan valinnat
Nyt voit lähettää kertaluonteisen viestin WinZipin sähköpostiohjelman kautta lisäämättä vastaanottajaa yhteystietoihin. Käytettävissä on myös uusi valinta, jota käyttämällä manuaalisesti syötettyä vastaanottajaa ei lisätä koskaan. Tästä on erityisesti hyötyä esimerkiksi työnhaussa tai toistuvassa toiminnassa, kun viesti lähetetään vastaanottajalle, jonka kanssa et todennäköisesti kommunikoi uudelleen.
UUTTA! Yrityksen kattava salasanasuojaus
Yritykset voivat palauttaa entisten työntekijöiden salaamat tiedostot tai purkaa salauksen tarkastusten yhteydessä, jotta vältytään huomattavalta seisokkiajalta.
Vain Enterprise.
UUTTA! Yritysversion valintanauhapainikkeiden piilottaminen
WinZipin yritysversiossa käytöstä poistettujen ominaisuuksien painikkeita ei enää näytetä, eikä niitä voi napsauttaa. Ei enää sekaannuksia käytettävissä oleviin toimintoihin liittyen. Vältät näin tarpeettomat toimet ja virheelliset tukikupongit.
Vain Enterprise.
UUTTA! Slack-tuki
Yrityskäyttäjät voivat nyt hyödyntää WinZipin tiedostojen jakamisominaisuuksia käyttämällä Slack-yritysratkaisua. Jaa tiedostoja ja Zip-tiedostoja Slack-pikaviesteillä ja valitse yhteystiedot Slackin yhteystiedoista. Näin virtaviivaistat työnkulun ja poistat tarpeettomat vaiheet.
Vain Enterprise.
UUTTA! Käyttöliittymän määritys
Pääasiassa pakkaustoiminnoista kiinnostuneet yrityskäyttäjät voivat nyt vaihtaa perinteiseen käyttöliittymään, jossa tiedostojen ja toimintojen ruudut on piilotettu, ja vain valintanauha näytetään. Tämä voidaan asettaa ensimmäisen asetuksen yhteydessä, ja käyttäjät voivat myöhemmin muuttaa asetuksia jos halutaan käyttää muita kuin pakkaustoimintoja.
Vain Enterprise.
UUTTA! Job Wizard ohittaa EDP-työtiedostot
Yrityskäyttäjät voivat nyt käyttää Job Wizardia henkilökohtaisten tiedostojen varmuuskopioimiseen Windowsin suojatussa ympäristössä (WIP) poistamatta manuaalisesti työtiedostoja.
Vain Enterprise.
PARANNETTU! Zip-tiedoston salaus
Voit nyt salata helposti olemassa olevan Zip-tiedoston Työkalut-valintahauhan painikkeella. Valintanauhan WinZipin työkaluvälilehden avulla voit helposti valita kaikki tai valitut tiedostot avoinna olevasta Zip-tiedostosta, ja salata ne samalla. Tämä aikaa säästävä tekniikka poistaa virhemahdollisuuksia.
PARANNETTU! Salausvalinnat uusille tiedostoille
Kun päivitetään salattuja tiedostoja sisältävää tiedostoa, WinZip salaa automaattisesti korvaavat tiedostot. Alkuperäisen tiedoston salasanakehote suojaa luvattomalta käytöltä.
PARANNETTU! Salasanasuojaus
Zip-tiedoston sisältämiä salattuja tiedostoja ei voi poistaa ilman salasanaa. Tämä uusi oletusasetus minimoi tahattomat tiedostojen poistot.
PARANNETTU! Tiedostojen ”siirtäminen” on helpompaa
Uusi Siirrä-painike Lisää-painikkeen vieressä selkeyttää tiedostojen lisäämistä ja siirtämistä Zip-tiedostoon.