UUTTA! WinZip® 21

Pakkaa, suojaa, jaa ja hallinnoi tiedostoja
missä tahansa maailman suosituimmalla pakkausohjelmalla.

  • Pura kaikki tärkeimmät tiedostomuodot
  • Pakkaa tiedostoja sähköpostiliitteen pienentämiseksi
  • Suojaa tiedostoja pankkitason salauksella
  • Käytä ja hallitse tiedostoja tietokoneellasi, verkossa ja pilvipalveluissa
  • Yhdistä Dropboxiin, Google Driveen, OneDriveen jne...
KOKEILE ILMAISEKSI
OS Win 10 / 8 / 7 / Vista

WinZip 21 Standard

OSTA NYT
$29.95

WinZip 21 Pro

OSTA NYT
$49.95

Järjestelmävaatimukset

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 tai uudempi
UUTTA! Korvaa Zip-tiedostot niiden sisällöllä
Pura Zip-tiedostoryhmä nopeasti ja helposti ja korvaa tiedostot alkuperäisillä tiedostoilla.
UUTTA! Luo jaettu Zip-tiedosto Explorerista
Jaa suuret Zip-tiedostot murehtimatta aikakatkaisuista tai epäonnistuneista latauksista. Kätevä ominaisuus luo moniosaisen Zip-tiedoston jakamisen helpottamiseksi.
UUTTA! Automaattinen tietokoneen sammutus
Turvallisuuden parantamiseksi voit antaa WinZipin sammuuttaa tietokoneen, kun automaattinen varmuuskopiointi on suoritettu.
Vain Pro ja Enterprise.
UUTTA! Tiedostot-ruudun välilehdet
Tiedostot-ruudun välilehtiä käyttämällä voit avata, tarkastella ja hallita eri kansioita samaan aikaan. Sinun ei tarvitse käyttää useita Windows Explorer -ikkunoita. Näet kätevästi paikalliset, verkko- ja pilvipohjaiset kansiot. Voit lisäksi kopioida tiedostoja vetämällä ja pudottamalla ne välilehdestä toiseen.
UUTTA! Kansiopuut
Tiedostot-ruudun Kansiopuut-valinnan avulla voit tarkastella tietokoneen, verkon ja pilvikansioasettelun yhdistelmää sekä siirtyä osien välillä. Näin kansion valinta on nopeaa ja helppoa.
UUTTA! Seuraa ZipSharella jakamiasi tiedostoja
Kun jaat tiedostoja WinZipillä tai ZipSharella, voit seurata helposti mitkä tiedostot olet jakanut. Voit myös käyttää joko ZipSharea tai muuta pilvipalvelua jaettujen tiedostojen tallentamiseksi. Tiedostot-ruudun Jaetut tiedostot -koontinäytöstä voit tarkastella ja hallita WinZipistä jaettuja tiedostoja. Näet luettelon jaetuista tiedostoista (myös ZipSharessa jaetut tiedostot), voit avata ja tarkastella jaettuja tiedostoja, jakaa tiedostot uudelleen ja poistaa jaetut tiedostot.
UUTTA! Käytä kaikkia tilejäsi
Jos sinulla on työtili ja henkilökohtainen tili samassa pilvipalvelussa tai pikaviestiohjelmassa, voit nyt lisätä ja käyttää kaikkia tilejä WinZipissä. Sinun ei enää tarvitse kirjautua sisään ja ulos riippuen siitä, mitä tiliä haluat käyttää. Lisää enintään 16 tiliä, anna niille yksilölliset nimet erottaaksesi ne toisistaan, ja nauti vaivattomasta tiedostojen käytöstä monissa eri palveluissa, joita WinZip 21 tukee.
Vain Pro ja Enterprise.
UUTTA! Yhdistetty osoitekirja
Nyt voit valita kätevästi vastaanottajat nimen ja sähköpostiosoitteen mukaan, kun lähetät sähköpostin ja jaat suoraan WinZipin sisäisestä sähköpostiohjelmasta uudessa yhdistetyssä osoitekirjassa olevalle yhteyshenkilölle. Lisää yhteystiedot sähköpostiosoitteistasi, useista sosiaalisen median palveluista ja paikallisesta yhteyshakemistosta, jotta sinun ei tarvitse enää poistua WinZipistä löytääksesi haluamasi osoitteen.
UUTTA! Luo yksittäisiä Zip-tiedostoja yksinkertaista jakamista varten
Joskus on tarpeen käyttää vain yhtä tiedostoa suuresta, usean tiedoston Zip-tiedostosta. WinZipin 21 avulla voit siirtää valitut tiedostot yksittäisiin Zip-tiedostoihin, joissa on valinnainen salaus. Tämä tarkoittaa, että sinun ei enää tarvitse ladata kokonaista Zip-tiedostoa, kun käytät puhelintasi käyttääksesi pilvipalveluissa olevia tiedostoja. Nyt voit ladata tarvitsemasi yksittäisen Zip-tiedoston.
UUTTA! Send What -ominaisuus
Jaa kaikki tai vain valitut tiedostot, jotka haluat lähettää tällä kätevällä ominaisuudella. Kun tarkastat tai muutat Zip-tiedoston sisältöä ja napsautat Lähetä valitut tiedostot, voit valita lähetetäänkö erikseen valitut tiedostot vai koko Zip-tiedosto.
UUTTA! Jaa muunnetut tiedostot
Vältä turha sisältö jakamalla tiedostot tallentamatta niitä ensin. Kun aikaisemmin käytettiin WinZipin muuntamistoimintoja, kuten muuntaminen PDF-tiedostoksi tai vesileimauksen lisääminen, sinun täytyi kirjoittaa olemassa olevan tiedoston päälle tai tallentaa muunnettu tiedosto ja sitten etsiä, jakaa ja poistaa se. Nyt voit jakaa muunnetun tiedoston sähköpostitse, pikaviestiohjelmaan, sosiaaliseen mediaan tai työpöydälle, ja väliaikainen tiedosto poistetaan jakamisen jälkeen.
UUTTA! Tiedostot-ruudun Pyyhi
Laajenna tai palauta Tiedostot-ruutu helposti pyyhkäisemällä.
UUTTA! Lisää verkkosijainti
Nyt voit käyttää toisen verkkotunnuksen verkkosijaintia sulkematta WinZipiä. Jokainen verkko, johon sinulla on pääsy, voidaan lisätä WinZipin Tiedostot-ruutuun, vaikka verkko ei olisi käytettävissä olevien verkkojen luettelossa Windowsin Verkko-kansiossa.
UUTTA! Näet kuvan tiedot esikatseluruudussa
WinZip 21:n avulla saat kuvasta kaikki tarvitsemasi tiedot. Napsauta esikatseluruudun uutta Kuvatiedot-painiketta, niin näet valintaikkunan, joka sisältää korkeuden, leveyden, pikselit tuumaa kohti, pikselisyvyyden/-värit, tiedoston koon ym.
Vain Pro ja Enterprise
PARANNETTU! MP3-pakkaus
Parannetun häviöttömän MP3-pakkauksen avulla voit säilyttää enemmän musiikkia puhelimessasi ja pilvipalveluissa sekä jakaa soittolistat helpommin. WinZip 21 pakkaa MP3-tiedostot keskimäärin 15–20 % ilman laatuhävikkiä parannetun Zipx-muodon ansiosta.