NYHED! WinZip®23

Pak, beskyt, del og administrer hurtigt og nemt alle dine filer med verdens førende komprimeringsværktøj.

  • Udpak alle de store filformater
  • Pak filer for at reducere størrelsen på vedhæftede filer
  • Beskyt filer med kryptering i bankklasse
  • Få adgang til og administrer filer på din pc, dit netværk og i skyer
  • Opret forbindelse til Dropbox, Google Drev, OneDrive og andre ...
PRØV DET GRATIS
OS Win 10 / 8 / 7 / Vista

Systemkrav

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 eller senere

NYT! Indstil udløbsdatoer for mapper og filer
Tillad ikke, at gamle filer optager lagerplads. Nu kan dine lokale mapper og filer, såvel som mapper og filer på netværket, herunder zip-filer, skemalægges til sletning. Vælg filerne og mapperne, som du ønsker at skemalægge til sletning fra "Lad filer udløbe", og vælg antallet af dage der skal gå, før de slettes, og klik derefter på "Skemalæg". WinZip vil slette dem for dig, når de udløber. Der kræves hverken WinZip Pro eller Enterprise for at skemalægge sletning af filer og mappe og skyen.
NYT! Mulighed for at vise den indtastede adgangskode
Forhindre tastaturfejlfejl. WinZips nye 'øje' -ikon giver dig mulighed for at vise eller skjule dit kodeord, når du skriver det ind i adgangskodefeltet. Du vælger hvornår du skal gøre adgangskoden indtastet synlig.
NYT! Vis "Dato taget" og "Dato ændret"
Sortér dine billeder efter hvornår der er taget. Når du ser forhåndsvisninger af billeder, kan du nu se dem efter hvilken dag de er taget, eller efter hvilken dag de er ændret. Dette hjælper dig med at skelne mellem hvornår filerne blev kopieret, og hvornår billeder blev taget.
NYT! Omdøb flere filer på en gang
Omdøb ikke dine filer én ad gangen. Brug WinZips "Omdøb gruppe" til at omdøbe en gruppe af filer på én gang.
NYT! Skub for at skjule filer og handlingspaneler
Brugere af tablets og notebooks ser yderligere information i zip-panelet. Med den nye mulighed for at skubbe filpanelet og handlingspanelet væk, kan der vises yderligere oplysninger i zip-panelet.
FORBEDRET! Skemalæg oprydning af filer og mapper med baggrundsværktøjer
Indstil dit eget skema samt kørsel af WinZips baggrundsværktøjer. Lad dem arbejde på systemet, når du ikke gør det.
FORBEDRET! Bestyr filer med WinZips indbyggede filhåndtering
WinZips filhåndteringsfunktioner er nu nemmere at forså og mere effektive. Nu hvor du er i WinZips filhåndtering, fokuserer båndknapperne og handlingspanelet på fil-/mappehandlinger.
Konvertering af billedformater
Reducer billedfilstørrelse hurtigt og nemt, og konverter billeder fra et format til et andet, f.eks. fra jpg til png. Føj billedet til en zip-fil, eller gem det på dit skrivebord til brug flere gange.
Kopiér med WinZip Ekspres til udklipsholder
WinZip Ekspres giver dig mulighed for at dele filer på mange måder, nu inkl. udklipsholderen! Indsæt nemt et skylink for enhver fil på udklipsholderen, hvor det kan kopieres og indsættes i andre programmer til deling.
Valgmuligheder i adressekartoteket
Du kan nu sende en besked via WinZip emailer til en modtager, der kun skal have én besked, uden at føje modtageren til din kontaktliste. Der er nu også tilføjet den valgmulighed aldrig at føje modtagere til listen, som indtastes manuelt. Dette er specielt brugbart ved jobsøgning eller andre gentagne aktiviteter, hvor en besked sendes til en modtager, som du sandsynligvis aldrig skal skrive til igen.
Skjul virksomhedsknapperne i båndet
I virksomhedsversionen af WinZip vises knapper for deaktiverede funktioner ikke længere, og de kan derfor ikke vælges. Ikke mere forvirring omkring, hvad der er tilgængeligt, hvilket sparer unødvendige arbejdsgange og forkerte admin tickets.
Kun til virksomheder.
UI-konfiguration
Nu kan virksomhedsbrugere, som primært er interesserede i komprimeringsfunktionen, trykke på den klassiske grænseflade, som skjuler filer og handlingsrude og kun viser båndet. Dette kan faciliteres ved den første opsætning, og brugere kan senere ændre indstillingerne, hvis de foretrækker at bruge flere funktioner end komprimering.
Kun til virksomheder.
"Flytter" filer nemmere
En ny knap, Flyt, som sidder ved siden af knappen Tilføj, gør det enklere for dig at enten tilføje eller flytte filer ind i en zip-fil.
Faner i ruden Filer
