Tietosuojalauseke, päivitetty viimeksi: 30. elokuuta 2018

Corel Corporation
Tietosuojalauseke


Corel Corporation ja sen tytäryhtiöt (yhdessä "Corel" tai "me") ovat sitoutuneita yksityisyytesi suojaamiseen. Tässä tietosuojalausekkeessa kuvataan Corelin tietoja koskevat käytännöt ja valittavissasi olevat vaihtoehdot koskien Corelin sellaisten tietojen käyttöä, joista sinut voidaan tunnistaa ("Henkilötiedot"). Jos asut Euroopan unionissa ("EU"), kiinnitä erityistä huomiota EU-käyttäjille tarkoitettuihin tietoihin osiossa 5 jäljempänä.

Tässä tietosuojalausekkeessa kuvataan, miten Corel käyttää sellaisia tietoja, jotka kerätään verkkosivustojemme (yhdessä "Sivustot") tai ohjelmistojemme tai huoltopalveluidemme kautta (yhdessä "Tuotteet"). Keräämme ja käytämme tietojasi vain tässä tietosuojalausekkeessa kuvatulla tavalla. Emme myy tietojasi kolmansille osapuolille.

1. Käsittelemämme tiedot; käsittelyn tarkoitukset

Riippuen siitä, kuinka olet kanssamme vuorovaikutuksessa, käsittelemme erilaisia tietoja eri tavoin. Joitakin tietoja käsitellään automaattisesti, jos vierailet sivustoillamme tai käytät tuotteitamme. Muita tietoja käsitellään vain, jos lähetät ne meille (kuten käyttämällä verkkolomakkeitamme ottaaksesi meihin yhteyttä tai lataamalla sisältöä sivustoillemme).

Tiedot, joita käsittelemme, jos vierailet sivustoillamme:

Vaikka olet vain vierailija joillakin sivustoistamme, tietokoneesi tai laitteesi lähettää automaattisesti teknisiä tietoja verkkopalvelimillemme. Säilytämme niitä lokitiedostoissa, mukaan lukien seuraavia "Verkkosivuston käyttötietoja":

Käsittelemme verkkosivuston käyttötietoja, jotta voit selata sivustoa ja jotta voimme varmistaa sen toimivuuden. Käsittelemme verkkosivuston käyttötietoja myös suorittaaksemme analyysejä koskien sivuston suorituskykyä, jotta voimme jatkuvasti parantaa sivustoa ja korjata virheitä, varmistaa tietosuojan tason ja järjestelmiemme toimivuuden sekä estääksemme tai paljastaaksemme väärinkäytöksiä. Käsittelemme lisäksi näitä tietoja koostetussa tai pseudonymisoidussa muodossa, jotta voimme analysoida suuntauksia, hallita sivustoja, seurata käyttäjien liikkeitä sivustoilla ja kerätä demografisia tietoja käyttäjäkannastamme kokonaisuutena tai parantaa markkinointiamme (mukaan lukien sinulle personoitujen, mielenkiinnon kohteisiin perustuvien mainosten näyttäminen) sekä sivustomme käyttökokemusta ja taata tietojärjestelmiemme turvallisuuden.

Käytämme verkkosivuston käyttötietojen käsittelyyn evästeitä ja muita samankaltaisia teknologioita. Napsauta tästä lukeaksesi evästeselosteemme.

Tiedot, joita keräämme, jos käytät palveluitamme:

Corel käsittelee henkilötietoja, kun asennat ja rekisteröit jonkin tuotteistamme. Joitakin näistä tiedoista käsitellään automaattisesti tuotteidemme asennuksen yhteydessä. Tämä sisältää seuraavat "Tuotteen asennustiedot":

Pyydämme tuotteidemme rekisteröinnin aikana tiettyjä "Tuoterekisteröintitietoja", mukaan lukien (lihavoidut kohteet ovat pakollisia):

Käytämme tuotteen asennustietoja ja tuotteen rekisteröintitietoja pitääksemme kirjaa tuotelisenssistäsi (tarkoittaen tuotteen lisenssioikeuden todentamista ja ajoittaista vahvistamista piratismin estämistarkoituksissa) ja tarjotaksemme sinulle huolto- tai tukipalveluita. Käytämme näitä tietoja myös tarjotaksemme tuotteen sisäistä viestintää, joka sisältää tietoa Corelin tarjoamista tuotteista, ominaisuuksista tai palveluista.

