NYHED! WinZip®23

Pak, beskyt, del og administrer hurtigt og nemt alle dine filer med verdens førende komprimeringsværktøj.

  • Udpak alle de store filformater
  • Pak filer for at reducere størrelsen på vedhæftede filer
  • Beskyt filer med kryptering i bankklasse
  • Få adgang til og administrer filer på din pc, dit netværk og i skyer
  • Opret forbindelse til Dropbox, Google Drev, OneDrive og andre ...
PRØV DET GRATIS
OS Win 10 / 8 / 7 / Vista

Systemkrav

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 eller senere

NYT! Fjern overflødige EXIF-data fra filer
Stop med utilsigtet at dele personlige oplysninger. Fjern skjulte personlige oplysninger (EXIF) fa filer, før de deles. Brug WinZip til at sikre alle de følgende filtyper, for at være sikker på, at de ikke indeholder skjule personlige oplysninger: DOC/DOCX, GIF, JPG (JPEG), PDF, PNG, PSD, PPT/PPTX og XLS/XLSX.
Fjern personlige data fra filer
Fjern nemt personlige data (EXIF) fra forskellige filer, så disse oplysninger ikke er inkluderet, når dataene deles. Sørg for at sikre enhver af følgende filtyper for at sikre, at de ikke indeholder yderligere data, som kan være personlige, selvom de typisk ikke kan ses: DOC/DOCX, GIF, JPG (JPEG), PDF, PNG, PSD, PPT/PPTX og XLS/XLSX.
Beskyttelse af adgangskode i på tværs af virksomheder
Virksomheder kan hurtigt og nemt gendanne krypterede filer, som er efterladt af tidligere medarbejdere eller ved retlige revisioner, for at undgå betydelig nedetid.
Kun til virksomheder.
Kryptering af zip-filer
Du kan nu nemt kryptere en eksisterende zip-fil med et klik på musen på båndet Værktøjer. Værktøjsfanen WinZip på båndet gør det nemt at vælge alle eller udvalgte filer i en eksisterende åben zip-fil og kryptere dem på én gang. Denne tidsbesparende teknik til at gemme filer eliminerer muligheden for fejl.
Valgmuligheder for kryptering af nye filer
Når du opdaterer en zip-fil, som indeholder krypterede filer, krypterer WinZip automatisk de nye filer. Anmodning om adgangskode for de originale filer beskytter mod uautoriseret adgang.
Beskyttelse af adgangskode
Krypterede filer i en zip-fil kan ikke slettes, uden at man kender adgangskoden. Denne nye standardfunktion minimerer risikoen for forkert sletning af filer.
Fleksibel filkonvertering
Når du konverterer til PDF, tilpasser størrelsen på fotos, tilføjer vandmærker eller krypterer, kan du vælge eller skifte indstillinger før, under eller efter, du har oprettet din zip-fil. Anvend ændringerne på alle filerne i din zip-fil eller kun på de enkelte filer, du har oprettet.
Beskyttelse af dine personlige oplysninger
Beskyt dine filer mod uautoriseret adgang ved at anvende sikkerhed på bankniveau med FIPS 197-certificeret 128- eller 256-bit AES-kryptering. Hvis du vil have ekstra sikkerhed, kan du angive din egen politik for adgangskoder ved at definere komplekse krav, som WinZip vil håndhæve for dig.
Tilføjelse af vandmærker
Forhindr uautoriseret kopiering, tilføj sporbarhed, og beskyt dine immaterielle rettigheder ved at føje tilpassede vandmærker til billeder og PDF'er. Du styrer gennemsigtigheden af dit vandmærke og vælger, hvordan og hvor det skal vises. Føj dato/klokkeslæt til dit vandmærke for at øge sikkerheden endnu mere.