NYHED! WinZip®21

Pak, beskyt, del og administrér filer
hvor som helst med verdens førende komprimeringsværktøj.

  • Udpak alle de store filformater
  • Pak filer for at reducere størrelsen på vedhæftede filer
  • Beskyt filer med kryptering i bankklasse
  • Få adgang til og administrer filer på din pc, dit netværk og i skyer
  • Opret forbindelse til Dropbox, Google Drive, OneDrive og andre ...
PRØV DET GRATIS
OS Win 10 / 8 / 7 / Vista

WinZip 21 Standard

KØB NU
$29.95

WinZip 21 Pro

KØB NU
$49.95

Systemkrav

  • Windows 10
  • Windows 8
  • Windows 7
  • Windows Vista
  • Internet Explorer 8 eller senere
NYHED! Faner i ruden Filer
Faner i ruden Filer giver dig mulighed for at åbne og administrere forskellige mapper på samme tid i stedet for at bruge mange Windows Stifinder-vinduer. Du kan bekvemt se lokale, netværksbaserede og skybaserede mapper og ganske enkelt trække og slippe filer fra en fane til en anden for at kopiere dem.
NYHED! Mappetræer
Indstillingen Mappetræer i ruden Filer bruges til at se og navigere gennem hele dit kombinerede computer-, netværks- og skymappelayout, så det bliver nemt og hurtigt at vælge mapper.
NYHED! Strygning i ruden Filer
Udvid let ruden Filer, eller stil den tilbage ved bare at stryge.
NYHED! Tilføjelse af en netværksplacering
Nu kan du få adgang til en netværksplacering fra ét andet domæne uden at forlade WinZip. Ethvert netværk, du har adgang til, kan føjes til ruden Filer i WinZip, selv hvis den ikke er inkluderet på listen over tilgængelige netværk i Windows under mappen Netværk.
NYHED! Visning af billedoplysninger i ruden Forhåndsvisning
Få alle oplysninger, du har brug for, om et billede direkte i WinZip 21. Klik på den nye knap Billedinformation i ruden Forhåndsvisning for at få vist en dialogboks, der omfatter højde, bredde, pixel pr. tomme, pixeldybde/-farver, filstørrelse og mere.
Kun Pro og Enterprise
Pakning af filer fra enhver placering
Find og vælg hurtigt de filer, du vil pakke, ved at bruge den praktiske liste over steder, der viser, hvilke filer på din computer, dit netværk, computere i din Windows Hjemmegruppe og alle understøttede skytjenester.
Robust administration af filer
Spar tid ved at bruge båndet Filhåndtering til at gennemføre mange almindelige opgaver hurtigere. Opret let mapper på din computer, dit netværk eller skytjenesten. Slet filer og mapper sikkert. Kopiér, flyt, slet og batchomdøb filer, eller gendan dem let. Rediger og opdater filer, herunder filer, der er gemt på skytjenester. Knyt en mappe eller netværksplacering til et drev, kopiér en sti eller et skylink til udklipsholderen og meget mere. Opnå hurtigt adgang til de mest brugte filhåndteringsfunktioner via knappen Administrer filer.
Baggrundsværktøjer
Gendan plads på dit system, og gem eller slet sikkert filer vha. baggrundsværktøjer, der minder dig om ældre filer, der kan pakkes, slettes eller flyttes til skyen, ubrugte filer i Temp-mapper, som kan fjernes og ryddes sikkert, samt filer i Papirkurv, som kan slettes, ryddes eller gendannes.
Forhåndsvisning
Få vist forhåndsvisninger af miniaturer for en valgt fil, uanset om den findes i din zip-fil, på din computer eller dit netværk eller på nogen skytjeneste, der understøtter miniaturer. Klik på visningsikonet i miniaturen for at få vist et større billede i den nye Forhåndsvisning-rude. Se en forhåndsvisning af indholdet af billeder og dokumenter, drej og tilpas størrelsen af billeder, gem et billede som baggrundsbillede på computeren, og del den forhåndsviste fil via e-mail, onlinemeddelelser eller sociale medier. Rul gennem filer i Forhåndsvisning med et fingerstrøg på berøringsskærme.
Kun Pro og Enterprise
Konvertering af filer til PDF
Konvertér Microsoft Office-filer til PDF, og placer dem i en zip-fil, eller gem de konverterede filer lokalt eller i skyen. Del let dokumenter, regneark og præsentationer med hvem som helst. Du opnår yderligere beskyttelse ved at oprette en skrivebeskyttet PDF.
Oprettelse af billeder, der er klar til deling
Konvertér øjeblikkeligt højopløselige billeder til mere praktiske delingsstørrelser, når du føjer dem til din zip-fil. Det betyder, at du let kan dele hele albummer, mens du bevarer originalerne i fuld kvalitet. Formindsk og forstør billeder, og gem dem så lokalt eller i skyen. Føj vandmærker til dine fotos, hvis du vil.
Forhåndsvisning af filer og mapper
Gennemse indholdet af en zip-fil, før du beslutter, om du vil gemme indholdet. Den avancerede funktion "Udpak og Forsøg" gør det muligt midlertidigt at få vist relaterede komponenter i en zip-fil (f.eks. en HTML-side og dens tilknyttede grafik).
Ændring af grænsefladen til din opgave
Du kan let ændre WinZip-grænsefladen for at skjule eller vise de funktioner, du har brug for. WinZip 21 viser pakningsfunktioner som standard, men du kan let skifte til filhåndteringsruden, når du vil arbejde med dine filer. WinZips konfigurerbare indstillinger er nu lettere at finde og justere. Kan du lide den WinZip, du kender? Bare klik for at bruge det velkendte bånd.