NYHET! WinZip®21

Komprimera, skydda, dela och hantera filer
var som helst med världens främsta komprimeringsverktyg.

  • Packa upp alla vanliga filformat
  • Komprimera filer för att minska storleken på bilagor i e-post
  • Skydda filer med kryptering på banknivå
  • Kom åt och hantera filer på din dator, på ditt nätverk och i molnet
  • Anslut till Dropbox, Google Drive, OneDrive och mycket annat...
PROVA GRATIS
OS Win 10 / 8 / 7 / Vista

WinZip 21 Standard

KÖP NU
$29.95

WinZip 21 Pro

KÖP NU
$49.95

Systemkrav

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 eller senare
NYHET! Flikar på Filpanelen
Med flikarna på Filpanelen kan du öppna, visa och hantera olika mappar samtidigt, istället för att behöva använda flera fönster i Utforskaren i Windows. Du kan enkelt se mappar lokalt, i nätverket och i molnet, och kopiera dem genom att bara dra och släppa dem från en flik till en annan.
NYHET! Mappträd
Med alternativet Mappträd i Filpanelen kan du se och navigera genom den kombinerade mappstrukturen för din dator, nätverket och molnet, så att det går snabbt och är enkelt att välja mappar.
NYHET! Svep på Filpanelen
Utöka eller återställ Filpanelen på ett enkelt sätt genom att svepa.
NYHET! Lägg till en nätverksplats
Nu kan du komma åt en nätverksplats från en annan domän utan att lämna WinZip. Alla nätverk du har tillgång till kan läggas till i Filpanelen i WinZip, även om de inte ingår i listan med tillgängliga nätverk i Windows under mappen Nätverk.
NYHET! Se bildinformation i Förhandsgranskningspanelen
Se all information du behöver om en bild, direkt i WinZip 21. Klicka på den nya knappen Bildinformation i Förhandsgransknngspanelen för att visa en dialogruta med höjd, bredd, bildpunkter per tum, bildpunktsdjup/färger, filstorlek och mycket annat.
Endast Pro och Enterprise
Komprimera filer från vilken plats som helst
Med den praktiska Platslistan kan du snabbt hitta och markera de filer du vill komprimera. Platslistan visar filer på ditt datornätverk, på datorer i din Windows HomeGroup och på alla molntjänster som stöds.
Robust filhantering
Spara tid genom att använda menyfliksområdet Filhantering för att snabba upp många vanliga uppgifter. Skapa nya mappar på din dator, ditt nätverk eller din molntjänst på ett enkelt sätt. Ta bort filer och mappar på ett säkert sätt. Kopiera, flytta och ta bort filer, eller döp om flera filer, och återställ dem på ett enkelt sätt. Redigera och uppdatera filer, inklusive filer som lagrats på molntjänster. Avbilda en mapp eller nätverksplats till en enhet, kopiera en sökväg eller molnlänk till Urklipp och mycket annat. Kom snabbt åt de filhanteringsverktyg du använder mest med knappen Hantera filer.
Bakgrundsverktyg
Frigör utrymme på din dator och lagra filer på ett säkert sätt eller ta bort dem med bakgrundsverktyg som påminner dig om gamla filer som kan komprimeras, tas bort eller flyttas till molnet, oanvända filer i tillfälliga mappar som kan tas bort och rensas på ett säkert sätt och filer i Papperskorgen som kan tas bort, rensas på ett säkert sätt eller återställas.
Förhandsgranskare
Se miniatyrbilder som förhandsgranskning av en markerad fil oavsett om den finns i din zip-fil, på din dator, på ditt nätverk eller på någon molntjänst med stöd för miniatyrbilder. Klicka på ikonen Expandera i miniatyrbilden för att se en större bild i den nya Förhandsgranskningspanelen. Förhandsgranska innehållet i bilder och dokument, rotera och ändra storlek på bilder, spara en bild som datorbakgrund och dela den förhandsgranskade filen med e-post, med snabbmeddelanden eller i sociala medier. Bläddra genom filer i Förhandsgranskaren med en fingerrörelse på pekskärmar.
Endast Pro och Enterprise
Konvertera filer till PDF
Konvertera Microsoft Office-filer till PDF och placera dem i en zip-fil eller spara den konverterade filen lokalt eller i molnet. Dela enkelt dokument, kalkylblad och presentationer med vem som helst. För extra skydd skapar du en skrivskyddad PDF-fil.
Skapa delningsfärdiga bilder
Konvertera på ett ögonblick högupplösta bilder till storlekar som är smidigare att dela när du lägger till dem i din zip-fil. På så sätt kan du enkelt dela hela album samtidigt som du sparar original med full kvalitet. Förminska och förstora bilder, och spara dem sedan lokalt eller i molnet. Lägg till vattenstämplar i dina foton om du vill.
Förhandsgranska filer och mappar
Bläddra igenom innehållet i en zip-fil innan du bestämmer dig för om innehållet behöver sparas. Med den avancerade 'Packa upp och prova'-funktionen kan du tillfälligt granska sinsemellan relaterade komponenter som finns inuti en zip-fil (t.ex. en HTML-sida med tillhörande grafik).
Ändra gränssnittet så att det passar din uppgift
Du kan enkelt ändra gränssnittet i WinZip så att du döljer eller visar de funktioner du behöver. I WinZip 21 visas komprimeringsfunktioner som standard, men du kan enkelt växla till filhanteringspanelen när du vill arbeta med filerna. Det har blivit lättare att hitta och ändra de konfigurerbara inställningarna i WinZip. Gillar du WinZip precis som det var förut? Bara klicka, så kan du använda de välbekanta menyflikarna.