Keräämme tietoa siitä, miten käytät tuotteitamme, kun olet asentanut ja rekisteröinyt ne. Tarkat "Tuotteen käyttötiedot" vaihtelevat käyttämäsi tuotteen perusteella, mutta voivat sisältää:

Käsittelemme tuotteen käyttötietoja siten, että voimme helpottaa ja arvioida sitä, miten käytät tuotteitamme ja palvelujamme ja vahvistaa sen. Käytämme tuotteen käyttötietoja myös omiin sisäisiin tilastoihimme ja analyyttisiin tarkoituksiin ja siihen, että arvioimme ja parannamme käyttäjien käyttökokemusta tuotteista tunnistamalla asiakkaan valinnat ja analysoimalla kaatumistiedot.

Lisäksi tietyt tuotteemme saattavat mahdollistaa tiedostojen ja kansioiden säilyttämisen, lähettämisen, vastaanottamisen, muokkaamisen, synkronoinnin, jakamisen tai muunlaisen järjestämisen (mukaan lukien kaikki näiden kansioiden sisältämät tiedot tai data) ("Käyttäjän tiedostot"). Tallennamme kaikkien niiden käyttäjätiedostojen koon ja nimen, jotka saatat saataville näiden tuotteiden kautta.

Tiedot, joita käsittelemme vain, jos lähetät ne meille:

Kun olet kanssamme vuorovaikutuksessa sivustoillamme tai käyttämällä tuotteitamme, voit lähettää henkilötietoja meille eri tilanteissa, mukaan lukien:

Tilitiedot: Joillakin sivustoistamme ("Interaktiiviset sivustot") voit rekisteröidä tilin sähköpostiosoitteella ja luomallasi salasanalla. Jos rekisteröit jonkin tuotteistamme, luot automaattisesti tilin, jota voit käyttää hallitaksesi lisensoituja tuotteitasi ja viestintäasetuksia, muun muassa päivittää henkilötietojasi. Interaktiivisilla sivustoilla voit luoda profiilin, joka saattaa sisältää henkilötietojasi. Tallennamme tilisi tiedot, jotta voit viestiä muiden kanssa interaktiivisilla sivustoillamme. Jotkin interaktiivisista sivustoistamme tarjoavat julkisesti saatavilla olevia blogeja tai keskustelupalstoja. Muut rekisteröidyn tilin omaavat sekä yhteisön sivustoja selaavat rekisteröimättömät käyttäjät voivat lukea, kerätä ja käyttää näillä alueilla jakamiasi tietoja.

Transaktiotiedot: Käsittelemme yhteystietojasi ja laskutustietojasi, kuten nimeäsi, osoitettasi ja luottokorttitietojasi, ostosten yhteydessä, joita saatat tehdä verkossa tai puhelimitse. Vaaditut tiedot näet lomakkeessa ostosta tehdessäsi. Käytämme näitä tietoja vain käsitelläksemme tilauksesi sekä laskutustarkoituksiin ja sisäiseen kirjanpitoon.

Asiakaspalvelutiedot: Voit ottaa meihin yhteyttä sivustoiltamme löytyvien eri verkkolomakkeiden ja chat-toimintojen kautta. Voit esimerkiksi käyttää yhteydenottolomakkeita pyytääksesi teknistä tukea, tietoa tilauksesi tilasta tai ottaaksesi asiakaspalvelutiimiimme yhteyttä muusta syystä. Jotta voimme vastata pyyntöösi, käsittelemme IP-osoitettasi ja yhteystietojasi sekä pyyntösi sisältöä. Poistamme nämä tiedot heti, kun olemme vastanneet pyyntöösi.

Kyselytiedot: Aika ajoin saatamme järjestää kyselyitä tuotteistamme ja palveluistamme. Kyselyihimme osallistuminen on vapaaehtoista. Jos kuitenkin vastaat johonkin kyselyymme, saatat antaa meille henkilötietojasi. Jos et anna erikseen suostumustasi, käytämme näitä tietoja vain sen määrittämiseen, millaisista tuotteista saatat olla kiinnostunut, sekä tuotetarjontamme hallintaan ja parantamiseen.

