NYHED! WinZip®23

Pak, beskyt, del og administrer hurtigt og nemt alle dine filer med verdens førende komprimeringsværktøj.

  • Udpak alle de store filformater
  • Pak filer for at reducere størrelsen på vedhæftede filer
  • Beskyt filer med kryptering i bankklasse
  • Få adgang til og administrer filer på din pc, dit netværk og i skyer
  • Opret forbindelse til Dropbox, Google Drev, OneDrive og andre ...
PRØV DET GRATIS
OS Win 10 / 8 / 7 / Vista

Systemkrav

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 eller senere

NYT! Indstil udløbsdatoer for mapper og filer
Tillad ikke, at gamle filer optager lagerplads. Nu kan dine lokale mapper og filer, såvel som mapper og filer på netværket, herunder zip-filer, skemalægges til sletning. Vælg filerne og mapperne, som du ønsker at skemalægge til sletning fra "Lad filer udløbe", og vælg antallet af dage der skal gå, før de slettes, og klik derefter på "Skemalæg". WinZip vil slette dem for dig, når de udløber. Der kræves hverken WinZip Pro eller Enterprise for at skemalægge sletning af filer og mappe og skyen.
NYT! Mulighed for at vise den indtastede adgangskode
Forhindre tastaturfejlfejl. WinZips nye 'øje' -ikon giver dig mulighed for at vise eller skjule dit kodeord, når du skriver det ind i adgangskodefeltet. Du vælger hvornår du skal gøre adgangskoden indtastet synlig.
NYT! Træk og indsæt 'Tilføj til zip' i WinZips filpanel
Indsæt nemt filer i zip-filer, der vises i WinZips filpanel. Træk og indsæt filerne i en zipfil med WinZips filpanel, og de indsættes - så nemt er det!
NYT! Fjern overflødige EXIF-data fra filer
Stop med utilsigtet at dele personlige oplysninger. Fjern skjulte personlige oplysninger (EXIF) fa filer, før de deles. Brug WinZip til at sikre alle de følgende filtyper, for at være sikker på, at de ikke indeholder skjule personlige oplysninger: DOC/DOCX, GIF, JPG (JPEG), PDF, PNG, PSD, PPT/PPTX og XLS/XLSX.
NYT! Vis "Dato taget" og "Dato ændret"
Sortér dine billeder efter hvornår der er taget. Når du ser forhåndsvisninger af billeder, kan du nu se dem efter hvilken dag de er taget, eller efter hvilken dag de er ændret. Dette hjælper dig med at skelne mellem hvornår filerne blev kopieret, og hvornår billeder blev taget.
NYT! Omdøb flere filer på en gang
Omdøb ikke dine filer én ad gangen. Brug WinZips "Omdøb gruppe" til at omdøbe en gruppe af filer på én gang.
NYT! Direkte adgangsteknologi giver hurtigere visning og udpakning
WinZips direkte adgangsteknologi reducerer mærkbart den tid det tager at vise og udpakke store zipfiler, der er gemt i skyen.
NYT! Automatisér WinZip Express
Navngiv og gem dine favoritindstillinger for WinZip Express, og genbrug dem på et senere tidspunkt. Genbrug indstillingerne så ofte, som du måtte ønske det, uden at du er nødt til at huske hvilke indstillinger du tidligere har benyttet. WinZip Pro- og Enterprise-brugere kan også skemalægge, at WinZip Express automatisk bruger de gemte indstillinger.
NYT! Del med Windows Charms
Udvid WinZips delingsmuligheder for email, sociale medier og beskedtjenester, så de kan benytte Windows Charms-funktionen. (Windows' indbyggede delingstjenester).
NYT! Afkort delte internetadresser
Undgå at tekstombrydning i beskeder øderlægger dine delte fillinks. Ved hjælp af ZipShare-tjenesten, kan WinZip automatisere processen til automatisk at afkorte delte filers internetadresser, før WinZip indsætter adressen i en besked på en beskedtjeneste, sociale medier eller i en e-mail.
NYT! Skub for at skjule filer og handlingspaneler
Brugere af tablets og notebooks ser yderligere information i zip-panelet. Med den nye mulighed for at skubbe filpanelet og handlingspanelet væk, kan der vises yderligere oplysninger i zip-panelet.
FORBEDRET! Skemalæg oprydning af filer og mapper med baggrundsværktøjer
Indstil dit eget skema samt kørsel af WinZips baggrundsværktøjer. Lad dem arbejde på systemet, når du ikke gør det.
FORBEDRET! Bestyr filer med WinZips indbyggede filhåndtering
WinZips filhåndteringsfunktioner er nu nemmere at forså og mere effektive. Nu hvor du er i WinZips filhåndtering, fokuserer båndknapperne og handlingspanelet på fil-/mappehandlinger.
FORBEDRET! Får et link til My Cloud File
En praktisk måde at dele filer, som er gemt i skyen, på - når afkrydsningsfeltet "Gem link i udklipsholder" er markeret i "Gem i skyen"-dialogen, placeres et link til den uploadede (gemte) fil i udklipsholderen. Linket kan derefter indsættes i andre programmer, såsom Skype eller Word.