NYHET! WinZip®21

Komprimera, skydda, dela och hantera filer
var som helst med världens främsta komprimeringsverktyg.

  • Packa upp alla vanliga filformat
  • Komprimera filer för att minska storleken på bilagor i e-post
  • Skydda filer med kryptering på banknivå
  • Kom åt och hantera filer på din dator, på ditt nätverk och i molnet
  • Anslut till Dropbox, Google Drive, OneDrive och mycket annat...
PROVA GRATIS
OS Win 10 / 8 / 7 / Vista

WinZip 21 Standard

KÖP NU
$29.95

WinZip 21 Pro

KÖP NU
$49.95

Systemkrav

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 eller senare
NYHET! Ersätt zip-filer med deras innehåll
Du kan snabbt och enkelt packa upp en grupp zip-filer och ersätta dem med de filer de innehåller.
NYHET! Skapa en delad zip-fil i Utforskaren
Du kan enkelt distribuera stora zip-filer utan att behöva oroa dig för tidsgränser eller misslyckade upp- och nedladdningar. Denna smidiga funktion skapar en zip-fil i flera delar för enklare distribution.
NYHET! Automatisk avstängning av datorn
För extra säkerhet kan du nu låta WinZip stänga av din dator åt dig när du har kört en automatisk säkerhetskopiering.
Endast Pro och Enterprise.
NYHET! Flikar på Filpanelen
Med flikarna på Filpanelen kan du öppna, visa och hantera olika mappar samtidigt, istället för att behöva använda flera fönster i Utforskaren i Windows. Du kan enkelt se mappar lokalt, i nätverket och i molnet, och kopiera dem genom att bara dra och släppa dem från en flik till en annan.
NYHET! Mappträd
Med alternativet Mappträd i Filpanelen kan du se och navigera genom den kombinerade mappstrukturen för din dator, nätverket och molnet, så att det går snabbt och är enkelt att välja mappar.
NYHET! Håll reda på de filer du delar med ZipShare
Oavsett om du delar filer från WinZip eller från ZipShare kan du nu enkelt hålla reda på vilka filer du har delat. Och du kan använda antingen ZipShare eller någon annan molntjänst för att lagra delade filer. Med instrumentpanelen Delade filer i Filpanelen kan du visa och hantera delade filer från WinZip. Visa en lista med delade filer (även filer du delat på ZipShare), öppna och visa delade filer, dela filer igen eller ta bort delade filer.
NYHET! Kom åt alla dina konton
Om du har jobbkonton och privata konton på samma moln- eller snabbmeddelandetjänster kan du nu lägga till och komma åt allihop i WinZip. Du behöver inte längre logga in och ut beroende på vilka konton du använder. Lägg till upp till 16 konton, ge dem unika namn så att du kan hålla isär dem och få enkel åtkomst till dina filer från vilken som helst av alla de tjänster som WinZip stöder 21.
Endast Pro och Enterprise.
NYHET! Kombinerad adressbok
Nu kan du enkelt välja mottagare efter både namn och e-postadress när du skickar e-post, och dela direkt från WinZips interna e-postprogram till alla dina kontakter med den nya kombinerade adressboken. Lägg till kontaktinformation från dina e-postkonton, flera olika tjänster för sociala medier och lokala kontaktkataloger, så behöver du inte gå utanför WinZip för att hitta den adress du behöver.
NYHET! Skapa enskilda zip-filer för strömlinjeformad delning
Ibland vill du bara kunna komma åt en enda fil i en stor zip-fil som innehåller flera olika filer. Med WinZip 21har du möjligheten att flytta markerade filer till enskilda zip-filer, med möjlighet till kryptering. Det betyder att du inte längre behöver hämta en hel zip-fil när du använder din telefon för att komma åt filer i molnet. Du kan helt enkelt ladda ned den enskilda fil i zip-filen som du behöver.
NYHET! Funktionen Skicka vad
Med den här praktiska funktionen kan du dela alla filer eller bara de markerade filer du vill skicka. När du har granskat eller ändrat innehållet i din zip-fil och klickar på Skicka valda filer kan du välja mellan att skicka de enskilda, markerade filerna eller hela zip-filen.
NYHET! Dela konverterade filer
Undvik att samla på dig digitalt bråte genom att dela filer utan att behöva spara dem först. När du tidigare använde konverteringsfunktionerna i WinZip, till exempel konverterade till PDF eller lade till vattenstämplar, behövde du skriva över den befintliga filen eller spara den konverterade filen, och sedan leta upp, dela och ta bort den. Nu behöver du bara dela den konverterade filen med e-post, snabbmeddelanden, sociala medier eller Urklipp, och den tillfälliga filen tas bort efter delningen.
NYHET! Svep på Filpanelen
Utöka eller återställ Filpanelen på ett enkelt sätt genom att svepa.
NYHET! Lägg till en nätverksplats
Nu kan du komma åt en nätverksplats från en annan domän utan att lämna WinZip. Alla nätverk du har tillgång till kan läggas till i Filpanelen i WinZip, även om de inte ingår i listan med tillgängliga nätverk i Windows under mappen Nätverk.
NYHET! Se bildinformation i Förhandsgranskningspanelen
Se all information du behöver om en bild, direkt i WinZip 21. Klicka på den nya knappen Bildinformation i Förhandsgransknngspanelen för att visa en dialogruta med höjd, bredd, bildpunkter per tum, bildpunktsdjup/färger, filstorlek och mycket annat.
Endast Pro och Enterprise
BÄTTRE! MP3-komprimering
Lägg upp mer musik på din telefon eller en molntjänst, eller dela spellistor på ett enklare sätt, med förbättrad förlustfri MP3-komprimering. WinZip 21 komprimerar dina MP3-filer med i genomsnitt 15 – 20 % utan kvalitetsförlust tack vare det förbättrade Zipx-formatet.