Sähköposti-/suoraviestintäkampanjoiden tiedot: Aika ajoin saatamme ottaa asiakkaisiimme yhteyttä suoraan postitse, sähköpostitse tai puhelimitse kertoaksemme päivityksistä, uusista tuotteista, kampanjoista tai erikoistarjouksista, joita olet kertonut haluavasi vastaanottaa (mukaan lukien uutiskirjeemme). Emme kuitenkaan ota sinuun yhteyttä markkinointitarkoituksissa, jos asia ei liity meiltä ostamiisi tuotteisiin, ellet ole antanut meille erillistä suostumustasi tällaisten tietojen vastaanottamiseen. Huomaa, että kun olet antanut meille suostumuksesi vastaanottaa markkinointiviestintää, voit peruuttaa suostumuksesi vastaanottaa tällaista viestintää milloin tahansa. Kun vastaat tällaiseen kampanjaan, sinulla saattaa olla mahdollisuus antaa meille henkilötietoja, joita käytämme ilmoitettuun tarkoitukseen. Katso osio 5 alta saadaksesi lisätietoa siitä, miten voit muuttaa tilisi viestintäasetuksia.

Erityiset yhteistyöohjelmat: Saatamme tehdä yhteistyötä toisen yrityksen kanssa tarjotaksemme sinulle ainutlaatuisia tuotteita tai palveluita ("Yhteistyöohjelma"). Se, miten käytämme henkilötietojasi, rajoitetaan tiettyyn yhteistyöohjelmaan, johon olet liittynyt tai jota olet valinnut käyttäväsi, ja ilmoitamme sinulle, mitä henkilötietoja jaamme ja mitä varten ennen kuin jaamme ne yhteistyökumppanimme kanssa.

Työnhakijan tiedot: Jos haluat hakea työpaikkaa Corelilta, voit lähettää hakemuksen verkossa osoitteessa https://www.corel.com/, Työpaikat-sivulla. Käsittelemme hakemuksesi tietoja vain hakemukseesi vastaamista varten. Tietosi poistetaan kahden vuoden kuluttua hakemuksen käsittelystä, ellet anna meille erillistä lupaa säilyttää hakemustasi tiedoissamme, jotta voimme ottaa sinuun tulevaisuudessa yhteyttä tulevia vapaita työpaikkoja koskien.

Yrityksen yhteyshenkilön tai myyntihenkilön tiedot: Jos olet yrityksen yhteyshenkilö tai myyntihenkilö, joka on antanut meille henkilötietojasi, säilytämme tietojasi tietokannassamme, jotta voimme jatkaa edellisiä kanssasi käytyjä liiketoimintakeskusteluja, antaa sinulle lisätietoa tuotteistamme tai auttaa sinua tuotteidemme ostamisessa. Saatamme jakaa henkilötietosi myös paikallisten sidosyhtiöidemme myyntiedustajien tai jälleenmyyjien kanssa, jotta he voivat käsitellä tuotteitamme koskevan tilauksesi. Löydät eurooppalaiset jälleenmyyjämme selaamalla täältä Corel-jälleenmyyjän etsimeen ja täältä MindManager-jälleenmyyjän etsimeen.

2. Henkilötietojen jakaminen kolmansien osapuolten kanssa

Käsittelemme henkilötietojasi huolellisesti ja luottamuksellisesti ja siirrämme niitä kolmansille osapuolille vain siinä määrin kuin alla on kuvailtu. Emme jaa, myy, vuokraa tai vaihda henkilötietoja kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin. Kun sidosyhtiömme, jälleenmyyjämme tai palveluntarjoajamme käsittelevät henkilötietoja, he tekevät niin täysin ohjeidemme mukaisesti ja ovat sitoutuneet noudattamaan tiukkoja sopimusehtoja koskien tietojesi suojausta (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen tämän tietosuojalausekkeen noudattamiseen).

