NYHET! WinZip®21

Komprimer, beskytt, del og administrer filer
hvor som helst med verdens ledende komprimeringsverktøy.

  • Pakk ut alle vanlige filformater
  • Pakk filer for å redusere størrelsen på e-postvedlegg
  • Beskytt filer med samme sikkerhetsnivå som bankene
  • Åpne og administrer filer på PC, nettverk og i nettskyen
  • Koble til Dropbox, Google Drive, OneDrive og mer...
PRØV DEN GRATIS
OS Win 10 / 8 / 7 / Vista

WinZip 21 Standard

KJØP NÅ
$29.95

WinZip 21 Pro

KJØP NÅ
$49.95

Systemkrav

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 eller nyere
NYHET! Erstatt zip-filer med innholdet i dem
Pakk opp en gruppe med zip-filer raskt og enkelt og erstatt dem med de opprinnelige filene.
NYHET! Opprett en delt zip-fil fra Windows Utforsker
Du kan enkelt distribuere store zip-filer uten å bekymre deg for tidsavbrudd eller mislykkede opplastinger/nedlastinger. Denne praktiske funksjonen oppretter en zip-fil med flere deler for enklere distribuering.
NYHET! Automatisk avslåing av datamaskiner
For ekstra sikkerhet kan du nå velge at WinZip skal slå av datamaskinen etter automatisk sikkerhetskopiering.
Gjelder bare Pro og Enterprise.
NYHET! Files-rutefaner
Files-rutefanene gjør det mulig å åpne, vise og administrere ulike mapper samtidig, i stedet for å måtte bruke flere vinduer i Windows Utforsker. Se lokale mapper, nettverksmapper og skybaserte mapper på en enkel måte, og bare dra og slipp filer fra den ene fanen til den andre for å kopiere dem.
NYHET! Mappetrær
Alternativet for mappetrær i Files-ruten gir deg mulighet til å se og navigere gjennom din kombinerte mappelayout for datamaskin, nettverk og skyen, noe som gjør valg av mappe raskt og enkelt.
NYHET! Hold orden på filene du deler med ZipShare
Enten du deler filer fra WinZip eller ZipShare, kan du nå enkelt holde orden på hvilke filer du har delt. Og du kan bruke enten ZipShare eller en annen skytjeneste til å lagre delte filer. Med panelet for delte filer i Files-ruten kan du se og administrere delte filer fra WinZip. Se en liste over delte filer (også filer du har delt på ZipShare), åpne og vis delte filer, del filer på nytt eller fjern delte filer.
NYHET! Få tilgang til alle kontoene dine
Hvis du har jobbkontoer og private kontoer i samme nettsky- eller IM-tjeneste, kan du nå legge til og åpne alle sammen i WinZip. Du trenger ikke lenger å logge inn og ut avhengig av hvilke kontoer du ønsker å bruke. Legg til opptil 16 forskjellige kontoer og gi dem unike navn, slik at du kan skille dem fra hverandre og få enkel tilgang til filene dine for de mange tjenestene som støttes av WinZip 21.
Gjelder bare Pro og Enterprise.
NYHET! Kombinert adressebok
Du kan nå praktisk velge mottakere etter navn, i tillegg til e-postadresser, når du sender e-post og deler direkte fra det interne e-postprogrammet i WinZip til noen av kontaktene dine med den nye kombinerte adresseboken. Legg til kontaktopplysninger fra e-postkontoene dine, flere sosiale medier og lokale kataloger, slik at du ikke lenger trenger å gå ut av WinZip for å finne adressene du trenger.
NYHET! Opprett individuelle zip-filer for strømlinjeformet deling
Noen ganger trenger du bare å åpne én fil inni en stor zip med mange komprimerte filer. Med WinZip 21 kan du flytte utvalgte filer til individuelle zip-filer, også med kryptering om du vil. Det betyr at du ikke lenger trenger å laste ned hele zip-filen når du bruker telefonen til å åpne filer i nettskyen – du kan rett og slett laste ned den enkelte zip-filen du måtte trenge.
NYHET! Send What-funksjonen
Del alle eller bare utvalgte filer du ønsker å sende, med denne praktiske funksjonen. Når du har sett over eller endret innholdet i en zip og klikker Send for å sende de valgte filene, kan du velge om du vil sende enkeltfiler eller hele zip-mappen.
NYHET! Del konverterte filer
Spar tid og plass ved å dele filer uten å måtte lagre dem først. Tidligere var det slik når man brukte WinZips konverteringsalternativer, f.eks. konvertere til PDF eller legge til vannmerker, at man måtte overskrive den eksisterende filen eller lagre den konverterte filen og så finne frem, dele og etterpå slette den. Nå kan du simpelthen dele den konverterte filen via e-post, direktemeldinger, sosiale medier eller utklippstavlen, så blir den midlertidige filen slettet etter at den er delt.
NYHET! Sveip i Files-ruten
Utvid eller gjenopprett Files-ruten bare ved å sveipe.
NYHET! Legg til en nettverksplassering
Nå kan du få tilgang til en nettverksplassering fra et annet domene uten å forlate WinZip. Alle nettverk du har tilgang til, kan legges til i WinZip Files-ruten, selv om den ikke er med i listen over tilgjengelige nettverk i Windows, under Nettverk-mappen.
NYHET! Se bildeinformasjon i Preview-ruten
Få all den informasjonen du trenger om et bilde, direkte i WinZip 21. Klikk på den nye Image Information-knappen i Preview-ruten for å vise en dialog som inkluderer høyde, bredde, piksler per tomme, pikseldybde/farger, filstørrelse med mer.
Gjelder bare Pro og Enterprise
FORBEDRET! MP3-komprimering
Få plass til mer musikk på telefonen eller en skytjeneste eller del spillelister enklere med forbedret MP3-komprimering. WinZip 21 komprimerer MP3-filene dine med gjennomsnittlig 15–20 % uten at det går ut over kvaliteten, takket være det forbedrede Zipx-formatet.