Faner i ruden Filer giver dig mulighed for at åbne og administrere forskellige mapper på samme tid i stedet for at bruge mange Windows Stifinder-vinduer. Du kan bekvemt se lokale, netværksbaserede og skybaserede mapper og ganske enkelt trække og slippe filer fra en fane til en anden for at kopiere dem.
Mappetræer
Indstillingen Mappetræer i ruden Filer bruges til at se og navigere gennem hele dit kombinerede computer-, netværks- og skymappelayout, så det bliver nemt og hurtigt at vælge mapper.
Strygning i ruden Filer
Udvid let ruden Filer, eller stil den tilbage ved bare at stryge.
Tilføjelse af en netværksplacering
Nu kan du få adgang til en netværksplacering fra ét andet domæne uden at forlade WinZip. Ethvert netværk, du har adgang til, kan føjes til ruden Filer i WinZip, selv hvis den ikke er inkluderet på listen over tilgængelige netværk i Windows under mappen Netværk.
Visning af billedoplysninger i ruden Forhåndsvisning
Få alle oplysninger, du har brug for, om et billede direkte i WinZip 23. Klik på den nye knap Billedinformation i ruden Forhåndsvisning for at få vist en dialogboks, der omfatter højde, bredde, pixel pr. tomme, pixeldybde/-farver, filstørrelse og mere.
Kun Pro og Enterprise
Pakning af filer fra enhver placering
Find og vælg hurtigt de filer, du vil pakke, ved at bruge den praktiske liste over steder, der viser, hvilke filer på din computer, dit netværk, computere i din Windows Hjemmegruppe og alle understøttede skytjenester.
Robust administration af filer
Spar tid ved at bruge båndet Filhåndtering til at gennemføre mange almindelige opgaver hurtigere. Opret let mapper på din computer, dit netværk eller skytjenesten. Slet filer og mapper sikkert. Kopiér, flyt, slet og batchomdøb filer, eller gendan dem let. Rediger og opdater filer, herunder filer, der er gemt på skytjenester. Knyt en mappe eller netværksplacering til et drev, kopiér en sti eller et skylink til udklipsholderen og meget mere. Opnå hurtigt adgang til de mest brugte filhåndteringsfunktioner via knappen Administrer filer.
Baggrundsværktøjer
Gendan plads på dit system, og gem eller slet sikkert filer vha. baggrundsværktøjer, der minder dig om ældre filer, der kan pakkes, slettes eller flyttes til skyen, ubrugte filer i Temp-mapper, som kan fjernes og ryddes sikkert, samt filer i Papirkurv, som kan slettes, ryddes eller gendannes.
Forhåndsvisning
Få vist forhåndsvisninger af miniaturer for en valgt fil, uanset om den findes i din zip-fil, på din computer eller dit netværk eller på nogen skytjeneste, der understøtter miniaturer. Klik på visningsikonet i miniaturen for at få vist et større billede i den nye Forhåndsvisning-rude. Se en forhåndsvisning af indholdet af billeder og dokumenter, drej og tilpas størrelsen af billeder, gem et billede som baggrundsbillede på computeren, og del den forhåndsviste fil via e-mail, onlinemeddelelser eller sociale medier. Rul gennem filer i Forhåndsvisning med et fingerstrøg på berøringsskærme.
Kun Pro og Enterprise
Konvertering af filer til PDF
Konvertér Microsoft Office-filer til PDF, og placer dem i en zip-fil, eller gem de konverterede filer lokalt eller i skyen. Del let dokumenter, regneark og præsentationer med hvem som helst. Du opnår yderligere beskyttelse ved at oprette en skrivebeskyttet PDF.
Oprettelse af billeder, der er klar til deling
Konvertér øjeblikkeligt højopløselige billeder til mere praktiske delingsstørrelser, når du føjer dem til din zip-fil. Det betyder, at du let kan dele hele albummer, mens du bevarer originalerne i fuld kvalitet. Formindsk og forstør billeder, og gem dem så lokalt eller i skyen. Føj vandmærker til dine fotos, hvis du vil.
Forhåndsvisning af filer og mapper
Gennemse indholdet af en zip-fil, før du beslutter, om du vil gemme indholdet. Den avancerede funktion "Udpak og Forsøg" gør det muligt midlertidigt at få vist relaterede komponenter i en zip-fil (f.eks. en HTML-side og dens tilknyttede grafik).
Ændring af grænsefladen til din opgave
Du kan let ændre WinZip-grænsefladen for at skjule eller vise de funktioner, du har brug for. WinZip 23 viser pakningsfunktioner som standard, men du kan let skifte til filhåndteringsruden, når du vil arbejde med dine filer. WinZips konfigurerbare indstillinger er nu lettere at finde og justere. Kan du lide den WinZip, du kender? Bare klik for at bruge det velkendte bånd.