Yhteistyökumppaniyritykset: Corel on maailmanlaajuisesti toimiva yritys, jolla on tytäryhtiöitä ympäri maailmaa, mukaan lukien Yhdysvalloissa, Saksassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Japanissa, Kiinassa ja Taiwanissa. Jaamme tietoja tytäryhtiöidemme kanssa liiketoimintamme tavallisten toimien yhteydessä. Jos esimerkiksi joku jälleenmyyjistämme ottaa sinuun yhteyttä meidän puolestamme, nämä tiedot jaetaan asianmukaisen Corelin tytäryhtiön, kuten Saksassa sijaitsevan Corel GmbH:n, kanssa. Löydät yleiskatsauksen tytäryhtiöistämme sekä niiden postiosoitteet osoitteesta https://www.corel.com/en/contact-us/.

Palveluntarjoajat: Corel siirtää tietoja palveluntarjoajille, joiden avulla pystymme tarjoamaan sivustomme ja markkinoimaan, myymään ja toimittamaan tuotteitamme. Näihin sisältyy osapuolet, jotka tarjoavat kolmannen osapuolen evästeemme ja seurantatyökalumme, sekä osapuolet, jotka tarjoavat meille palveluja, jotka auttavat meitä maksutapahtumien, mukaan lukien luottokorttitapahtumien, käsittelyssä, tilausten toimituksessa ja käsittelyssä, asiakaspalvelussa, asiakassuhteiden hoidossa (kuten Salesforce.com), sivustojemme ylläpidossa (kuten Amazon Web Services), tietojesi keräämisessä, tallentamisessa ja poistamisessa tai sivustojemme tilastollisten analyysien suorittamisessa (kuten Google). Jaamme henkilötietoja ajoittain myös puolestamme toimivien itsenäisten tarkastajien kanssa piratismintorjuntaa tai tulojen kirjanpitoa varten liittyen yrityksemme sisäisissä operaatioissa. Joskus meidän tulee jakaa tietojasi näiden yritysten kanssa, jotta ne pystyvät tarjoamaan kyseisiä palveluita.

Asiakirjan/tiedoston isännöinnin palveluntarjoajat: Seuraavia tietoja kerätään vain käytettäessä Corelin WinZip-ohjelmistotuotteen valinnaisia ominaisuuksia: Kun kyse on käyttäjän aloittamasta tiedoston ja tiedostolinkin jakamisesta ja tallennuksesta sähköpostin, sosiaalisen median, pikaviestien ja pilvipalvelujen avulla, vaaditaan kirjautumistietoja.  Kun on kyse käyttäjän aloittamasta jakamisesta sähköpostin, sosiaalisen median ja pikaviestien avulla, saatetaan pyytää valinnaisia yhteystietoja ja tallentaa ne siten, että käyttäjä voi käyttää niitä myös myöhemmin. Näitä tietoja ei jaeta kolmansien osapuolten kanssa mihinkään tarkoitukseen. Nämä tiedot tallennetaan vain paikallisesti tietokoneeseen tai muuhun tietojenkäsittelylaitteeseen.

Yritystapahtumat: Jos Corel on osallisena liiketapahtumassa, kuten yritysten yhdistymisessä, sen ostaa toinen yritys tai kaikki tai osa sen omaisuudesta, johon tämä tietosuojalauseke liittyy, myydään, tietosi kuuluvat todennäköisesti siirrettävään omaisuuteen. Tällaisessa tapauksessa sinulle ilmoitetaan etukäteen sähköpostitse ja/tai sivustoillamme selkeästi näkyvän ilmoituksen muodossa tällaisesta omistajamuutoksesta tai henkilötietojesi käytön muutoksesta sekä vaihtoehdoista, joita sinulla on henkilötietojesi osalta (mukaan lukien mahdollinen oikeutesi vastustaa tällaista siirtoa).

Viranomaiset: Vaikka toimimme parhaamme mukaan suojataksemme käyttäjiemme yksityisyyttä, saatamme joutua paljastamaan henkilötietoja lain sitä vaatiessa, esimerkiksi kun uskomme parhaan harkintakykymme mukaan, että näin toimiminen on pakollista noudattaaksemme oikeudenkäyntiin, oikeuden määräykseen, riitojen ratkaisuun tai muuhun oikeudelliseen menettelyyn tai toimenpiteeseen liittyvää velvoitetta (oli se Corelin alkuunpanema tai ei) tai suojataksemme Corelin, käyttäjiemme tai kolmansien osapuolten oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta. Lähetämme tietoja julkisille viranomaisille, kuten lakia valvoville viranomaisille tai veroviranomaisille, vain silloin, kun meillä on siihen laillinen velvoite perustuen asianomaisen viranomaisen pyyntöön saada tietoja.

