NYHED! WinZip®22

Pak, beskyt, del og administrer hurtigt og nemt alle dine filer med verdens førende komprimeringsværktøj.

  • Udpak alle de store filformater
  • Pak filer for at reducere størrelsen på vedhæftede filer
  • Beskyt filer med kryptering i bankklasse
  • Få adgang til og administrer filer på din pc, dit netværk og i skyer
  • Opret forbindelse til Dropbox, Google Drev, OneDrive og andre ...
PRØV DET GRATIS
OS Win 10 / 8 / 7 / Vista

Systemkrav

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 eller senere

NYHED! Bed om udpakning ved åbning
Nu kan du øjeblikkeligt udpakke enhver zip-fil i Explorer eller fra WinZip-ruden Filer, WinZip-båndet eller menuen Fil. Udpak nemt filer til den mappe, som de lå i, mappen Dokumenter eller en mappe efter eget valg!
NYHED! Udpak til filrudemappen
Med et enkelt klik kan du udpakke enhver fil til en valgt mappe i ruden Filer.
NYHED! Hurtigere opstart
Nu kan du fokusere udelukkende på din opgave og ikke på, om WinZip er startet, da WinZip nu starter på den halve tid. Arbejd hurtigere, og eliminer risikoen for at åbne flere WinZip-vinduer.
NYHED! Konvertering af billedformater
Reducer billedfilstørrelse hurtigt og nemt, og konverter billeder fra et format til et andet, f.eks. fra jpg til png. Føj billedet til en zip-fil, eller gem det på dit skrivebord til brug flere gange.
NYHED! Fjern personlige data fra filer
Fjern nemt personlige data (EXIF) fra forskellige filer, så disse oplysninger ikke er inkluderet, når dataene deles. Sørg for at sikre enhver af følgende filtyper for at sikre, at de ikke indeholder yderligere data, som kan være personlige, selvom de typisk ikke kan ses: DOC/DOCX, GIF, JPG (JPEG), PDF, PNG, PSD, PPT/PPTX og XLS/XLSX.
NYHED! POSIX TAR-understøttelse
Du kan nu åbne og udpakke POSIX TAR-filer i det opdaterede komprimeringsformat.
NYHED! Kopiér med WinZip Ekspres til udklipsholder
WinZip Ekspres giver dig mulighed for at dele filer på mange måder, nu inkl. udklipsholderen! Indsæt nemt et skylink for enhver fil på udklipsholderen, hvor det kan kopieres og indsættes i andre programmer til deling.
NYHED! Valgmuligheder i adressekartoteket
Du kan nu sende en besked via WinZip emailer til en modtager, der kun skal have én besked, uden at føje modtageren til din kontaktliste. Der er nu også tilføjet den valgmulighed aldrig at føje modtagere til listen, som indtastes manuelt. Dette er specielt brugbart ved jobsøgning eller andre gentagne aktiviteter, hvor en besked sendes til en modtager, som du sandsynligvis aldrig skal skrive til igen.
NYHED! Beskyttelse af adgangskode i på tværs af virksomheder
Virksomheder kan hurtigt og nemt gendanne krypterede filer, som er efterladt af tidligere medarbejdere eller ved retlige revisioner, for at undgå betydelig nedetid.
Kun til virksomheder.
NYHED! Skjul virksomhedsknapperne i båndet
I virksomhedsversionen af WinZip vises knapper for deaktiverede funktioner ikke længere, og de kan derfor ikke vælges. Ikke mere forvirring omkring, hvad der er tilgængeligt, hvilket sparer unødvendige arbejdsgange og forkerte admin tickets.
Kun til virksomheder.
NYHED! Understøttelse af Slack
Nu kan virksomhedsbrugere profitere af WinZips fildelingsfunktioner vha. deres Slack-virksomhedsløsning. Del, og pak filer via Slack IM, og vælg kontakter fra Slacks kontakter, så du kan strømline arbejdsgange og eliminere unødvendigt arbejde.
Kun til virksomheder.
NYHED! UI-konfiguration
Nu kan virksomhedsbrugere, som primært er interesserede i komprimeringsfunktionen, trykke på den klassiske grænseflade, som skjuler filer og handlingsrude og kun viser båndet. Dette kan faciliteres ved den første opsætning, og brugere kan senere ændre indstillingerne, hvis de foretrækker at bruge flere funktioner end komprimering.
Kun til virksomheder.
NYHED! Job Wizard til at springe over EDP-arbejdsfiler
Virksomhedsbrugere kan nu bruge Job Wizard til at sikkerhedskopiere personlige filer i et Windows-beskyttet miljø (WIP), uden at skulle skjule arbejdsfiler manuelt.
Kun til virksomheder.
FORBEDRET! Kryptering af zip-filer
Du kan nu nemt kryptere en eksisterende zip-fil med et klik på musen på båndet Værktøjer. Værktøjsfanen WinZip på båndet gør det nemt at vælge alle eller udvalgte filer i en eksisterende åben zip-fil og kryptere dem på én gang. Denne tidsbesparende teknik til at gemme filer eliminerer muligheden for fejl.
FORBEDRET! Valgmuligheder for kryptering af nye filer
Når du opdaterer en zip-fil, som indeholder krypterede filer, krypterer WinZip automatisk de nye filer. Anmodning om adgangskode for de originale filer beskytter mod uautoriseret adgang.
FORBEDRET! Beskyttelse af adgangskode
Krypterede filer i en zip-fil kan ikke slettes, uden at man kender adgangskoden. Denne nye standardfunktion minimerer risikoen for forkert sletning af filer.
FORBEDRET! "Flytter" filer nemmere
En ny knap, Flyt, som sidder ved siden af knappen Tilføj, gør det enklere for dig at enten tilføje eller flytte filer ind i en zip-fil.