NYHET! WinZip®21

Komprimer, beskytt, del og administrer filer
hvor som helst med verdens ledende komprimeringsverktøy.

  • Pakk ut alle vanlige filformater
  • Pakk filer for å redusere størrelsen på e-postvedlegg
  • Beskytt filer med samme sikkerhetsnivå som bankene
  • Åpne og administrer filer på PC, nettverk og i nettskyen
  • Koble til Dropbox, Google Drive, OneDrive og mer...
PRØV DEN GRATIS
OS Win 10 / 8 / 7 / Vista

WinZip 21 Standard

KJØP NÅ
$29.95

WinZip 21 Pro

KJØP NÅ
$49.95

Systemkrav

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 eller nyere
NYHET! Files-rutefaner
Files-rutefanene gjør det mulig å åpne, vise og administrere ulike mapper samtidig, i stedet for å måtte bruke flere vinduer i Windows Utforsker. Se lokale mapper, nettverksmapper og skybaserte mapper på en enkel måte, og bare dra og slipp filer fra den ene fanen til den andre for å kopiere dem.
NYHET! Mappetrær
Alternativet for mappetrær i Files-ruten gir deg mulighet til å se og navigere gjennom din kombinerte mappelayout for datamaskin, nettverk og skyen, noe som gjør valg av mappe raskt og enkelt.
NYHET! Sveip i Files-ruten
Utvid eller gjenopprett Files-ruten bare ved å sveipe.
NYHET! Legg til en nettverksplassering
Nå kan du få tilgang til en nettverksplassering fra et annet domene uten å forlate WinZip. Alle nettverk du har tilgang til, kan legges til i WinZip Files-ruten, selv om den ikke er med i listen over tilgjengelige nettverk i Windows, under Nettverk-mappen.
NYHET! Se bildeinformasjon i Preview-ruten
Få all den informasjonen du trenger om et bilde, direkte i WinZip 21. Klikk på den nye Image Information-knappen i Preview-ruten for å vise en dialog som inkluderer høyde, bredde, piksler per tomme, pikseldybde/farger, filstørrelse med mer.
Gjelder bare Pro og Enterprise
Komprimer filer uansett hvor de er
Finn raskt frem til og velg filer du vil komprimere, ved hjelp av den praktiske Places-listen, som viser filer på PC-en din, nettverket ditt, datamaskinene i Windows HomeGroup og alle andre støttede skytjenester.
Robust filbehandling
Spar tid ved å bruke File Management-båndet til å gjøre unna mange vanlige oppgaver i en fei. Opprett mapper på PC, i nettverk eller i nettskyen på en enkel måte. Slett filer og mapper på en sikker måte. Kopier, flytt, slett og gi navn til flere filer eller gjenopprett dem på en enkel måte. Rediger og oppdater filer, også de som er lagret i nettskyen. Koble en mappe eller en nettverksplassering til en stasjon, kopier en bane- eller nettsky-link til utklippstavlen m.m. Få rask tilgang til de mest brukte filbehandlingsfunksjonene med Manage Files-knappen
Bakgrunnsverktøyer
Gjenopprett plass i systemet ditt og lagre eller slett filer med bakgrunnsverktøy som minner deg på eldre filer som kan komprimeres, slettes eller flyttes til nettskyen; ubrukte filer i Temp-mapper som kan fjernes og slettes på en sikker måte; og filer i papirkurven som kan slettes, makuleres eller gjenopprettes.
Previewer
Se miniatyrbilder av en bestemt fil, enten i en zip, på en datamaskin, i et nettverk eller i en nettsky som støtter miniatyrbilder. Klikk på Expand-ikonet i miniatyrbildevisningen for å se et større bilde i den nye Preview-ruten. Forhåndsvis innholdet i bilder og dokumenter; roter og endre størrelse på bilder; bruk et bilde som bakgrunn på datamaskinen din og del den forhåndsviste filen via e-post, direktemeldinger eller på sosiale medier. Bla gjennom filene i Previewer ved å dra fingeren over berøringsskjermen.
Gjelder bare Pro og Enterprise
Konverter filer til PDF
Konverter Microsoft Office-filer til PDF og plasser dem i en zip-fil eller lagre den konverterte filen lokalt eller i nettskyen. Del dokumenter, regneark og presentasjoner med hvem du vil. Opprett en skrivebeskyttet PDF for ekstra beskyttelse.
Opprett delingsklare bilder
Konverter høyoppløste bilder til størrelser som er mer praktiske å dele, når du legger dem i zip-filen. Dette gjør det mulig å dele hele album på en enkel måte, samtidig som du beholder originalfilene i full kvalitet. Reduser og forstørre bilder og lagre dem lokalt eller i nettskyen. Legg til vannmerker på bildene dine om du vil.
Forhåndsvis filer og mapper
Søk i innholdet i en zip-fil før du avgjør om du trenger å lagre innholdet. Den avanserte funksjonen "Unzip and Try" (Pakk ut og prøv) gjør det mulig å undersøke relaterte komponenter som ligger inni en zip-fil (f.eks. en HTML-side med tilhørende grafikk).
Endre grensesnittet slik at det passer oppgaven du skal utføre
Endre WinZip-grensesnittet på en enkel måte for å skjule eller vise funksjonene du trenger. WinZip 21 viser zippefunksjonene som standard, men du kan lett bytte til File Management-ruten når du vil jobbe med filene. WinZips konfigurerbare innstillinger er nå lettere å finne og justere. Foretrekker du WinZip slik den så ut før? Det er bare å klikke for å bruke det gamle menybåndet.