Markkinointitarjoukset: Rekisteröitynä Corelin asiakkaana sinulla on mahdollisuus saada uutisia ja erikoistarjouksia Corelilta koskien tuotteitamme ja sellaisten kolmansien osapuolten tuotteita, joiden uskomme tarjoavan sinua kiinnostavia tuotteita tai palveluita.

3. Tietojen säilytysaika

Käsittelemme ja säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin on tarpeen sopimuksellisten ja laillisten velvoitteidemme täyttämiseksi. Tästä syystä säilytämme tietojasi niin kauan kuin sopimussuhteemme kanssasi asiakkaanamme velvoittaa meitä niin tekemään. Kun sopimuksemme puretaan, säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin sovellettava laki niin vaatii. Kaikki muut tiedot poistetaan välittömästi, kun sinä asiakkaana peruutat tuotteidemme tai muiden palveluidemme tilaamisen. Jos jäljellä olevia tietoja ei tarvita enää laillisten velvoitteiden täyttämiseen, ne poistetaan säännöllisesti, ellei niitä tarvitse jatkokäsitellä todisteiden säilyttämiseksi tai korvausvaatimusten aikarajan täyttymisen estämiseksi.

4. Tietojesi tarkastelu ja muutosten pyytäminen

EU-käyttäjät: katso osiosta 5 alta lakisääteiset oikeutesi GDPR:n mukaisesti

Asiakkaat voivat päivittää, poistaa, tarkastella tai muuttaa tilinsä tietoja muokkaamalla käyttäjän, ryhmän tai tiimin tietoja. Asiakasprofiilin päivittämiseksi kirjaudu tilillesi osoitteessa https://www.corel.com/ ja napsauta "Oma tili". Asiakaslaskutustietojen muuttamiseksi tulee ottaa yhteyttä myyntireskontraan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen corelar@iqbackoffice.com. Jos sinulla ei ole tiliä, ota meihin yhteyttä alla olevan osion 8 mukaisesti.

Jos olet rekisteröitynyt vastaanottamaan markkinointisähköpostiviestejä Corelilta, voit peruuttaa tulevien markkinointisähköpostiviestien vastaanottamisen napsauttamalla "Peruuta tilaus" -vaihtoehtoa, joka on sen markkinointisähköpostiviestin lopussa, jonka haluat peruuttaa. Jos haluat, että sinut poistetaan kaikista Corel-markkinointiluetteloista, noudata seuraavaa menettelyä. Asiakkaat eivät voi kieltäytyä vastaanottamasta Corel-tiliinsä liittyviä sähköpostitse lähetettäviä maksutapahtumaviestejä, mutta voivat muuttaa tilinsä asetuksia (edellä kuvatulla tavalla) vähentääkseen tiettyjä Corelin ilmoitusluontoisia sähköpostiviestejä tai estääkseen niiden saamisen.

5. Tietoja EU-kansalaisille:

Rekisterinpitäjä on Corel Corporation, 1600 Carling Avenue Ottawa ON K1Z 8R7, Kanada. Edustajamme EU:ssa on Corel GmbH, Erika-Mann-Str. 53/Haus Nr. 7, 80636 Munich, Saksa.

Sinulla ei ole laillista velvoitetta antaa Corelille tässä tietosuojalausekkeessa kuvattuja henkilötietoja. Lisäksi sopimussuhde, johon olet saattanut sitoutua kanssamme ostaessasi tuotteitamme, ei edellytä henkilötietojesi antamista. Et kuitenkaan välttämättä pysty käyttämään tuotteidemme kaikkia ominaisuuksia tai et joissain tapauksissa pysty käyttämään tuotteitamme lainkaan, jos et anna meille tiettyjä tietoja tai vastustat näiden tietojen käyttöä.

