NIEUW! WinZip®21

Zip, beveilig, deel en beheer bestanden
op elke gewenste locatie met het populairste zip-programma ter wereld.

  • Pak alle belangrijke compressie-indelingen uit
  • Zip bestanden om de grootte van e-mailbijlagen te verminderen
  • Beveilig bestanden met versleuteling op bankniveau
  • Open en beheer bestanden op uw pc, netwerk en in uw clouds
  • Maak verbinding met Dropbox, Google Drive, OneDrive en meer...
GRATIS UITPROBEREN
Besturingssysteem Win 10/8/7/Vista

Systeemvereisten

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 of hoger
NIEUW! Vervang zip-bestanden door hun inhoud
Pak een groep zip-bestanden uit en vervang de bestanden snel en eenvoudig door de bestanden in de native indeling.
NIEUW! Een gesplitst Zip-bestand maken in Verkenner
U kunt gemakkelijk grote zip-bestanden distribueren zonder u zorgen te hoeven maken over time-outs of mislukte uploads of downloads. Met deze handige functie wordt een zip-bestand met meerdere delen gemaakt, die makkelijker kunnen worden gedeeld.
NIEUW! Uw computer automatisch uitschakelen
Voor nog grotere veiligheid kunt u er nu voor zorgen dat WinZip uw computer uitschakelt nadat u een automatische back-up heeft uitgevoerd.
Alleen in Pro en Enterprise.
NIEUW! Tabbladen in het Bestandsvenster
Met de tabbladen in het Bestandsvenster kunt u verschillende mappen tegelijkertijd openen, bekijken en beheren. U hoeft dan niet te werken met verschillende mappen in Windows Verkenner. U kunt handig alle lokale, netwerk- en cloudmappen weergeven en bestanden heel eenvoudig slepen en neerzetten tussen het ene tabblad en het andere om ze te kopiëren.
NIEUW! Mapstructuur
Met de optie Mapstructuur in het Bestandsvenster kunt u door de gecombineerde mappen op uw computer, het netwerk en in de cloud bladeren, zodat het selecteren van mappen snel en eenvoudig verloopt.
NIEUW! Houd de bestanden die u deelt bij met ZipShare
Het maakt niet uit of u bestanden deelt vanuit WinZip of ZipShare, u kunt nu eenvoudig bijhouden welke bestanden u heeft gedeeld. En u kunt ZipShare of een andere cloudservice gebruiken voor het opslaan van gedeelde bestanden. In het dashboard Gedeelde bestanden van het Bestandsvenster kunt u gedeelde bestanden vanuit WinZip bekijken en beheren. Geef een lijst met gedeelde bestanden weer (zelfs bestanden die u in ZipShare heeft gedeeld), open en bekijk gedeelde bestanden, deel bestanden opnieuw of verwijder gedeelde bestanden.
NIEUW! Toegang tot al uw accounts
Als u werk- en persoonlijke accounts in dezelfde cloud of voor dezelfde IM-services gebruikt, kunt u ze nu allemaal toevoegen aan WinZip en er vanuit WinZip toegang toe krijgen. U hoeft zich niet langer aan en af te melden afhankelijk van welke accounts u wilt gebruiken. U kunt maximaal 16 accounts toevoegen, deze een unieke naam geven zodat u ze makkelijk kunt herkennen en toegang krijgen tot uw bestanden via de vele services die worden ondersteund door WinZip 21.
Alleen in Pro en Enterprise.
NIEUW! Gecombineerd adresboek
U kunt geadresseerden nu eenvoudig op naam en op e-mailadres selecteren wanneer u rechtstreeks vanuit de interne e-mailfunctie van WinZip e-mails stuurt aan of bestanden deelt met een van uw contacten in het nieuwe gecombineerde adresboek. Voeg de contactgegevens van uw e-mailaccounts, meerdere sociale-mediaservices en uw lokale adreslijsten toe. U hoeft dus WinZip nooit meer te verlaten om het gewenste adres te vinden.
NIEUW! Maak afzonderlijke zip-bestanden voor gestructureerd delen
Soms heeft u maar één bestand nodig uit een grote zip met heel veel bestanden. Met WinZip 21 beschikt u over de flexibiliteit om de geselecteerde bestanden te verplaatsen naar afzonderlijke zip-bestanden met optionele versleuteling. Dat betekent dat u niet lang een volledig zip-pakket hoeft te downloaden als u uw telefoon gebruikt om bestanden in de cloud te openen: u hoeft alleen het afzonderlijke zip-bestand te downloaden dat u nodig heeft.
NIEUW! De functie Wat verzenden?
Deel alle of alleen de geselecteerde bestanden die u wilt verzenden met deze handige functie. Na het beoordelen of wijzigen van de inhoud van uw zip en nadat u op Verstuur Geselecteerde Bestanden heeft geklikt, kunt u kiezen of u de afzonderlijke, geselecteerde bestanden wilt verzenden, of alles in de zip.
NIEUW! Geconverteerde bestanden delen
Behoud het overzicht dankzij de mogelijkheid om bestanden te kunnen delen zonder dat u ze eerst hoeft op te slaan. Voorheen moest u bij het gebruik van de conversieopties van WinZip, zoals voor het converteren naar een PDF of het toevoegen van een watermerk, eerst het bestaande bestand overschrijven of het geconverteerde bestand opslaan, het zoeken, delen en verwijderen. U kunt nu het geconverteerde bestand eenvoudig per e-mail, IM, sociale media of het klembord delen. Het tijdelijke bestand wordt na het delen verwijderd.
NIEUW! Vegen in het Bestandsvenster
U kunt het Bestandsvenster eenvoudig uitbreiden of herstellen door te vegen.
NIEUW! Een netwerklocatie toevoegen
U kunt nu toegang krijgen tot een netwerklocatie vanuit een ander domein zonder WinZip te verlaten. U kunt elk netwerk waartoe u toegang heeft toevoegen aan het Bestandsvenster van WinZip, zelfs als het niet is opgenomen in de lijst met beschikbare netwerken in de netwerkmap van Windows.
NIEUW! Alle informatie bekijken in het voorbeeldvenster
U vindt alle vereiste informatie over een afbeelding direct in WinZip 21. Klik op de nieuwe knop 'Informatie over' in het voorbeeldvenster. Er wordt een dialoogvenster weergegeven met de hoogte, breedte, pixels per inch, pixeldiepte/kleuren, bestandsgrootte en meer.
Alleen in Pro en Enterprise
VERBETERD! MP3-compressie
Bewaar meer muziek op uw telefoon of in een cloudservice en maak het eenvoudiger om afspeellijsten te delen met de verbeterde MP3-compressie zonder gegevensverlies. In WinZip 21 worden uw MP3-bestanden met gemiddeld 15 - 20% gecomprimeerd zonder kwaliteitsverlies dankzij het verbeterde Zipx-formaat.