Laillinen perustamme tietojen käsittelylle

Kun käsittelemme henkilötietojasi, käsittelemme niitä yleisen tietosuoja-asetuksen ("GDPR") mukaisesti. Se on koko EU:ta koskeva oikeudellinen kehys koskien tietosuojan standardisointia. Corel käsittelee tietoja pääasiassa rekisterinpitäjänä, yllä mainittujen tämän tietosuojalausunnon osioiden 1 ja 2 alla kuvattuihin tarkoituksiin. Nämä tarkoitukset edustavat laillisia intressejämme GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohdassa määritettyihin tarkoituksiin. Samalla tarvitsemme joitakin käsittelemiämme henkilötietoja solmiaksemme kanssasi sopimuksen tai suorittaaksemme pyynnöstäsi vaiheita ennen sopimuksen solmimista kanssasi. Jos esimerkiksi osoitat kiinnostuksesi ostaa jonkin tuotteistamme esimerkiksi täyttämällä verkkolomakkeen, käsittelemme siinä antamiasi henkilötietoja vastataksemme pyyntöösi. Tämä saattaa sisältää henkilötietojesi jakamisen jonkin valtuutetun jälleenmyyjämme kanssa, joka sitten käyttää henkilötietojasi ostotapahtuman käsittelemiseksi. Olemme lisäksi laillisesti velvoitettuja antamaan pyynnöstä tiettyjä tietoja rikosoikeudellista menettelyä varten ja veroviranomaisille yksittäisissä tapauksissa. Näissä tapauksissa käsittelyn laillinen perusta on joko lain vaatimukset (GDPR:n 6 artikla 1 kohta c alakohta) tai julkisen intressin syyt (GDPR:n 6 artikla 1 kohta e alakohta). Kun käsittelemme henkilötietojasi nimenomaisella suostumuksellasi GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan nojalla, tämä suostumusvakuutus on henkilötietojesi käsittelyn laillinen perusta.

Tietojesi siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Corelin päätoimipaikka sijaitsee Kanadassa, joka on GDPR:n mukaan "kolmas maa". Kolmansien maiden ei yleisesti ajatella tarjoavan samanlaista suojatasoa kuin mitä saat EU:ssa, mutta Corel tarjoaa silti riittävän henkilötietojesi suojaustason – EU-komission päätöksessä 2002/2/EY mainitaan, että Kanadan uskotaan tarjoavan riittävän tietosuojatason kaupallisille organisaatioille, kuten Corel.

Olemme varmistaneet, että palveluntarjoajamme ja sidosyhtiömme ovat joko EU:n ja Yhdysvaltojen välisen Privacy Shield -käytännön mukaan sertifioituja ja käsittelevät kaikkia EU-jäsenvaltioista saatuja henkilötietoja Privacy Shield -käytännön mukaisesti tai että heidän ja meidän välisessä sopimuksessamme on tiukat sopimusehdot, jotka takaavat, että tietojasi suojellaan riittävällä tasolla.

Käyttäjäprofiilit

Käytämme tietojasi "profilointiin". Tämä tarkoittaa, että käytämme tietojasi tehdäksemme räätälöityjä tarjouksia perustuen aiempaan käyttäytymiseesi sekä tarjotaksemme sinulle personoituja mainoksia. Emme kuitenkaan koskaan käsittele ja analysoi henkilötietojasi profilointitarkoituksissa siten, että se johtaisi automatisoituun päätökseen, jolla on laillisia vaikutuksia sinuun tai joka haittaa sinua muulla vastaavalla tavalla.

Oikeutesi koskien henkilötietojesi käsittelyä

Luonnollisena henkilönä sinulla on tiettyjä "rekisteröidyn" oikeuksia. Voit käyttää seuraavia oikeuksiasi meitä vastaan GDPR:n nojalla:

Tietoonpääsyoikeus GDPR:n 15 artiklan nojalla.
Oikeutesi tietojesi oikaisemiseen GDPR:n 16 artiklan nojalla.
Oikeutesi tietojesi poistamiseen GDPR:n 17 artiklan nojalla.
Oikeutesi rajoittaa tietojesi käsittelyä GDPR:n 18 artiklan nojalla.
Oikeutesi tietojesi siirtämiseen GDPR:n 20 artiklan nojalla.

Lisäksi sinulla on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle tietosuojaviranomaiselle GDPR:n 77 artiklan nojalla, mutta vain koskien tietojenkäsittelyä, jonka suoritamme itse rekisterinpitäjänä. Jos Corel toimii tietojesi käsittelijänä kolmannelle osapuolelle, sinun on viitattava tässä tapauksessa rekisterinpitäjänä toimivaan osapuoleen kyseisen oikeutesi käyttämiseksi.

Huomaa, että kun olet antanut meille suostumuksesi käsitellä tiettyjä henkilötietoja, voit peruuttaa tämän suostumusvakuutuksesi vastaisuudessa milloin tahansa. Tämä koskee myös sellaisten suostumusvakuutuksien peruuttamista, jotka on annettu meille ennen GDPR:n voimaantuloa.

Tietoja vastustamisoikeudestasi GDPR:n 21 artiklan nojalla

1. Vastustamisoikeus yksittäisissä tapauksissa

Jo mainittujen oikeuksien lisäksi sinulla on oikeus yksittäisessä tilanteessasi vastustaa milloin tahansa sinuun liittyvien henkilötietojen käsittelyä, joita käsitellään GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan e alakohdan (tietojen käsittely yleisen edun perusteella) ja GDPR:n 6 artiklan 1 kohdan f alakohdan (tietojen käsittely etujen tasapainotuksen perusteella) perusteella; tämä pätee myös tähän asetukseen perustuvaan profilointiin GDPR:n 4 artiklan 4 kohdan tarkoituksen mukaisesti. Jos teet valituksen, emme enää käsittele henkilötietojasi, ellemme pysty todistamaan, että käsittelylle on sinun etusi, oikeutesi ja vapautesi ylittävät perusteet tai käsittelyn tarkoituksena on nostaa, esittää tai puolustaa laillisia vaatimuksia. Huomaa myös, että jos lopetamme käsittelyn valituksesi johdosta, sivustot tai tuotteet eivät välttämättä enää ole käytettävissäsi tai ovat käytettävissäsi vain rajoitetussa määrin.

2. Oikeus vastustaa tietojen käsittelyä markkinointitarkoituksiin

Sinulla on myös oikeus vastustaa milloin tahansa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin, mukaan lukien uutiskirjeemme tilaus tai personoidut mainokset; tämä pätee myös profilointiin, siinä määrin kuin se liittyy tällaiseen suoramarkkinointiin. Jos vastustat käsittelyä, emme käsittele henkilötietojasi enää tulevaisuudessa.

6. Lapsia koskevien tietojen kerääminen

Corelin sivuja ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaiden lasten käyttöön, emmekä kerää tarkoituksellisesti mitään tietoja alle 18-vuotiailta käyttäjiltä. Jos vanhempi tai huoltaja saa tietoonsa, että heidän lapsensa on antanut Corelille henkilötietojaan tai että olemme muutoin tahattomasti keränneet tällaista tietoa, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen privacy@corel.com, jotta voimme välittömästi poistaa tiedot palvelimiltamme.

7. Muutokset

Corel pidättää oikeuden muuttaa tätä tietosuojalauseketta. Jos tätä tietosuojalauseketta muutetaan, ilmoitamme siitä sivustoillamme viimeistään 30 vuorokautta ennen kuin muutos astuu voimaan.

8. Yhteystiedot

Jos haluat turvautua henkilötietoja koskeviin oikeuksiisi (siten kuin tässä tietosuojalausekkeessa on yllä kuvattu) tai jos sinulla on joitakin kysymyksiä tästä tietosuojalausekkeesta tai tietosuojakäytännöistämme, täytä tämä lomake tai ota meihin yhteyttä osoitteessa privacy@corel.com.

Rohkaisemme sinua voimakkaasti käyttämään linkissä olevaa lomaketta sen varmistamiseksi, että hakemuksesi käsitellään mahdollisimman tehokkaasti. Älä käytä lomaketta ilmoittaaksesi teknisistä ongelmista tai muista ongelmista, jotka eivät suoraan liity tietosuojaan tai tähän tietosuojalausekkeeseen. Ota teknisissä ongelmissa yhteyttä Corelin asiakaspalveluun osoitteessa https://support.corel.com/hc/en-us/requests/new tai MindManagerin asiakastukeen osoitteessa https://www.mindjet.com/contact/.